Slovenija
36 ogledov

Na tnalu evroskupine napredek Slovenije

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • krtmen1 10:47 13.september 2013.

    "Čufer: Svoje težave smo sposobni reševati sami"hahaha in potem se boš zbudil bebec...ko boste zaprosili za pomoč boš odgovarjal za take izjave?????????

  • zztop 20:56 13.september 2013.

    Ima prav! Svoje težave si rešujem sam. Sam ta kreten hoče reševati naše težave na naš račun. Morski prašiči so vsi, od prvega do zadnjega. Zgledajo še kar, sam smrdijo pa nemogoče............

  • privat 09:10 13.september 2013.

    Res me zanima kdaj bomo mi čutili napredek...??? Da ne bo to isto kako Slovenija je švica za par let!! Jaz močno verjamem da je to zopet ena velika "potrebna "laž!!! Zanima me pa samo zakaj za te laži vedno ...prikaži več plačamo mi mali ljudje?? Zakaj pa nebi to plačali tisti ki to delajo....recimo krizo so naredili znani ljudje...zakaj jo oni z svojim premoženjem ne plačajo!!???

  • mirko 09:43 13.september 2013.

    Krizo je sprožila svetovna in za nas pomembna evropska recesija, ampak jo je samo sprožila in ni krivec za naše gospodarsko propadanje. Za gospodarsko propadanje v sloveniji je najprej kriv sistem lastninjenja, ki so si ga izmislili politiki po osamosvojitvi-vemo ...prikaži več kdo so bili arhitekti te privatizacije z njihovimi imeni in priimki, ampak so še danes v vrhu državne in javne uprave (nekateri so se že upokojili in uživajo "zasluženo" lepo pokojnino). Ta sistem lastninjenja in vse njene zakonske luknje so potem spridom izkoristili levi in desni tajkuni, vendar v veliki meri prednjačijo levi, saj so imeli omrežje še iz prejšnje države. To je to.

  • ennanova 12:10 13.september 2013.

    Naši proti vašim – zelo drugačeKo si tam v dvorani in veš, da je na tribunah deset tisoč ljudi, pred zasloni v domovih in na trgih pa še en milijon, ti dol visi za biznis in politiko in zarote ...prikaži več in GG-ja in JJ-ja in vse druge, ki se prazno šopirijo, dosežejo pa malo ali nič. Takrat čutiš, kaj pomeni, da ljudje iskreno želijo, da si dober, da daš vse od sebe, da nekaj dosežeš, da se trudiš in preliješ litre znoja, da …http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/1171-nasi-proti-vasim--zelo-drugace

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.