Slovenija
16 ogledov

Notranji nadzor zaradi preganjanja novinark

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stanekos 09:48 02.oktober 2014.

    načeloma se strinjam z vami. Sploh na 24kur, ki vedno bolj postajajo senzacionalistične in kopirajo Svet na kanalu A. Poleg tega menjajo novinarje hitreje kot včasih Dejvi Hrušovar člane v ansamblu Pepel in kri.

  • francek 13:22 02.oktober 2014.

    Sedaj nam je vsem jasno, zakaj je zamenjal varnosnike, novi varnostniki delujejo po visokih standardih etike in morale, ali pa tudi ne.

  • mima-šiš 09:07 02.oktober 2014.

    Gospodje novinarji. V tem primeru resnično pretiravate. Varnostnik vam je - in to se lepo vidi v videu - lepo povedal da se v obraz varovani osebi ne rinejo, ne samo mikrofoni temveč nikakršni predmeti, še posebej to velja PONOČI ...prikaži večI ko se jasno ne vidi KAJ se rine pod nos preimerju. Kot je jasno prikazano vmj to prišel povedat vnaprej na povsem kulturen način, da ne bi potem ob prihodu preimerja res nekdo poskušal rkaj takega - ker ne nujno so to vedno mikrofoni. Je povsemjasno povedal da gre za križanje interesov dveh služb in na prvem mestu je treba spoštovat najprej varnost. Kot drugo novinarji niso seznanjeni z varnostnimi informacijami s katerimi lahko razpolaga policija. In kot tretje nekdo iz društva novinarjev očitno res ima nek narcisističen ego, da se spravlja na takšno banalno zadevo . Varovanje oseb večali manj na enako invazivein minimalen način poteka že 2 desetletji in zdaj anenkrat pa novinarje to moti. Žalostno, domnevam da gre za mlade novinarje ki očitno spoštujejo s

  • punca05 09:29 02.oktober 2014.

    novinarji so velikokrat nasilni s svojimi vprašanji, nesramni, vsiljivi in arogantni...to je dejstvo...njihovo poročanje ima namen širiti trače, ne pa objektivno poročati. Vse to jim je v glavo vcepila FDV

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.