Svet
15 ogledov

Nizozemska bo ukinila pomoč tistim beguncem, ki ne bodo dobili azila

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 11:31 31.avgust 2015.

    Na žalost res. Sicer vsi bi radi eliminirali nevernike, vendar se na veliko koljejo in to stalno tudi med sabo med svojim ločinami. Čeprav verjetno so izjeme, ampak dobri verniki so zmeraj predvsem tisti, ki ne jemljejo svoje religije resno. ...prikaži več :-) Kar pa zadeva muslimane, čeprav so izjeme verjetno, se delijo na tiste slabe, ki bi ti radi odsekali glavo in na tiste dobre, ki upajo, da ti bo kateri od slabih odsekal glavo. :-)

  • mrki 20:51 30.avgust 2015.

    Bravo Nizozemci !!

  • jakec1575 21:11 30.avgust 2015.

    njihovo ljudstvo je ze na meji upora. Zakaj pa mislis, da so policiji odobrili dodatna pooblastila. Strelajo nedolzne in dolzne reveze shoot to kill. da prestrasijo srednji razred, da ne bi imel kakrsnih koli pomislekov. kolikor vem jim bodo v ...prikaži več kratkem odobrili še votle naboje. policiji bodo odobrili votle naboje nad civilnim prebivalstvom. En ganster ne more biti razlog za taksno politiko, kjer bodo zagotovo pomote in smrtne nedolzne zrtve. bojna se jim bo preselila na ulice.

  • MihaMB 21:39 30.avgust 2015.

    Enostavno ne vem, kaj se mi tukaj v Evropi gremo. Če tem ljudem ne pomagajo njim v vseh pogledih bližje države, kakšno obvezo pa imamo mi do njih? Katera izmed arabskih držav pa je pomagala Sloveniji ob npr. poplavah? Nobena, ...prikaži več Vsaj ne da bi vedel.In dokler bodo v Sloveniji in nasploh v Evropi brezposelni ljudje, oni nimajo tukaj kaj iskati, ker gre za ekonomske migrante..

  • 42dc846b75a8058564f70854b45ab91ee17c5f62 21:50 30.avgust 2015.

    Meni se zdi skrajno bolano, kako mediji in vse neke organizacije pribijajo, kako moramo biti strpni do beguncev, jih sprejeti z odprtimi rokami med nas, bla bla bla...In to govorijo Slovencu, ki še vedno čuti vpliv gospodarske krize, ki ...prikaži več je pahnila skoraj polovico prebivalstva v revščino, to govorijo po tem, ko je IS objavil načrt islamizacije Evrope.... PA KAKO SI UPAJO!?!

  • Marine Nicolson 23:13 30.avgust 2015.

    Na hrvaški meji so dobili sirca, ki je prevažal 30 kalašnikov in 12 raketometov mislim halo... poglejte si sam statistiko migrantov za letošnje leto http://on.fb.me/1N3eV6V

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:51 31.avgust 2015.

    Niti enga sočutnega komentarja do beguncev ni od vas. Kakšni ljudje pa ste?

  • JohnSmith30699 07:44 31.avgust 2015.

    ker to niso begunci ampak migrantje

  • dragec 17:38 31.avgust 2015.

    IN KDO JE POVZROČITELJ????

  • mph 17:58 31.avgust 2015.

    Klale so se različne frakcije muslimanov od vekomaj, podobno v krščanstvu, daleč pred pojavom gringotov, ... imajo pa ti vsekakor velike zasluge za eskalacijo v zadnjih 50 ali 100 letih.

  • mph 20:55 30.avgust 2015.

    Ni pomoči. Ameriški kapitalizem je ena vrsta religije, kjer razume ne pomaga, uspel je prepričat reveže, ki jih proizvaja, da so sami krivi za to in so milijarderji, ki imajo par jaht in par 10 hišk tako zelo pridni. Vedno ...prikaži več pa je takim stala ob strani religija kot taka.

  • dimnikar 08:07 31.avgust 2015.

    Odločitve v zvezi s tem bodo močno spremenil tok zgodovine in ustroj družbe v Evropi. Jaz osebno bi najprej uradno ugotovil (preko sodišč), kdo je odgovoren za situacijo in nato, neizbežno, poslal vse v ZDA.

  • mph 11:33 31.avgust 2015.

    Glede na to, da so ZDA v ozadju verjetno 90% "spontanih" demonstracij v vseh tujih državah, ko želijo zrušit trenutno oblast, se strinjam. Blagor sicer tistim, ki nimajo nafte, zlata, draguljev, ... da niso zanimivi za ameriške kapitalistične zločinske korporacije.

  • mph 20:31 30.avgust 2015.

    Če kdo zasluži kritiko, je to totalno nesposobna Organizacija združenih narodov. Ne govorim pa o krivdi, tukaj imajo velik delež kapitalistični imperialisti in eks kolonialne države. Nizozemsko pa je končno srečala pamet, pa jim verjetno težko kdo očita kršenje človekovih ...prikaži več pravic ali, da jih vodi Orban.Sem absolutno za pomoč otrokom in (dokazanim) političnim preganjancem, ekonomske migrante pa s prvim transportom od kjer so prišli. Ali pa v kakšno njim primerno državo.

  • h3o 11:09 31.avgust 2015.

    ti bradati islamajzarji delajo samo kaos. Poglejte si zgodovino vojn v iraku. Ta država je non-stop v konfliktu! https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Iraq

  • jakec1575 20:51 30.avgust 2015.

    Američani, Izraelci, Turki in Saudijci, ki so zakuhali to mineštro, so pa samo tiho. namreč dokler se ni bombardiralo in napadalo prebeznih kampov so bili premiki zmerni in obvladljivi. Nasi "prijatelji" Američani so dali zeleno luč Turkom, da tolčejo po ...prikaži več Kurdih, da pomagajo Isis. Mislim, da je čas, da se ameriško ljudstvo zbudi, evropsko ljudstvo pa od svojih politikov zahteva prekinitev tega samomorilskega prijateljstva. in potem so Rusi problematicni?? Glavni krivci pa so veliki prodajalci orozja. Ve se kdo vse so.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:51 31.avgust 2015.

    Napram njihovi domovini smo mi izredno izredno bogata država. Pa se nimamo za bogate. Ravno tako kot se mnogi bogataši nimajo za bogataše ker so pač tam nekje eni k so že 100x večji bogataši. Ampak glej za navadnga človeka ...prikaži več je pa že 10 000 na mesec imet bogataško, medtem ko za največjga bogatuna je to 100 000 na mesec al pa kr milijon. Hočm rečt da se ti ne zavedaš da mi naš standard ki je toliko višji vzdržujemo na račun tega da nekdo nekje dela pod ceno za proizvodnjo izdelkov ki jih koristimo vsi. In ignorirat svet ko nas potrebuje je grdo. Jz vem da nam ni lahko ampak njim je pa še toliko manj. Humano je pomagat. Ne v neskončno jim dajat sociale ampak dat jim možnost da se sami postavjo na svoje noge.

  • principiumnovum 21:49 31.avgust 2015.

    Begunce peljite na ameriško in britansko ambasado, pa naj jih oni preživljajo, saj so tudi krivi, da so Afganistanci, Iračani, Libijci in Sirci postali begunci. Če američani in britanci ne bi bombardirali teh držav ali pa tam s financiranjem islamskih ...prikaži več skrajnežev zasejali kaos ter brezvladje, se Evropejci danes ne bi ubadali s temi begunci. Še enkrat: Begunce naj prevzameta britanija in amrika, saj sta s svojo umazano vojaško politiko te begunce ustvarila.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.