Slovenija
229 ogledov

Nov cilj fiktivcev so srednje šole

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Đouzy 18:04 22.avgust 2014.

    Js kot vrhunska športnica, lahko povem, da pri 24 urah treninga na teden, mi žal za učenje zmanjka časa, ker imamo letno tudi kar nekaj tekem (večinoma v tujini). Ce mi lahko kdo zameri, ker dam prednost svoji karieri in ...prikaži več tako "izkorstim" fakulteto zaradi statusa...kariero bom imela se morda nekaj let, vsaj do olimpijskih iger 2016, študiram lahko pa tudi kasneje...

  • bendover 12:13 14.september 2013.

    se strinjam,uvedejo naj 500 eur šolnine na letnik za vse,če opraviš vse izpite v roku,ti ni treba plačat in konec

  • feferon 16:31 14.september 2013.

    Najbolj žalostno pa je to, da so zakoni pisani na kožo lenuhom. Tisti, ki faks zaključi s povprečno oceno 9 in naredi pripravništvo iz prve mora magisterij keširat. Banda . Zato, dragi otroci, ki imate kaj v glavi tujina vabi. ...prikaži več Pri nas bo žlahta zaposlovala samo žlahto, zato pa smo tam, kjer smo.

  • dragec 09:02 14.september 2013.

    Bistvo vsega je denar, za fakse so najbolj primerni izredni študenti.

  • Tom 11:20 14.september 2013.

    Bistvo je da če ne narediš šole, če ne hodiš na predavanja... ni nobenih sankcij, lahko te vržejo iz šole to je pa največ kar se zgodi. Ne rečem da bi mogl šolnine uvest da se to ustavi, vendar na ...prikaži več neuspeh oz da nekdo ne naredi niti en izpit in ne hodi v šolo bi morali predpisati nekako denarno kazen za fiktiven vpis. Da se pa tisti ki resno ne morejo ali pa ne želijo delati po vpisu lahko recimo 1 mesec al pa 2 tedna recimo da se izpišejo po vpisu in ta mesta še nekrat dajo na razpis.To da se fakultetno izobraženi vpisujejo na sr. šole je grozno, ker že tako imajo dobro povprečje in zrinejo tiste ki so si te srednje šole resnično želeli.Ker je pa tak problem to delo, nej vlada že uredi neko premostitveno delo enkratno za 3 mesce recimo po izobraževanju, ki bo podobno študentskemu.Res je tukaj so še boni in status, vendar to je pač dobra stvar za vse študente in se ne da ukinit. Vedar delo pa bi lahko porihtal.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.