Slovenija
103 ogledov

Na račun Darsa služita tudi Pop TV in TV Slovenija

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 16:17 23.september 2015.

    Recimo včeraj sem videl človeka hoditi po A1. Sicer ni toliko pomebna višina kazni kot to, da se vidi ,da kazen lahko dobiš. Nekateri so presrani, ko jih policaj samo rutinsko ustavi.

  • Tone Murgelj 18:42 23.september 2015.

    Hejabumbarasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • westal 05:53 24.september 2015.

    Ukiniti bi morali RTV prispevek saj dovolj zaslužijo z reklamami in naj se naučijo manj razkošnega življenja!

  • Janch 10:19 23.september 2015.

    Zdej pa vemo kam gre denar od naših vinjet!!! Banda.. ta Pop tv že itak pobere skor ves denar od reklam.. Kupovanje miru v medijih je pri njih zgleda stalna praksa. Od njihovih težavah z AVK, ko bi moral plačat ...prikaži več milijone, poroča le redko kdo!

  • tomaz 10:34 23.september 2015.

    Ja za 10 objav je cifra res velika in lahko sklepamo tudi tako, kot je v prispevku navedeno. Kar se pa nacionalke tiče, bi moralo to biti objavljeno brezplačno, saj pobirajo RTV naročnino. Na nacionlki bi bilo potrebno oglaševanje ukiniti ...prikaži več (po vzoru nekaterih drugih držav), za komercialne in ostale medije je pa reklamiranje edini vir preživetja.

  • ginko 12:29 23.september 2015.

    Dogovorna murgelska ekonomija, za vzdrževanje kontiunitete. Seveda za naš denar.Upam, da bo narod to še podpiral, čeprav bodo na Darsovih cestah same kolone in naslednje dražje vinjete, da bo zopet lahko denar za POP TV in TV SLO - ...prikaži več v slogu omenjene ekonomije.

  • korisnik_16872 13:36 23.september 2015.

    Proplus (Pop TV) ima glavni sedež izven EU, ne plačuje davkov, ima nezakonite poslovne prakse, so koruptivni, kršijo zakon o medijih .... ne bi smeli delovati v Sloveniji.

  • tomaz 15:05 23.september 2015.

    Pop tv in Pro plus imata sedež podjetja na Kranjčeva ulica 26 v Ljubljani in davke odvajata pri nas..tudi davek od dobička...lastnik pa je v tujini..tako da je prva trditev Aleša napačna..za ostale trditve so pa pristojne druge službe in ...prikaži več jih ne morem (vsaj na rekla kazala) komentirati..

  • Tone Murgelj 17:55 23.september 2015.

    Ubožček, a so se ti možgančki skisali?!!!

  • Tone Murgelj 17:58 23.september 2015.

    Ooglaševanju ti zagotovo nimaš treh čistih!!! Oglaševalci raje oglašujejo na programih, ki dosežejo večje število gledalcev. To vedo učenci 1. razreda OŠ!!!?

  • Pepe007 08:59 23.september 2015.

    Tu je šlo za propagandno izobraževalne bloke. Se da iz tega narediti afero? Mogoče, če cene preveč odstopajo. Slabo pa ni, če se pravila vožnje po avtocesti v top terminu pokažejo voznikom in tako zajamejo populacijo, ki v času delanja ...prikaži več vozniškega izpita ni imela nobene možnosti, da nekaj km prevozi po avtocesti, ker jih ni bilo.Bolj sumljivo mi je, ko slišim po lokalni radijski postaji reklamo za lokalno komunalno podjetje, da dnevno skrbijo za čisto vodo in okolje. Ali se komunalno podjetje mora reklamirati? Saj občani nimajo nobene možnosti izbire.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:49 23.september 2015.

    Za ta denar bi lahko ogromno več propagande za kulturnejšo vožnjo dobil kot so jo. Zanič pogajalec so. Pa tud neumno je da greš k največjim podjetjem ki imajo ogromen biznis ker se ne bojo boril da bi za vsak ...prikaži več evro ti dal maksimalno vsebine. Nadarjen privatnik bi za isti denar velik velik veelik več naredu.

  • DAVKOPLAČEVALEC 13:25 23.september 2015.

    Super. Proplus izdaja račune in dobija davkoplačevalski denar, nato pa ga kot dobiček izplačuje nizozemskemu finančnemu hodingu, ta pa svojemu lastniku na Nizozemskih Antilih to je na off shore otočku Curasao. Poglejte v AJPES in boste videli koliko ...prikaži več milijonov EUR, katere za svoje reklame na POP TV in KANAL A plačujejo tudi državna podjetja je šlo po tej poti.Če pa kaj podobnega stori oseba, ki ni po godu PRO PLUSU, ga rolajo vsak dan na začetku novic. Zato je veliko bolje, da vsi oglašujejo na TV Slovenija, ki je vsaj naša televizija.Koliko mi je znano, če se ne motim, je bil David Jug, ki velikokrat piše tudi neresnice, včasih novinar Proplusa.

  • tomaz 14:51 23.september 2015.

    Tudi davek od dobička se plača pri nas...sorry...drugače je pa poanta drugje..vsak ki se preživlja izključno z reklamiranjem pač reklamira tisto, kar mu naročniki tudi plačajo. To je edini vir prihodka. Nacionalka pa do tega nebi smela biti upravičena, ker ...prikaži večker jo plačujemo z RTV prispevkom in bi morali reklame na nacionalki ukiniti. Poglej prihodke nacionalke od RTV prispevka in prihodke ostalih od oglašpevanja, pa boš videl, da še zdaleč niso tako potratni, kot naši javni servisi. Če pa primerjaš storitve in program je procentualno odstopanje veliko manjše od odstopanja prihodkov. Lahko samo za primer pogledaš napise na koncu prispevkov, pa boš videl, da se cela brigada izpiše na koncu pri pripevkih nacionalke, pri ostalih TV hišah pa niti tretjina toliko.

  • zdrej 16:15 23.september 2015.

    Ja in? Povečal se je promet, povečalo se število nesreč, ker sedaj zaradi vinjet na avtoceste zapeljejo tudi tisti, ki so prej zelo redko. Večina jih niti ne zanima ta tema, ampak samo pot od A do B. Policije, ki ...prikaži večki bi pa take, ki ga preveč serjejo (delajo razne bedarije, vozijo v premali varnostni razdalji, dirkajo (samo da je hitro, kaj bi s smerokazi in drugimi elemnti varne vožnje) pa na AC ni. Sem precej na AC pa jih zelo redko vidim.

  • Tone Murgelj 17:53 23.september 2015.

    A bi TV hiše morda prispevke morale posneti in predvajati zastonj?!!! Pisunčki morda kaj naredite tako?!!! BLJAK!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.