Slovenija
56 ogledov

"Ne le državnega, spomenik svetovnega pomena"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bfilipe 15:50 31.oktober 2013.

    ..premierka??..tale tatica lažniva nesposobna..premierka mogoče za opankarja in podalpske plebejce..zame nikoli..niti za ljudi, ki jih poznam..tale debilna baba, ki se sili v vlogo, ki ji ni kos..ma ne zna niti angleščine..ma dej..spel se že..

  • govno 16:17 31.oktober 2013.

    pa nećeš ti dugo da nas vredjaš, pogodit će tebe srćani udar kad se toliko sekiraš, nemoj brate, ubit će te, ajde, da popijemo nešto zajedno mi slovenaci. ajde, da zapevamo neku pesmu zajedno: Ajde reci mi, znaš ti našu ...prikaži več lepu slovensku: "Jugoslavijoooo...Jugo-slavi-joooo..." Ajde pevaj samnom brate moj.... bit ćeš ti uskoro pravi Jugosloven brate.... Živjeli! Brate!

  • sprehajalec 21:41 31.oktober 2013.

    "izkazati neko spoštovanje do usmrčenih zaradi vojnih izdajstev in kolaboracije na Teharjah. "Praviš? Ženske otroci na Teharjah (pa Šterntalu) umrli, si klujb vojnim izdajstvom in kolaboraciji vseeno zaslužijo izkaz nekega spoštovanja? Neskončna je milost in modrost te Alenke, ...prikaži več, pa tudi tvoja misel je na nivoju vrhunskega intelektualca, kar ne dvomim da si. Praviš, Alenka je lahko vzor svetu. Šla je tja, "kljub vsemu" in pustila Ribičiča pa Mačka in podobne kalibre na miru, "kljub vsemu". Ej Slovencelnija, ni ti rešitve.

  • govno 16:20 31.oktober 2013.

    Vzorčni primer spoštljivega ravnanja premierke države, članice EU, da se gre brez pretirane publicitete in slikanja pokloniti žrtvam, ki so padle za domovino in kljub vsemu izkazati neko spoštovanje do usmrčenih zaradi vojnih izdajstev in kolaboracije na Teharjah. Kaj takega ...prikaži več prejšnji premier ni bil sposoben. Vsaj ne, da ne bi žalil ali koga obsojal. Premierka Bratovšek mu je lahko za zgled.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.