Slovenija
28 ogledov

Nova stranka se bo imenovala Solidarnost

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 15:29 23.november 2013.

    Slabo vam kaže.

  • privat 18:23 23.november 2013.

    če so to tisti ljudje ,ki so protestirali z granitnimi kockami je vredu...če pa so samo špancirali imajo stem dejanjem dosti za povedati in take ne podpiram!

  • Dani1971 22:22 23.november 2013.

    Bilo je 16 točk, ampak naj bo, kar je.

  • Johan Spohan 16:13 23.november 2013.

    Isto sranje le z drugim imenom.

  • mph 16:27 23.november 2013.

    Bo potrebno malo počakat, da bo možno kaj več prebrat, koga slišat v živo, ... sem pa za vsako gibanje proti kapitalističnemu sranju, ki duši 99% svetovne populacije.

  • Dani1971 22:21 23.november 2013.

    če so izhodišča stranke taka, kot jih "oglašujejo" v svojih nastopih, potem samo en nasvet: Vsak evro, ki ga boste vložili v svojo (samo)promocijo je vržen stran. Do danes niste dojeli, da je Slovenija tako v riti, da brez radikalnih ...prikaži več posegov ne bo šlo:1. Revidirati kompletno lastninjenje ljudskega premoženja2. Lustrirati sodstvo in ukinit trajni mandat3. Ukinit delovanje sindikatov javnega sektorja in podobnih neumnosti, kot so sindikat kmetov, upokojencev in brezposelnih4. Financiranje strank naj bo problem strank. Država in javna podjetja ter podjetja v delni državni lasti NE SMEJO financirati strank5. Poslanec ni služba, ampak prostovoljno delo v korist vseh Slovencev6. Vse verske sekte se financirajo iz verskega davka in ne iz državne blagajne.7. Ukiniti je treba brezplačno izobraževanje na 6. stopnji in višje. Ampak, srednješolska izobrazba je obvezna in brezplačna, vključno z knjigami in brezplačnim obrokom za malico.8. Pokojninska

  • mojca003 16:03 23.november 2013.

    Solidarnost je vsekakor treba spodbujati, iskreno pa povem, da imam malo manj občutka solidarnosti s tistimi, ki so zaradi lenobe tam, kjer so. Tistim, ki niso zaradi lenobe, se seveda opravičujem, vendar pa izkoriščanje solidarnosti v družbi težko preprečimo.

  • privat 10:09 24.november 2013.

    kaka solidarnost..to gre skoraj vse v zepe debelim ljudem...v prenesenem smislu besede

  • privat 10:07 24.november 2013.

    dani..vsaka čast! sej so to njihovi lljudje ,ki mislijo malo šminke pa bo šlo!! Ne bo šlo dokler se ne dvignejo vse granitne kocke,uspostavi strah do dosedanjih del teh politikov in navez...začne masivnnimi aretacijami..tudi sodnike ,policaje ,skoraj vse inšpektorje...in šele ...prikaži veče takrat bo se pokazal sonček...!! Ne pa otrokom jemati otroške za boljše jutri??=debili fašistični..Pa naj so kar hočejo biti ,samo tako ne bo šlo..ne gre..pa obrnite stvari kakor kocko..pa je rezultat isti!

  • mph 11:55 24.november 2013.

    Z vsemi tvojimi točkami se strinjam, razen glede sindikatov. Pa ne, da ne bi vedel, da so marsikje sindikati postali sami sebi namen, gre za to, da so bili na začetku najbolj pomembna oblika boja proti zverinskemu kapitalističnemu izkoriščanju. Plus ...prikaži več tega upoštevaj, da je članstvo v sindikatih povsem prostovoljno danes, torej so legitimno tam, pa tudi, ko klanfajo neumnosti. Bi še kaj dodal, ampak zaenkrat je ok.

  • Dani1971 23:12 24.november 2013.

    Članstvo v sindikatu je bilo vedno prostovoljno. jaz sem iz sindikata izstopil že v Jugoslaviji. Pa ne lata 1988 ampak 1978.Zdaj me samo zanima, pred katerim izkoriščevalcem ščitijo sindikati javnega sektorja, sindikat kmetov, upokojencev in brezposelnih. Vsi samo sanjate o ...prikaži večo pravicah, nihče pa ne postavi dolžnosti na tapeto.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.