Slovenija
34 ogledov

Nova interpelacija SDS

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ljimonad 16:08 08.september 2016.

    treba bi bilo uvesti zakon, da če interpelacija ne uspe, nosijo vse stroške tisti kateri so jo sprožili. potem bi se ta zafurana ablastnikova stranka malo drugače obnašal, ne pa da interpelira vse povprek samo da dela zgago in zapravlja čas in denar

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:35 08.september 2016.

    za ostalo mi je vseeno sam tole je pa totalna neumnost: "Ustavni sodniki so ocenili, da je različno financiranje javnih in zasebnih osnovnih šol v nasprotju z ustavo, "Da se zasebnemu sektorju plačuje iz javnih sredstev. Kakšna zasebna šola ...prikaži več je to če ni financirana s strani staršev otrok? To je debilnost. Ujčkanje ...vee...vee..ne bomo preživel na trgu. Ja mrš pol pa ne ustanavljajte šol če jih niste sposobni preživet. Zdej boste pa kaj..k novodobna Mura. Polhn kufer imam raznih prisklednikov priključenih na državni aparat za simbolično dodano vrednost. Če nekje primanjkuje šol; se naj ustanovi javno šolo; če je javnih šol dovolj na nekem območju pa ni treba nič financirat zasebnih šol ker so potrebe po temeljnih državniških pravicah zagotovljene!!! Mislm za kakšne budale nas mate...jaoooo......podn od podna.

  • patrijarh 18:36 08.september 2016.

    Ne piši traparij,če temu nisi kos.

  • nina 21:40 08.september 2016.

    Zasebne šole naj financirajo zasedniki,če jim je volja,javne pa naj pustijo pri miru.Kapitalizem je pa tako in tako vse uničil.

  • provni 03:57 09.september 2016.

    Veliki vodja, vitez teme, spet meša. Drugega itak ne zna.

  • messolongi 13:12 08.september 2016.

    ... kdaj bo tega konec ? Ni čudno da stranka razpada... kdo vas bo volil zaradi takih neumnosti ?-Vrtci: Položnice vse višje zaradi nižje povprečnine ....nekaj 100.000 staršev pozna sistem izračuna cen vrtca kjer ne obstaja povezava med ...prikaži večd povprečnino in ceno vrtca ...in kaj naj si mislijo ob taki neumnosti ?-Osnovne šole: Izenačitve financiranja zasebnih šol še vedno ni........Komaj čakam da se odpre islamski center v LJ in vse šole znotraj njega ....itd.............npr: Še vedno se ni dal večji poudarek poklicnim in strokovnim šolam.ni in kam so vodilni v stranki vpisali svoje otroke ?.... :)

  • Pepe007 13:38 08.september 2016.

    Navedbe v interpelaciji so smiselne, ni pa smiselna sama interpelacija. Interpelacija je smiselno zapravljanje časa znotraj parlamenta, če na svojo stran pridobiš dovolj poslancev. To moraš zlobirati pred vložitvijo interpelacije, sicer se s tem sploh ne igraš. Res pa je, ...prikaži več da se verjetno seje parlamenta prenašajo, da verjetno nekdo to gleda in ta tako dobiš nekaj medijskega prostora. Vendar bi na bil mehanizem interpelacije namenjen SPREMEMBI. Če tega ni moč doseči, je interpelacija brez veze.

  • Pepe007 15:21 08.september 2016.

    Pri vrtcih moraš poznati malo "zakulisja". Če gre občini na tesno z denarjem lahko dvigne ekonomsko ceno, starši plačajo več, občina pa svojega deleža vrtcu ne plačuje v celoti, vrtec pa vseeno ne crkne. Tako se dela. Malo verjetno je, ...prikaži več da bo ravnatelj vrtca šel v tožbo proti občini, ker ga ta nastavi. V naši občini so med drugim tudi prispevke za zaposlene plačevali leta 2005 za leto 2001. Marsikaj se da in marsikaj je odvisno od povprečnine.Glede islamskega centra v LJ pa ne razumem, kaj si hotel reči. Če bodo šolski programi potrjeni s strani ministrstva, slušatelji bodo slovenski državljani, potem ti državljani ne bodo obiskovali neke druge šole v Sloveniji in ne bodo tam (oziroma zaradi njih) prejeli javnih sredstev. Torej?Pod tem ministrstvom so pa dejansko vseeno dali nekaj poudarka poklicnim in srednjim šolam s štipendijsko shemo za deficitarne poklice. Res pa je, da je bilo to prvo leto izvedeno tako, kot državni organi ne znajo dobiti okvirne številke udeležencev i

  • dragec 08:02 09.september 2016.

    Bosanci temu rekli - joj budaleeeee, joj ludakaaaaaaa, stvarno ti v SSDSS uin JJ so res za ormož

  • OneCent 09:20 09.september 2016.

    Preprosto, samo inšpekcijo je treba poslati na zasebne verske šole in temeljito pregledati kje se ne držijo učnega načrta. To posebej velja za bilogijo. Otroke je treba vprašati kaj so jih naučili, ali je človeka ustvaril bog ali se je ...prikaži več razvil iz opice. Ko bodo pridobili božje odgovore, pa je treba samo spisati odločbo o ukinjanju državnega financiranja, zaradi neupoštevanja državnega učnega načrta.

  • maresem 13:44 08.september 2016.

    Ni brez veze. Obelodaniti je treba vse pizdarije in nesposobnosti katerikoli vlade.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.