Avto
125 ogledov

Nevaren bencinski servis v Goriških Brdih

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Janez_53 15:16 12.avgust 2015.

    Namesto brezvezne fotografije krajevne table bi raje objavili konkretno fotografijo črpalke "na cesti"!

  • Miran61 17:48 12.avgust 2015.

    Ubogi možakar, ki ne loči bencinskega servisa od ceste.

  • nusa-slovenija 18:32 12.avgust 2015.

    Ja saj res zakaj ni slike, da vidimo kaj je narobe :) a ni to malce čudno, da nekaj opisujete potem pa ni slike...

  • ena_mama 20:12 12.avgust 2015.

    Zato pa niso novinarju verjetno pustili fotografirati servis, ker je vse v redu a ne. Kaj pa če bi otroka povozilo!!!

  • ena_mama 20:39 12.avgust 2015.

    Če je res tako, da se iz avta stopi na cesto ali tik zraven ceste in če res servis nima OBVEZNE VAROVALNE OGRAJE in ZAŠČITNEGA PASU med otokom in cesto, potem je treba poiskati in kaznovati tistega, ki je odobril ...prikaži več odprtje takega nevarnega objekta, servis pa TAKOJ zapreti ali pa tako urediti, da ne bo možen nalet na obiskovalce, delavce ali črpalko. Kaj bo če se avto iz ceste zaleti v napravo za točenje goriva-saj bo eksplodiralo vse!!! Prosim priložite realno fotografijo tega bencinskega servisa, da se bo videlo kaj je res in kaj ni!

  • Tone_Anton 23:05 12.avgust 2015.

    Odgovor Petrola natančno pove kaj si Petrol misli o varnosti svojih kupcev in zaposlenih. Ali bodo smerne table res varovale ljudi pred naletom vozil iz ceste?

  • dimnikar 08:02 13.avgust 2015.

    Sem preveril in je res, dve točilni mesti sta direktno na cesti, res pa da ni to najbolj prometna cesta na svetu. Vseeno neprimerno.

  • mymind 14:05 13.avgust 2015.

    Če je.. pojdi pogledat, potem pa kvasi neumnosti. Varovalna ograja, haha. Kaj pa potrebuješ, ko se ustaviš na odstavnem pasu avtoceste?!

  • ena_mama 17:05 13.avgust 2015.

    Gospodu pred "pametovanjem" toplo priporočam, da si natančno prebere Pravilnik o tehničnih zahtevah za gradnjo in obratovanje postaj za preskrbo motornih vozil z gorivi kjer v 8. členu nedvoumno piše: Bencinski servis mora biti ločen od javne cesta z zaščitnim ...prikaži večm pasom. Minimalna širina zaščitnega pasu je 0,5 m in mora varovati nevarna območja bencinskega servisa pred naleti vozil po celotni dolžini, za kar je potrebno zagotoviti ustrezne tehnične ukrepe, kot so ustrezno visoki robniki, odbojne jeklene ali betonske ograje ali drug primeren način varovanjabencinskega servisa. Glede na nedvoumno ugotovljena dejstva bo inšpekcija zagotovo z odločbo prepovedala nadaljnje obratovanje tega servisa, saj predstavlja nevarnost za uporabnike, zaposlene in tudi za vaščane. Upam, da bo tudi kazen dovolj visoka, da se kaj takega v Sloveniji ne bo več ponovilo.

  • ena_mama 17:07 13.avgust 2015.

    Gospodu pred "pametovanjem" toplo priporočam, da si natančno prebere Pravilnik o tehničnih zahtevah za gradnjo in obratovanje postaj za preskrbo motornih vozil z gorivi kjer v 8. členu nedvoumno piše: Bencinski servis mora biti ločen od javne cesta z zaščitnim ...prikaži več pasom. Minimalna širina zaščitnega pasu je 0,5 m in mora varovati nevarna območja bencinskega servisa pred naleti vozil po celotni dolžini, za kar je potrebno zagotoviti ustrezne tehnične ukrepe, kot so ustrezno visoki robniki, odbojne jeklene ali betonske ograje ali drug primeren način varovanjabencinskega servisa. Glede na nedvoumno ugotovljena dejstva bo inšpekcija zagotovo z odločbo prepovedala nadaljnje obratovanje tega servisa, saj predstavlja nevarnost za uporabnike, zaposlene in tudi za vaščane. Upam, da bo tudi kazen dovolj visoka, da se kaj takega v Sloveniji ne bo več ponovilo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.