Slovenija
36 ogledov

Najrevnejših že ni več

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 08:01 26.avgust 2012.

    glede na cene storitev in neprijaznost ter cene gostincev na obali, sploh ni čudno...SRAMOTA!!!!!!

  • YaKo 08:52 26.avgust 2012.

    Čudno razmišljanje v tem članku. Približno tako kot bi na trgu prodajal sadje, malo ognito, 50%dražje in pobem bi zaključil: Ljudje sploh ne jejo več sadja,

  • zic 09:32 26.avgust 2012.

    Hvala sposobni politiki kam nas je spravla!!!

  • ttrubadur 10:50 26.avgust 2012.

    @1111 - tu se morajo pa primorci vprašat, ali jim je bilo res treba v preteklosti v gostilnah pustit domače goste čakat, medtem ko so vsi skravžani, povoskani italjani z debelimi spremljevalkami bili obdelani "subito".Ali so bile lire (potem ...prikaži več euri) špagetarjev res več vredni, kot naš denar??Ali so bili nemci res bolj bolj zapravljivi gosti, kot domači??Trenutno stanje je invetura odnosa v preteklosti in JAZ jim privoščim posledice NJIHOVIH dejanj!

  • 1111 11:46 26.avgust 2012.

    ne ne ne...ta politika se je sama ustoličila...ne podpiram Jankovića, ampak tudi ta domobranski paket NE!! Slovenija je ena sama skorumpirana kokoš in vsi so isti, ki so okoli kotla, samo za svojo rit gledajo!!

  • zcmr 14:48 26.avgust 2012.

    Portorosko beznico primerjas z monte carlom ?

  • ttrubadur 10:46 26.avgust 2012.

    @ zic - to politiko smo nastavili mi, tako da je potrebno prevzeti kolektivno odgovornost za to stanje.Če nas je bila politika v stanju nategovati (skregat celo Slovenijo in jih postaviti levo in desno - na sredini smo vedno ...prikaži več bolj osamljeni) smo krivi zopet sami ali naša omejenost.Torej, je zgovarjanje na politiko le prekladanje ogovornosti na drugega, čeprav je za stanje v državi in stanje duha prebivalcev kriv živelj sam!!!

  • 1111 12:32 26.avgust 2012.

    ...v Portorožu so uničili vse, kar se uničit da...terase z glasbo so spremenili v tržnice, otroške igralne poligone...če hočeh kaj pojest po 23.00 uri si oplel...gledaš lahko samo mladino na plaži , ki pijano doživlja svoj vikend na morju.....pričakujete, da ...prikaži več bodo turisti, to plačali???? ...junija po neki predstavi, smo si družba zaželili pizzo ob 23.30 uri...odgovor je bil...počistlllli smo že kuhno...se opravičujem...W turizem in Portorož!

  • suzana.kos 12:14 26.avgust 2012.

    nekateri menijo, da je piranska občina in Portorož z njim doživel svoj "podn".. Mojmir Kovač, eden redkih Portorožanov, ki bi rad v kraju nekaj premaknil, tudi za domačine, se sprašuje na primer tole: Če statistike držijo in je več kot ...prikaži večt 74 % tujcev, zakaj potem lokali nabijajo orto balkan glasbo do dveh zjutraj? Ker se je vedno treba primerjati z boljšimi, naj zastavim tako vprašanje: "Koliko časa bi v Monte Carlu pijana mladina nabijala glasbo, pila in kričala na ulici?" Najverjetneje tam sploh ni pijane mladine, ker je sam kraj tak, da ga "pijana mladina" ne izbere za pivsko destinacijo." jaz mu dam povsem prav

  • zcmr 14:45 26.avgust 2012.

    Medtem ko je slovencelj pojedel malo pizo in spil malo pivo zena pa 2 deci vode je Italian pojedel kg skampov,orado in spil 3 litre vina...kaj se bolj splaca ?Ce portoroz nima italianov bo se pse strah hoditi po plazi...

  • 1111 11:54 26.avgust 2012.

    ...naj ti bo ena stvar jasna, Italijani so puščali leta nazaj ogromne denarce, zato so tudi imeli tak tretma...ni problem v tem, problem je, da je šel denar v žep natakarjem in ostalim...se strinjam, na dolgi rok so spušli in ...prikaži več še bodo......pridi med vikendom v Portorož in poglej kdo so "gosti", mularija iz LJ, CE, KR, MB..., ki imajo vse seboj, se ga napijejo do amena, med tem se še pošteno namahajo in spijo po zelenicah...to je slovenski turizem v Portorožu, sramota...čudi me, da se to dopusti?!

  • Ronald Reagan 14:04 26.avgust 2012.

    zic, ni vse samo politika...večinoma je kriv sam glupi folk.Je pa res nekaj...če ne bi bilo glupega folka bi imeli boljšo politiko...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.