Avto
22 ogledov

"Nimam za nove gume"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mr_izi 07:24 08.marec 2012.

    se popolnoma strinjam s teboj, samo vem da sem včasih ko sem bil tudi brez dela, si od prijatelja sposodil za na tehnični pregled kolesa, tako da vsega ne morejo biti krivi na tehničnih. Krajše razdalje peš ali s kolesom ...prikaži večm tudi niso rešitev , po 5-ih letih je pnevmatika za zamenjat, zaradi lastnosti ki jih ima stara guma(stara=po 5-ih letih), ne glede an profil

  • vest 07:20 08.marec 2012.

    Pnevmatika se ne obrabi v samo nekaj mesecih. Vozila z neustreznimi pnevmatikami morajo izločiti že na tehničnem. Vprašanje, če se ti vozniki zavedajo da poleg sebe in svojih v vozilu ogrožajo še ostale udeležence. Krajše relacije se lahko opravi brez ...prikaži več avtomobila in tako ostane več denarja za ta nujni izdatek.

  • mr_izi 07:21 08.marec 2012.

    saj ne rabijo novih pnevmatik kupit, lahko se pa poceni in solidne pnevmatike dobijo rabljene!Potrebno je poudariti da so pnevmatike po petih letih, že toliko trde da nimajo prave oprijemljivosti in so lahko v dežju ali mokroti, še bolj ...prikaži več nevarne kot obrabljene do 5 let.

  • aly 07:41 15.marec 2012.

    Ah joj, kdo je pisal ta članek..."velikokrat nas zapeljeta tudi velikost palcev in videz platišč" - če je s tem mišljena dimenzija pnevmatike - te so predpisane za vsako vozilo in vožnja z neustreznimi je kazniva. Enako velja za ...prikaži več navedeno točko številka 1."obraba v obratnem sorazmerju z oprijemom, pri modernih pnevmatikah ne velja več." - preberi si test pnevmatik v Motoreviji ali pa se oglasi v Goodyear/Sava v Kranju, da se prepričaš, preden javno napišeš takšno izmišljotino. To je čisto zavajanje!"Pnevmatike so precej cenejše, če jih kupite prek spletne prodaje, ... v ničemer ne razlikujejo..." - ta poceni ti ponavadi pošljejo vsaj eno ali dve leti stare, kar pomeni, da imajo samo še 3 ali 4 leta življenske dobe!! Dve leti pa so ležale nekje na skladišču :/Manjka točka 6.:Po pretečenih 5 letih za zimske ali 7 letih za letne je pnevmatika že tako trda, da ne drži nič več!Kdor nima denarja za redno vzdrževanje avtomobila, naj

  • aly 07:44 15.marec 2012.

    ... naj si kupi twingota ali pa se vozi z avtobusom.Upam, da takih z obrabljenimi ali starimi pnevmatikame ne srečam na cesti, saj ogrožajo tudi druge, ne samo sebe.Pa srečno pot in predvsem PAMET V ROKE!

  • soncnica 08:01 08.marec 2012.

    Točno tako. Ali pa zamenjaš samo zadnji par, če nimaš za nove. Če imaš avto, ga moraš vzdrževat. Se pa daje celo leto na stran po 15 evrov mesečno, da se na koncu prišpara za soliden komplet novih gum. Se ...prikaži več je pa treba včasih odpovedati kakemu cigaretu, ker v končni fazi je varnost v prometu glavnega pomena in k temu spadajo tudi primerne pnevmatike. Škoda življenja zaradi stotaka.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.