Slovenija
64 ogledov

Ni denarja, ni novih prog

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Igor Đukanović 07:53 17.januar 2013.

    Kam je pa izginil zaključni (bolj zanimiv) del mojega komentarja? :-)

  • Igor Đukanović 07:51 17.januar 2013.

    Ko preberem ime Marprom, se mi pri priči dvigne pritisk in pade mrak na oči. V mariborskem Certusu (staro ime za mestnega prevoznika) veliko zaposlenih ima skrajnje slab odnos do strank. Naj naštejem nekaj primerov. Na mestni liniji 1 - ...prikaži več1 - Tezno imamo voznika, ki redno ob najmanjšem povodu brez razloga nadira starejše in hendikepirane potnike. Ko sem ga opozoril na neustreznost njegovega obnašanja, mi je obljubil, da ne bom prvi potnik, ki se ga je fizično lotil. Ko sem na blagajni reklamiral delno razmagneteno vozovnico, me je blagajničar nahrulil, da sem jo sam pokvaril, ker jo nosim v denarnici skupaj z bančno kartico in ne v etuiju. Potrebuješ en dan, da ti kapne, da se delajo norca iz tebe. A naslednji dan me druga blagajničarka zavrne, da oni nimajo pritožne knjige in da za njih ni pristojna nobena inšpekcija. Na vztrajanje, da se hočem potem pogovoriti s šefico, mi da 059 številko... Po takem odnosu takoimenovanih malih ljudi, me ne preseneča, da pri velikih zgodbah ni nič

  • slow_slow 08:26 17.januar 2013.

    Ne vem ali veš ampak Certus je bil kupljen od Veolie in lepo so začeli vse posadabljat, dokler župan mesta ni zavohal denarja in ustanovil Marprom, ki pa je enostavno iz odpada vzel avtobuse in jih začel uporabljati za mestni ...prikaži več promet, vzeli so voznike, ki so ostali zaradi prekinitve Mestne občine Maribor z Veolio jim dali mizerne plače in pričakovali da bodo vsi tiho in da bo denar enostavno padal v denarnice srečnežev lovk "Mariborske hobotnice". Vsaj delno je šlo na bolje ko je imela Veoila mestni prevoz, tudi odnos šoferjev je bil boljši.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.