Slovenija
22 ogledov

Nova stranka s Šoltesom?

Komentarjev 18
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mrki 15:20 22.julij 2013.

    Isto RDEČE sranje - drugo pakovanje !! , me zanima kolk jih bo lahko spet NATEGNIL !!

  • Ronald Reagan 10:11 22.julij 2013.

    Še en murgelski ultra nateg bebavega volilnega telesa

  • se_eden 10:30 22.julij 2013.

    Šoltes je povezan ravno s temi, ki že leta bogatijo na račun našega zdravstva. upam, da Brecelj in ostali niso toliko naivni, da ne bi spregledali...

  • Darko 10:37 22.julij 2013.

    To ne bo nikakršna ALTERNATIVA OBSTOJEČI POLITIKI ampak en navaden SD brez lukšićenka in / ali PS brez jankopankovića.ljubljana ga bo volila in procesijo bo vodil murgeljčan, da crkneš od smeha

  • KLOBO 10:49 22.julij 2013.

    Kakšna alternativa !! Mali Kardelj, pa to je samo mešanje kart na strani levakov !!

  • longview 12:02 22.julij 2013.

    Edijev nečak? A te mal dejstva hebejo?

  • Fertel 12:35 22.julij 2013.

    Kako nečak? Drugi mediji pišejo, da je vnuk.

  • Fertel 12:36 22.julij 2013.

    Da dodam - vnuk pokojnega Edvarda Kardelja naj bi bil - naj kdo popravi, če ne drži, vendar nekateri mediji tako pišejo.

  • allstarr111 14:48 22.julij 2013.

    Narod je na srečo ugotovil kaj pomenijo te "nove" stranke z starimi obrazi, zavite v leporečje ki se ga na koncu nihče ne drži. Jest se ne sekiram, ker vem da ta "nova-nova" stranka niti praga parlamenta ne bo prestopila.

  • dragec 17:45 22.julij 2013.

    Stranka se bo imenovala stranka neodviisnih zdravnikov?????

  • YaKo 18:13 22.julij 2013.

    Združena lista zdravnikov ali pa Zdravstveni forum 22.

  • sweetdogs 10:54 22.julij 2013.

    Naj Šoltes jasno in glasno z imenom in priimkom našteje tiste proti katerim se bo boril... Kdo so tisti, ki bogatijo na račun zdravstva? Ali pa vsaj izpostavi nekaj spornih primerov, kjer so podjetja povezana z levimi in desnimi političnimi ...prikaži več akterji... Ko to naredi, ga podpre cela Slovenija.Upam pa samo, da Breclju ne zlomijo hrbta. Ta in še nekateri drugi so edino upanje za Slovenijo.V zadnjih letih je v ospredje sicer prišla neka nova 'generacija' med katere lahko štejem Klemenčiča, Breclja, Furlana, Cerarja, Pezdirja, Šušteršiča, Teršek, Kerševan..., ki mi delujejo bolj načelni od 'osamosvojitvene' garniture in se zavedajo, da je vrag vzel šalo. Zdaj je pa samo odvisno ali bodo tudi ti klonili podkupninam in pritiskom partijskih in sdsovskih veljakov ali bodo obrnili nov list za Slovenijo. Srčno upam, da slednje...

  • Šemefuky 22:51 22.julij 2013.

    Ti samouničevalni kao levaki si ustvarjajo konkurenco za vsake volitve posebej in izbiraš vedno lahko med pljeskavic in kljobas, ali med burek sirni in burek mesni.Ma dajte se že speljat nekam reakrinirani LDSovci in nehajte delati uslugo obsojencu in ...prikaži več PreVirantu, in na tak podel način severnokorejca Lukšića uničevati, ko ima tako lepe socialistične misli za državljane po tem, ko je soproga postala zasebnica. Verjetno bo z nami državljani žena dobiček delila. Da ne govorim o vseh pozitivnih plateh Zokija in njegovih pozitivnih. Stranka Zdravnikov in bolnih državljanov ni nobena alternativa.

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 01:29 23.julij 2013.

    Brecelj bo kaj kmalu spoznal, da si nekateri na njegovem hrbtu nabirajo volilne glasove in nič drugega. Nakr bo postal vse bolj zagrenjen in žalosten. Zanimivo je da vidi vse lumparije, nasede pa vsakemu mesiji, ki se pojavi iz grma. ...prikaži več Šoltesova stranka je načrtovana, zanjo čivkajo že vrabci in njena vloga je enaka zaresno - pozitivni pahorjanski vlogi. Čakam samo še na to da se nekje zopet zberejo razumniki in pod pokroviteljstvom perkmandeljca dajo stranki blagslov in javno podporo, čeprav je to slednje maloverjetno, ker bi bilo tako ali drugače že preveč očitno. Šoltes naj gre med inšpektorje in dela na aktivi, da bo videl da načelno so čisto vsi lumpi ali pa pošteni, dokazno pa je nekaj čisto drugačnega.

  • Tupamaros 11:31 22.julij 2013.

    Uboga Slovenija. Šele danes (70 let prepozno) so ugotovili, da so korenine države gnile. Šoltes in partija ne bodo vragu rep spipali. Posebej Edijev nečak. Ker jim kuzla v rit skače bodo pripravili nov nateg slovenskih volivcev.Red stars so tako ...prikaži več predvidljivi, da so že dolgočasni.LPTupamaros

  • spenjac 13:33 22.julij 2013.

    Kje ti pride na pamet da Klemenčiča, ki je dejansko sposoben in nekaj pokaže, mečeš v isti koš kot papke a la Teršek in Cerar? ta dva bumbarja nimata pojma o pojma in še nikoli v življenju nista prikazala nobenega ...prikaži več rezultata. samo prazno slamo meljeta. Deluje mi, da se hoče LDS reinkarnitati, pri tem pa se freeloadajo na imenih ljudi, ki si v zdravstvu prizadevajo za spremembe. Stavim za burek, da Šoltes še ni nikoli v živo videl Loredana al pa Breclja.

  • Tupamaros 17:52 22.julij 2013.

    Vidim, da sem nehote povzročil zmedo nečak ali vnuk? Ja je Edijev vnuk. No vseeno ostajam pri ostalih trditvah:Uboga Slovenija. Šele danes (70 let prepozno) so ugotovili, da so korenine države gnile. Šoltes in partija ne bodo vragu rep ...prikaži več spipali. Posebej Edijev v nuk. Ker jim (komunajzarjem) kuzla v rit skače bodo pripravili nov nateg slovenskih volivcev.Red stars so tako predvidljivi, da so že dolgočasni.

  • Veteran 20:07 22.julij 2013.

    Nova stranka da, vendar, da se Šoltes, ki ima veliko masla priključi potem smo na istem oz. še kvečjemu na slabšem!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.