Slovenija
5 ogledov

Nasprotniki enakih pravic vodijo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Zala
    Zala 19:24 08.december 2015.

    In o pravicah manjšine bodo odločali ....... ....... ljudje z osnovnošolsko izobrazbo, starejši od 50 let, upokojenci in moški. Tako je napisano v članku. ....... ........... ............ .......Ti isti krojijo usodo Slovenije, ker so redni udeleženci vseh volitev. Se vprašajmo, ...prikaži več zakaj ne premaknemo riti in oddamo svoj glas? Ne samo za referendum, ampak takrat, ko so parlamentarne volitve?

  • hejho 10:36 30.november 2015.

    ENA VELIKA LAŽ NASPROTNIKOV:O tem da se bodo umetno oplojevali istospolni partnerji, si poglej drugi odstavek 5. člena zakona, ki to ureja (Zakon o zdravljenju neplodnosti in postopkih oploditve z biomedicinsko pomočjo): http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO2518Do tega so in bodo tudi ...prikaži več po 20.12. upravičenI samo hetero pari. Referendumski zakon v ta zakon v ničemer ne posega, ker uporablja dikcijo "moški in ženska" in ne "zakonca". Ne nasedajte lažem nasprotnikov. Obvezno ZA

  • hejho 10:31 30.november 2015.

    Zdaj se vidi, da nasprotniki uspevajo s pozivanjem k bojkotu neopredeljenih, ker se bojijo, da bo zmagal ZA. POZOR: NA REFERENDUMU NI KVORUMA. To je samo zavajanje nasprotnikov. Če si za enakopravnost, pojdi in GLASUJ ZA. Ne prepusti odločitve temu, ...prikaži več koliko nasprotnikov bo prišlo na volišče.Zapomnite si – pri referendumu NI KVORUMA. Izid bo v vsakem primeru veljaven. Kdo bo zmagal, je pa odvisno:Če nas bo več ZA, bo zmagal ZA.Če jih bo več proti, bodo pa zmagali nasprotniki pod dodatnim pogojem, da jih bo najmanj 340.000 proti.ZATO BOJKOT NI PRAVA IZBIRA. GLASUJ ZA. Ne prepusti odločitve nasprotnikom.

  • hejho 10:37 30.november 2015.

    Spet, kar se tiče posvojitev: poglejte si veljavni zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih (137. in 138. člen):http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPredpisa?id=ZAKO40Posvojitelj je že po veljavni ureditvi lahko tudi posameznik in nikjer ne piše, da samo straight. Torej že po veljavnem ...prikaži več zakonu lahko posvoji lezbijka ali gay. Odprite oči. Preberite si, o čem se sploh odloča. Glasujmo ZA.

  • punca05 12:42 30.november 2015.

    očitno pišete tukaj sami nevedi. Globalno zakon pomeni vse kaj drugega kot samo posvojitev otrok istospolnih. NIHČE ni proti poroki istospolnih, je pa PROTI POSVOJITVI OTROK. Je proti DISKIRMINACIJE družine. Družina je TEMELJ in tisti, ki razmišljamo v dobro zaposlenih, ...prikaži več dobro države, bodo PROTI takemu napadu . Nihče se očitno ne zaveda, da se genetika potemtakem spremeni, da se spremeni sledljivost narodu. Da bo zakon prinesel še večjo NESTRPNOST, do zagovornikov. Tisti, ki se borijo "za ljubezen", so v bistvu največji lobisti, nestrpneži do tistih, ki so za tradicijo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.