Slovenija
123 ogledov

Na intervencijo tudi peš, če bo treba

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • anze40 08:53 06.maj 2014.

    https://www.youtube.com/watch?v=iIUSPQewDLs&feature=youtu.be

  • graff 07:22 06.maj 2014.

    Ja glavno, da je dost keša za Janševo in Ruplovo gibanje za ohranjanje vrednot osamosvojitve, ki imajo več denarja kot veteransko gibanje, pa še strojevodjo so jim dali. Važno je, da imajo plače, tistih 40.000 v javnem sektorju, ki jih ...prikaži več je v zadnjem desetletju tja umestila aktualna politika (direktorati, uradi, agencije, svetovalci,komisije, odbori, svetovalci, sekretarji, pomočniki, vodje sektorjev, oddelkov, skupin, fikusarice in fikusarji ipd, katerih glavni cilj je, čim bolj zbirokratizirati Slovenijo in zagreniti življenje državljanov, v čemer so nadpovprečno uspešni..

  • Johan Spohan 07:26 06.maj 2014.

    Pa denar je tudi za zver-inski inštitut za narodno spravo in podobne službe za politkarje ali njihove kooperantke.

  • Pepe1 07:32 06.maj 2014.

    Sramota za Slovensko državo,da smo prišli tako daleč da POLICIJA ki je steber države nima denarja. Predlog ukinimo raziskovalne komisij in razne dodatke poslancem ter zmanšajmo poslanske in ministarske plače za 10%in bodo naši vrli fantje spet lahko lovili lopove ...prikaži več ki jih imamo v Sloveniji zelo veliko,tiste v parlamentu pa lahko pridejo tudi peš.Poberimo Zidarju,ki sedaj ki je ratov trapast ne rabi drugega kot posteljo in ograjen prosto,da bo na zraku pa tudi to je luksus za takega barabina

  • Pepe007 07:39 06.maj 2014.

    Policija naj dela več na tehnični opremi. V MB je bila prava ideja z radarji, pa so jo bedaki sesuli. Nesprejemljivo je, da porabimo ogromno denarja za policijo praktično izključno za eno aktivnost, to je promet po cestah. Zadnjič sem ...prikaži več srečal tri junake v patrulji. Ena je merila, druga dva pa ustavljala. Ker ni noben hotel voziti prehitro, so me ustavili in smo malo poklepetali. Skrajno neučinkovito, res pa je, da čas v službi pač mine.

  • mr.big 08:52 06.maj 2014.

    ti bumbar ! Gibanja za vrednote Slovenske Osamosvojitve se črpa iz lastnih sredstev in ne iz proračuna !!! Je pa v državi kakšnih 15.000 partizanov ki imajo priviligirane pokojnine (upam da veš kaj to pomeni), kar nanese nekaj mio eur/mesec. ...prikaži več Sicer pa so pred kratkim na policiji prenovili vozni park-novi passati (!!!) - jih nujno potrebujemo, ali potrebuje policijo nujno to kar sedaj pravi, da potrebuje ?!?!?!

  • allstarr111 09:24 06.maj 2014.

    Ma Partizani naj kar bodo me ne motijo, le malenkost bi ugotovil kdo dejansko dobi preveč, ter ukinil borčevsko penzijo tistim ki so jo podedovali, al pa če ne ukinil takšne na raven minimalne penzije ali socijalne podpore.teh ...prikaži več 40.000 bo šlo ven s prvim valom odpuščanj, v okviru uravnovešenja javnih financ ki ga bo mogla narest naslednja vlada. Zato pa so sedanji izvedli slepilni manever, pač bodo odstopili naj se IJJ poigra s tem problemom ter ON zameri ljudem ter njihovim družinam, pač da se pridobi volilna baza za naslednji krog.Sedanja politika je postala zelo pozorna na prihodnost na žalost samo SVOJO.

  • kapibara 09:41 06.maj 2014.

    Te "partizanske priviligirane" penzije, se na grozo vseh nas, dedujej(upam da samo partnerj- ne pa še otroci..)o.. Pa razne "makarovičke" ki imajo ta naj večjo penzijo, BREZ delovnega dneva, vpisanega v delovni knjižico.. :-(

  • kapibara 09:46 06.maj 2014.

    Škoda ker še barabam ne zmanjkuje denarja, bi tudi oni morali zminizirati kriminalna dejanja..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.