Slovenija
14 ogledov

Ne zaslužimo si svoje države

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ac-dc 22:28 08.september 2013.

    Jasno in pošteno napisano.

  • Fertel 23:14 08.september 2013.

    Ali je sploh treba kaj reči - vse drži. Ovce si ne zaslužijo države - pika!!!

  • Gregor Saje 23:53 08.september 2013.

    Pozn' ti pride David... To, kar si se šele zdaj opogumil napisati, se dogaja že nekaj časa.

  • privat 13:49 11.september 2013.

    to David...samo bolj koražno!! Vse so nam vzeli ti stari prdci...in jaz jim nisem dal dovoljenja in zahteval bom povračilo stroškov vsega jeb...,ki sem ga doživel kot teror teh starih fašističnih prdcev nad menoj pred bruselskim sodiščem!! ma ko jih ...prikaži več jebe...boljša je vojna kot to njihovo sranje!!!

  • Oxxo 22:09 08.september 2013.

    Danes sem na youtube gledal film o osamosvojitvi Slovenije. Koliko znanih - a toliko mlajših obrazov sem videl... Še Janez je takrat (še) hodil k frizerju... In takrat so na pravi strani in pravi poti. Obljubljali so veliko. Njihov ...prikaži večv pohlep (levi in desni) po oblasti, moči in denarju jim je večinoma zameglil možgane, da so povsem izgubili kompas. Kam so nas popeljali? So zato padle žrtve za samostojno Slovenijo? Mi - narod smo jim to omogočil (dovolil) in jim zadnjih 20 let ponižno sledil v propad države.Na lovorikah zaslug osamosvojitve si ne zaslužijo sedeti. Posamezniki so svoj bonus že davno izkoristili (npr. Janša in Bavčar) in čas bi že bil, da jih sodišče ostro kaznuje!Pa tudi ostalo politično mafijo, škodljivce, lažnjivce in zajedavce Slovenskega naroda.

  • siesta 22:35 08.september 2013.

    Zanimivo, da nas ne zanima zgodovina. Zanimivo je tudi da ne reagiramo, ko nam kradejo že priborjene pravice. No če smo pošteni, niti ni nenavadno, če nam pa ni do zgodovine. In zakaj bi se potem še sekirali nad zgledom ...prikaži več politike in države kot take? Saj je samo zrcalo tega, kar je v zgodovini že bila. Zakaj pa mislite da je bila sprememba sistema po ww2? Pa ne da zaradi tega ker so ljudje živeli kot kralji? Vzamite kakšno knjigo v roke, pa boste videli kako bomo živeli čez 20 let, ko nam bodo oklestili pravice.Ah saj res, vas zgodovina ne zanima.

  • EnBralec 09:40 12.september 2013.

    Aha, tudi na Žurnalu imate funkcionalno nepismene butaste novinarje - kot primer korupcije navede plačevanje položnic z gotovino, ne pa milijonske svinjarije, ki se jih gre vsem na očeh ljubljanski lopov, ali pa nateg z nacionalnim interesom s strani Foruma ...prikaži več 21, ki nas je dejansko pripeljal tako daleč.Ja, tudi zgodovina ni pomembna (pa kaj potem, če so partizani pobili na tisoče Slovencev, več kot Nemcev, pa kaj potem, če naletimo na trupla kjerkoli zasadimo lopato) - glejmo naprej.Še en novinarski kreten, ki prispeva k slovenski blaznosti... eden glavnih krivcev za ekonomsko in politično katastrofo ste mediji, z butastimi, levičarskimi novinarji, ki se obregajo ob gotovinsko plačevanje položnic in gledajo stran ob milijonskih lopovščinah, ki poveličujejo komunizem in pišejo, da jih zgodovina ne zanima, ki jih moti, če se v državni firmi zaposli hčerka Janeza Janše a jih ne moti, če ljubljanski šerif zaposli hčerko Danila Türka in sina Branka Masleše.Zaradi

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.