Slovenija
20 ogledov

Najbolj obremenjen je Šentilj

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • valerijakregar 11:09 02.november 2015.

    ta realna animacija o beguncih na poti govori o tem, da begunski krizi ni videti konca :http://www.lucify.com/the-flow-towards-europe/

  • h3o 13:50 02.november 2015.

    neznajo reči NE..prav- to kar ste volili to imate (imamo)

  • Ferluci 08:38 02.november 2015.

    "O begunski krizi bodo danes razpravljali člani odbora za notranje zadeve.." Spet bodo razpravljali in veliko premišljevali. Brez rezultatov. Naj pogledajo malo preko meje, v Avstrijo ob prihodu vlaka z begunci: Ob vlaku postrojena vrsta policije, v vsak vsak vagon ...prikaži večon s prevajalcem Avstrijski policist, ki jim v več minutnem govoru pojasni kam so prišli in kako bodo z njimi ravnali, kako se morajo obnašati ko prišleki. In nato jih iz vlaka po skupinah razvozijo z busi, po različnih lokacijah. Brez smeti, nadlegovanj - vse poteka organizirano in učinkovito. Neuradno je pa jasno: Begunec brez poklica ali zdravnik - zanje so vsi 'ničle' in enaki - vsak se mora podrejati in pričeti od začetka, tudi tisti ki zaprosijo za azil. Pri nas pa razmišljajo, kaj storiti, kako ravnati, begunce na meji si ogledujejo skupine politikov (seveda od daleč), organizacij, posameznikov.. skratka, kljub blebetanju in razmišljanju smo še kar precej daleč od uspešnejše organizacije.

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:36 02.november 2015.

    Pri nas se kaos spet izkorišča za nabiranje političnih točk, za razkol že tako razklanega naroda, za nepotrebne referendume in vzpon mirovniških gibanj. Če slovensko vojsko pošljemo na mirovne operacije v tujino smo hlapci Nata, če jih aktiviramo doma gre ...prikaži več za militarizacijo...... Radio Študent in ostala pacifistična sodrga s toplega kavča meša štrene. Pojdite na teren in policijo vprašajte, ali jim pride prav pomoč vojske.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.