Šport
70 ogledov

"Naj Janković podpira hokej na Cipru"

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ljimonad 20:52 08.januar 2013.

    pa kdo pa je ta človek in kaj je do sedaj naredil za hokej, da takole pametuje. kje pa se je skrival lani ko so jesenice šle v franže, pa vsa ta leta ko je reprezentanca komaj vezala konec z ...prikaži več koncem. sedaj pa ko nekdo pomaga edinemu preostalemu normalnemu klubu, pa predstavnik zveze pljuva po tem človeku (kakršen koli je, pomaga športu), daj tergoglavček molči raje in se skrij v mišjo luknjico kjer si se skrival do sedaj.

  • Mežan Marjan 07:23 09.januar 2013.

    hvala bogu da ga je nekdo skenslav .bravo g.terglav.ma ti mafijaši kot je jankoviććć če jih boste spustil zraven bo z olimpijo isto kot z jesenicama.Dol pri Ćaćku naj se gre hokej... pozdrav

  • alfredo 18:46 08.januar 2013.

    V Saraorcih se je pa ja vedno igral hokej;)

  • srecko31 18:50 08.januar 2013.

    Vsaka ti čast Terglav za pogumne besede,mislim,da se bo močvirje, končno moralo zbudit in spregledat, kot je to storil MB.

  • t16 19:32 08.januar 2013.

    haha samo ne vem kaj ima ljubljanska lokalna politika veze z hokejsko zvezo

  • Avatar roksa
    roksa 19:49 08.januar 2013.

    gradbeno dovoljenje!!!!!!!!!

  • Senior 19:59 08.januar 2013.

    Ali je klevetanje dovolj za obtožbo osebe? Zakaj ga ne kaznujejo, če je vse res? Vse, kar sem lahko razbral je samo BRANJEVSKIO MIŠLJENJE.

  • mirkoking 21:05 08.januar 2013.

    nkovićem, ampak vaš način ni primeren in je vreden obsojanja. Sramota za HZS!

  • KOJAK 21:42 08.januar 2013.

    Ta je pa očitno šmarnico pil!

  • Robert Briški 22:02 08.januar 2013.

    bravo branko

  • Presvetli 08:27 09.januar 2013.

    Jaz nisem desni in ne levi,vendar pa Jankovič ne dela ničesar zastonj,če bo on želel kaj vložiti v klub mu bo ta klub 2x vrnil,samo poglejte KK Olimpijo kako špilajo kot Jankovič diktira!?

  • xy 19:49 09.januar 2013.

    Tale Terglav je pa res en idiot. Kaj mešaš politiko in šport. Zaradi tega izpada bi lahko tudi kazensko odgovarjal. Sedaj organom pregona nebi bilo težko najti tega Terglava in ga ustrezno kazensko preganjat. Terglav le ni en Maier čeprav ...prikaži več ima isti besednjak. Zaradi tega ispada bi moral takoj zapustiti mesto nadzornika HZS.

  • mirkoking 21:03 08.januar 2013.

    Branko Terglav je dober primer človeka, ki pojasnjuje zakaj je slovenski hokej tam kjer je! Jesenice so propadle, HDD Olimpija životari... A ste resnično tako nerazgledani in umsko omejeni, da greste kaj takega napisati? Gospod Zoran Janković je župan Ljubljane ...prikaži več in ima vso pravico, da obišče športno prireditev in na ta način izkaže podporo hokeju in športu v Ljubljani nasploh. V Sloveniji velja domneva nedolžnosti, katera določa, da oseba dokler ji ni dokazana krivda velja za nedolžno. Se pravi, da je bilo vaše pisanje popolnoma neprimerno, še posebej če pogledamo kakšen položaj zasedate. Vaše nestrpno in izrazito sovražno pisanje o "trenirkarjih" in o ostalih priseljencih je nedopustno in nas vrača v temačna obdobja zgodovine iz katerih bi se morali kaj naučiti! Ogorčen sem ko vidim kakšni ljudje vodite hokejsko zvezo. Jasno je, da za takšnim omejenim pisanjem lahko stoji samo desna politika. Kot popolnoma apolitična oseba, vam lahko zagotovim, da me motijo nekatere stvari v zvezi z Ja

  • Žurnalček 23:41 08.januar 2013.

    Tale idiot od Triglava bi očitno rad par rukerjev v svojo betonsko kuglo ! Saj ne moreš verjeti kakšni kretenoidi se gredo zaščitnike Ljubljanskega hokeja . Nimaš absolutno nobene pravice VMEŠAVANJA v HDD Olimpija , ker to ni REPREZENTANCA , ...prikaži več niti ni državni klub, ampak privatni , ki nastopa v TUJI ligi , svojo SLO ligo ste itak z Jesenicami vred zjebal tebi podobni eksemplari in lahko uradujete samo v klubih Bled , Slavija , Kr. gora , Maribor ! Če pa želiš dobiti besedo in uradovati v Olimpiji, mi lahko takoj nehamo hoditi na tekme , samo ne vem, če te že zaradi tegale vmešavanja, Sekelj ne bo brcnil in ti zdrobil JAJCA! No če ne bo on te bomo pa mi . Mogoče bi rad sestavil reprezentanco brez Olimpijinih igralcev , pa da vidimo kako uspešen si hokejski funkcionarček. MARŠ ZALEGA od tam kjer si !

  • Žurnalček 10:26 09.januar 2013.

    Vsem " ljubiteljem " hokeja naslednje vprašanje . Ali veste kakšna je razlika med HK Olimpija in HDD Olimpija ? Ali veste kakšna je razlika med " HOLYDAYS on ICE " in HDD Olimpija. No samo ta , da HDD ...prikaži več Olimpija ni pred 2001 l. osvojila nobenega naslova državnega prvaka. Ni ji sedaj, ko ni več HD Jesenic tudi potrebno, boriti se za ta naslov , ker več nič ne pomeni ! Očitno pa se je enemu kurcu , ki pojma nima o lastniških razmerjih v SLO hokeju , zazdelo , da je potrebno, da se en Gorenc meša v Ljubljano. Triglav ODJEBI !! HDD Olimpija je revija na ledu in ne športni klub in kot taka lahko z novima dvema okrepitvama nastopa tudi v Češki ligi in jo HZS in taki kot ti , ne ZANIMAJO! G. Sekelj , organizirajte no eno revijalno turnejo po Rusiji , ravno takrat , ko se pričnejo priprave reprezentance , pa da se odhakla vse iz HZS , ki se gredo politiko !Stvari stojijo danes takole . Če g. Sekelj reče NE , ni reprezentance za v A skupino . Tega se na Zvezi očitno ne zavedajo !

  • nostradamus 10:48 09.januar 2013.

    v sloveniji je premalo oseb kot je Branko Terglav jesno in konkretno kratko in jedernato Žurnalček / danes, 10:26mimogrede ko toliko podpiras g,jankovica mu postavi vprasanje o financiranju R.K.krim morda si tudi na placilni listi MOL-a a to ...prikaži več me ne briga zanimivo je da v vseh svojih komentarjih povelicujes jankovica kot ikono narod ne zanima ali je pripadnik desnice ali levice vsi ki imajo umazane roke morajo odgovarjati za svoje grehe

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.