Avto
2229 ogledov

Najbolj bizarni vzroki za padec na vozniškem izpitu

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vzev 17:27 29.junij 2015.

    Inštruktor ti je povedal kar pravilno. Ne brez veze čakati, če vidiš, da lahko spelješ. Sedaj ne mislim, da vzameš nekomu prednost. Toda ne pa delati gnečo v križiščih tako kot nekateri, ko ne speljejo čeprav je avto oddaljen celo večnost.

  • Lavdan 15:56 29.junij 2015.

    In od kje ste prepisali te neumnosti.

  • enola 20:06 29.junij 2015.

    Kakšen neumen članek! (oz prevod). Pri 3 točki sem nehal brat. Kakšna neumnost :S

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:54 29.junij 2015.

    Ja točn tko je blo. Avto zadi bi lahko mal popustil plin pa bi blo ampak kot rečeno pri izpitni vožnji ni popuščanj. Sam pol res ne vem kaj bi se zgodil k bi tm pol še ene pol ure ...prikaži več stal. A bi izpitnik reku ..ok pač ni tvoja krivda, al bi reku še zmer da ni prov da se tok časa stoji. To me pa res zanima.

  • vzev 22:50 29.junij 2015.

    Razumem kako je na izpiti vožnji. Toda gledam, kako nekateri vozijo in ne speljejo tudi ko imajo možnost. Ne moreš nekomu čisto vzeti prednosti, toda še vedno pa lahko spelješ tako, da mora mogoče drug avto malo spustiti plin. Toda ...prikaži več v avtošoli moraš vedno voziti točno po predpisih, in bi zaradi tega padel.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:10 29.junij 2015.

    Men je inštruktor med vadbeno uro vožnje rekel da ne smem predolg časa čakat, ko sem gledal za prosto pot iz stranske ulice na levo na glavno cesto. To se mi je preveč vtisnilo v spomin in ko sem bil ...prikaži več na glavni vožnji v istem položaju sem skoraj izsilil vozilo ki je prihajalo iz desne smeri. Čakal sem pa sigurno kar nekaj minut na priložnost in sem iz živčnosti pa tistega kar mi je inštruktor rekel na eni izmd ur padel. Ko sta me inštruktor pa izpitnik vprašal zakaj sem to naredil se nisem izgovoril na inštruktorja ampak sem rekel da sem to naredil iz živčnosti. Ker sicer je bil res dober inštruktor ampak to je pa mal napačno rekel se mi zdi. Sej zdej k sam vozm vem da boljš potrpet k pa trpet ob nesreči. Zaenkrat še nism mel nesreče in vedno ko vozim razmišljam o situaciji na cesti zavestno, nikol podzavestno. Se mi zdi da je tko bolj varno.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:28 29.junij 2015.

    K sm bil na izpitni vožnji nikakor ni bilo šanse da bi speljal dost hitro in se varno vključil v promet vsaj tko sm razmišljal..in čas je kr mineval sam pol sm pa se spomnu na to kar je reku ...prikaži več inštruktor in sm probu na hitr spelat. In res tako dobre priložnosti za spelat do takrt nism mel ...najbližji avto je bil res na največji razdalji doslej. Zato sm probal..če bi sam vozu bi rajš počaku pa tud če je pol kdo za mano sitn..Nism hotu past zarad izsiljevanja pa obenem nism hotu past zarad čakanja. In pol sm se probu spomnt kaj bi inštruktor reku...to je bil pa pol rezultat. Mislm ja razumem da eni mečkajo sam..ko si živčn pa ko je gost promet pa res boljš da ne razmišljaš tok o pretočnosti ampak res sam varnost varnost in še enkrat varnost.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.