Slovenija
23 ogledov

Nikomur se ne ljubi protestirati

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • s.i.k. 17:14 18.april 2014.

    . večina tistih, ki bi Hoteli ali Morali proti čemu protestirati, obićajno sploh ne (z)Ve, da Protest je oz Bo. če pa že (z) vedo, pa nimajo Gnarja ,ali Volje, da bi do Tja sploh Prišli. /tko da palamudite z ...prikaži več veseljem še naprej......

  • HiTech3 16:44 18.april 2014.

    Hja, protest so napovedali ultralevičarski mladci, aka "spontani protestniki", ki so to vlado tudi sami postavili. Kolikor sem zasledil, so hoteli protestirat "proti neoliberalizmu" in za "socializem". Kdor kaj da na svoj ugled, se s temi skupinami niti slučajno noče ...prikaži veče družit. Torej večina normalnih državljanov odpade.ssO neoliberalizmu v Sloveniji ni ne duha ne sluha, socializma imamo pa na pretek. Mogoče so pa to dojeli tudi organizatorji protesta in vseeno ugotovili, da je protestirati proti samemu sebi in proti nečemu, česar ni in za nekaj, kar imamo v izobilju, malce shizofreno. ;)

  • mirko 17:53 18.april 2014.

    "da nasprotujejo vladnim varčevalnim ukrepom in neoliberalni politiki".......................................To je mantra levičarjev "dragi" moj srbek !

  • dragec 17:46 18.april 2014.

    na protest je vabil SSDSS ov podmladek in ne pravi protestniki.Predlagam jim in tebi KLOBEK, da začneš z zbiranjem denarja za plačilo sodišč za JJ

  • KLOBO 17:26 18.april 2014.

    Ni d*narja, če bi kučan odprl "črn tošelj" ter potegnil novce, kot jih je takrat ko se je šlo proti Janši, bi bile ulice polne , drugih črnih fondov pa ni , kučan ima dnar še iz osnovne šole, ko ...prikaži več je bil predsednik 5. razreda !!

  • crvit 18:23 18.april 2014.

    Ja pa vidite da narod še proti vam noče protestirat ker ste tolk nesposobna vlada ejejejej jaz se na vašem mestu nebi smejal ker boste odfrčali vsi povrsti sam da se narodu vredu spiple,pol pa bote vidli ka bo.

  • janez 18:24 18.april 2014.

    Ko se bodo začeli protesti brez Yugo zastav in komunističnih simbolov bo pa hudo!

  • sprehajalec 19:39 18.april 2014.

    Ni bilo zagotovljenih po 50 eurov za protestnike, kot lani pozimi, zato so ti izgubili smisel.

  • jakec1575 17:09 18.april 2014.

    Mogoče bi bila boljša skupina in organizacija protesta proti odporni dvojici. To bi bil en zelo povezovalen element v Sloveniji. Pustimo ob strani ali sta kriva ali nista. To je predmet sodbe sodišča. Kredibilnost je tu glavna poanta. Slovenija se ...prikaži več mora spraviti sama s seboj. Resnic je v zgodovini vedno več. Veličina je, da vse popišemo in naj objektivnost določi čas in zunanji pogled. To se ne pomeni relativiziranja zgodovine. V Franciji so obglavili pošteno število kraljev, a vendar vsi ležijo drug ob drugem severno od Pariza. Zaradi kulturne identitete in veličine naroda. Zato, table, dostojanstveni pokopi v prvem delu. V drugem izbris tistih iz političnega prostora, ki jim je potekel čas. Tretjič usklajeni popravki zakonodaje,ki bodo sankcionirale legalizirane nečednosti. Potlej pa se lahko gremo ponovno strankarski sistem in demokratično različnost

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:24 18.april 2014.

    Nevem kaj vi kvasite neke bedarije o tem kdo je za protesti. Kaj pa ima veze kdo če se pa protestira proti vsem tem kljukcem ki so našo državo pahnil v tako obupno stanje da si lahko še vesel če ...prikaži več si lahko suženj za tistga nedostojnega in deloholičnega minimalca.Mene ne zanima kdo organizira proteste dokler se zavzema za pravice ljudstva. Pa če so fakin levi al pa fakin desni, sredinski al pa navadni državljani. Vi k omenjate kok so protesti ugrabljeni ja pa ravno vi ste tisti ki dajete s takimi izjavami nazaj moč politikom namesto da bi protesti morda ampak res samo morda dejansko kaj spremenil na bolje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.