Slovenija
107 ogledov

Na KPK fingirali razpise

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 15:58 26.september 2011.

    ...kar pomeni, da tajkunom in ljudem, ki so pri koritu ne more nihče!!!! ...rabi? neka agencija, ki do sedaj ni še nobenega takega obsodla in zaprla???...NE RABI! ker je to ekipa ki samo maže oči ljudem...še zmerom kradejo in delajo bedake iz nas!!

  • novakjanez 11:31 26.september 2011.

    mislim, da tu ne gre le za spodrsljaj g. Klemenčiča, ampak kaže na njegov značaj. Primer sistemske korupcije, v katero je vpleten: leta 2007 je njegova žena odvetnica Nina Zidar Klemenčič prvič se javno pojavila, in sicer kot odvetnica takratnega ...prikaži več predsednika vlade, g. Janše. V tem letu je Nina Zidar Klemenčič delala tudi za državno NKBM. Oktobra 2007 je Nina Zidar Klemenčič, žena Gorana Klemenčiča, od državne NKBM dobila izredno ugoden hipotekarni kredit v višini 170 tisoč evrov za 20 let z obrestno mero 1,3 + EURIBOR. O tem je pisala Mladina. To ne bi bilo nič nenavadnega, če ne bi bila ta obrestna mera teg kredita še veliko nižja od kredita, ki ga je dobila Simona Dimic, za katerega je Goran Klemenčič trdil, da kaže na sum sistemske korupcije. Torej: ko gre za kredit njegove žene, od katerega ima korist tudi sam, je vse ok, ko gre za druge, pa ne... Komu še lahkot akšen človek kredibilno govori in pridiga o korupciji? Zakaj je v sistemsko korupcijo vpleten tudi Goran Kle

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:36 18.september 2015.

    Ja sam ne tko k pr SMC-ju kjer so isti ljudje v ospredju kot so bili prej v ozadju starih političnih krogov, in so bili novi obrazi v resnici stari samo še ne videni obrazi.

  • 1111 14:43 26.september 2011.

    ...vse je to isto sranje, samo drugo pakovanje, slovenija rabi nove ljudi...eden drugemu rit ščiti!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.