Svet
95 ogledov

Nov napad je le vprašanje časa

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sprehajalec 10:49 23.marec 2016.

    To je nam kristalno jasno. Vprašanje je le kje in kdo, pa vsak se zanaša na statistično verjetnost, da ne bo ravno on. Pač posledica politike odprtih vrat in src, ki je uvozila radikalni islamski fundamentalizem in ga sama vzgojila ...prikaži več v Europi s pomočjo europskih sredstev..

  • Pepe007 11:52 23.marec 2016.

    Zakaj se torej niso po vojni na Hrvaškem in v Bosni razvili srbski in hrvaški teroristi, čeprav med njimi najdeš ljudi, kjer so "Tvoje sosede pobijejo granate, tankovski izstrelki, tvojo hcer ostrostrelec, tvojega sina letalski napad, tvoja oba brata ostrostrelec. "?

  • popokatopetl 14:13 23.marec 2016.

    Mislim da je to posledica dolgoletne krize na Bližnjem vzhodu. Kuharjev te krize je kar nekaj, ampak mislim da "multi kulti levi bedaki" niso med njimi.

  • popokatopetl 12:30 23.marec 2016.

    Seveda so bili, samo tam so se psihoti izživljali v glavnem na fronti ali na mejnih ozemljih.

  • dragec 14:07 23.marec 2016.

    IDIOT, KRETEN DESNIČARSKI

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:50 23.marec 2016.

    Teroristov je bilo polno samo da jim niso imenovali za teroriste. Imenovali so jih za nacionalne heroje.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:50 23.marec 2016.

    narodne heroje*

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:59 23.marec 2016.

    Za vsako malenkostno približevanje k 100% zaščite potrebuješ 2x-3x več napora in sredstev. Nikoli pa ne boš dosegel 100%.

  • sprehajalec 13:17 23.marec 2016.

    Vzeto iz študije Višnhofr; dr. Aleš Bebler, geopolitični položaj Neuvrščenih v svetu, Ljubljana 1970. Izdala FDV (tudi Dolančev faks imenovana)

  • Milan Novak 13:40 23.marec 2016.

    To so posledice MULTI KULTI levih bedakov !!!

  • Avatar Leon
    Leon 13:51 23.marec 2016.

    Nov napad je le vprašanje časa........? Ali smo pozabili na norveškega morilca Breivika ? On ni bil musliman ! Tudi katoličani so morili npr. v USA Henry Lee Lucas ,ki je umoril 350 oseb ! Seveda je največ žrtve ...prikaži večtve bilo na osnovi nacionalnosti ! Žal .

  • sprehajalec 21:29 23.marec 2016.

    Afgane, vsaj par dni bodi tiho, da se prah okoli Bruslja poleže. Do nove pishdarije.

  • nergač 22:21 23.marec 2016.

    A Angela je leva?

  • c1305166 11:17 23.marec 2016.

    Vojne na bližnjem vzhodu, ki jih kot po tekočem traku producira Amerika in NATO po tvoje verjetno nimajo nič s terorizmom. Strpnost in želja po sobivanju vseh ras in ver v miru, to je po tvoje glavni razlog ;)

  • marabunta 11:15 23.marec 2016.

    saj to je njihov največji adut, da ne vemo kje in kdaj bodo spet udarili,....strah, ki ga proizvajajo s temi napadi ima skoraj večji učinek kot vse orožje, ustvarjajo kaos v katerem se potem sami lažje gibajo in organizirajo, novačijo ...prikaži večo in propagirajo svoje ideje...

  • jakec1575 11:19 23.marec 2016.

    Zanimivo je, kako evropejci pozabljamo in poenostavljamo vzroke in posledice. Če ne bi imeli nič s tem, bi še razumel, tako pa smo vpleteni in bi bilo bolje da razumemo. Če pustimo tokrat nastajanje jedra sunitskih skupin v zloglasnem iraškem ...prikaži več zaporu, ki so kasneje pomagale američanom, še malo kasneje pa imele proste roke. Iz njih je nastalo jedro ISIS v praznem prostoru. Gre za plačance, ki delajo za tistega , ki plača več. Putinove besede. Pa se preselimo domov. Živiš v hiši. Tvoje sosede pobijejo granate, tankovski izstrelki, tvojo hcer ostrostrelec, tvojega sina letalski napad, tvoja oba brata ostrostrelec. Zelo tezko ne nastane rekrut, ki nima več kaj izgubiti. ko na granath in puskah pise, made in france, made in belgium, made in germany. kako smo krivi? Tako, da smo elitam, ki so sluzile na racun vojne to dopustili.

  • jakec1575 11:26 23.marec 2016.

    Bodo elite placale? Ne. S teroristicnimi napadi bodo rekrutirale narod v nacionalisticni spin, policijsko državo (da zavarujejo sebe, lastne glave pred besnim ljudstvom). Bodo elite kdaj odgovarjale? Ne. Kmetje na šahovnici so pac vedno pogresljivi. So elite dovolile razvoj ekstremnih ...prikaži več skupin v srcu Evrope? Ja. Zakaj jih niso prepovedale, kot so prepovedane druge ekstremne verske in politicne skupine? Zato, da se lahko obdolzi pavsalno vse. V tem primeru muslimane. Zakaj muftiji ne obsodijo radikalizma? Ker bi bili se bolj kaznovni, kot ostali državljani. Radikalisti so samo letos pobili nekaj 100 zmernih muftijev. Do katere tocke je Evropa odgovorna? To pa bi bilo pametno ugotoviti. Prevzeti svoj del krivde. Bo begunski tok ustavljen? Malo verjetno. Razen ce EU ne postane federacija. Bo pa vsekakor bolj tragicen.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:59 23.marec 2016.

    Če izvzameš čustva in pogledaš kaj je ta napad naredil v morju imenovanem Evropa potem vidiš da je to kaplja v morje ki sam po sebi ni imel vpliva. Če izvzameš razum in pogledaš samo čustva pa dobiš sliko vojnih ...prikaži več razmer ki zahtevajo previdnost in strah na vsakem koraku.In kaj ISIS hoče? Preprosto. Želi da izvzamemo razum, ker ko imamo razum smo nepremagljivi čeravno smo vedno in bomo vedno dotakljivi.. In to dela, jemlje nam razum. Napad od zunaj sam ni nekaj kar bi ogrožal Evropo. Kar ogroža Evropo smo mi sami. Samo pomislite kakšen vpliv bi ta teroristični napad imel če bi izklopil čustva? Skoraj ničen, saj je 99,99% Evrope ostalo nedotaknjene. Ampak ta strah, in politična pričakovanja nas bodo pa z vsakim dodatnim napadom prisilila k temu da ne bomo imeli več tako lagodnega življenja, v zameno za večjo varnost. Ampak veliko večje varnosti ne bo. Nihče ni nedotakljiv. Lahko se še tako trudiš do 100% zaščite ne boš nikoli prišel. Za vsako malenkostno približevanje k 100% potrebu

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.