Slovenija
14 ogledov

Nova vlada z ministrstvom več, imeli bi specializirano sodišče

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 10:10 29.julij 2014.

    Tale Cerar bo zgleda zaribal . Narod ga je volil , da se osvobodi Bratuškove in v prvi vrsti " rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" , ta človek za vse vlade in vsa ministrrrrrrrrrrrstva se pa že zopet vidi v vladi ! RRRRRRRRRRRRRRRR kriv ...prikaži več si za stanje v SLOVENIJI , ker si bil zadnjih 8 let v VLADI in SPEL se nazaj v Belgijo , dost škode si naredil svoji ljubljeni drugi domovini !! Kaj ima sedaj da se pogovarja z Nsi . Tudi oni se že vidijo v vladi. A to je tista stranka , ki je držala KRIVONOGEMU PLEŠAVCU MALHO . No lepo. Zardi nje pa je jasno , da v vlado ne morejo levi . Se pravi Cerar , Nsi, Bratovškova in RRRRRRRRRR. Lepa sestava nikaj , no saj se že vidi nadaljevanje rasprodaje Slovenije , kakor tudi nadaljevanje pufanja ! Na zdravje .

  • KLOBO 10:40 29.julij 2014.

    dej se no malo oddahni, lol pametnjakovski !!!

  • Tupamaros 12:53 29.julij 2014.

    Seznam želja. Miklavž je šele 5. decembra. Sedaj je vsakemu normalnemu državljanu jasno, da bo država zaribala. Narod si spisal sodbo sam.

  • Andrej Kovačič 13:50 29.julij 2014.

    prozac 500 mg 3X dnevno pa ti bo lepše...

  • abcdefgh 17:36 29.julij 2014.

    zato je treba dati v politiko povprečne ljudi. ne pa neke filozofe, ki ne vejo koliko je 3+3

  • abcdefgh 17:39 29.julij 2014.

    pa vid valič in njegov spot - pejte volt...a veste kdo je to financiral?

  • abcdefgh 17:38 29.julij 2014.

    Pa še to, vsak zna nabijati davke... Začenjam dvomiti kaj je on svetoval državi...ali so pa mu morda samo nakazovali denar...pol pa razdelili, malo meni, malo tebi.

  • mijaliza 13:09 29.julij 2014.

    bi opravičeno razumela ta davek, če bi zastonj dobil zemljišče za gradnjo, ali pa bi bila papirologija zastonj to bi bilo čisto ok. Tako pa kupiš zemljišče plačaš ddv, urediš papirje plačaš ddv, urediš priključke plačaš ddv, kupiš material plačaš ...prikaži več ddv, plačaš arhitekta in ddv, plačaš delavce in ddv, vsaki mesec pridejo položnice in plačaš ddv......država kaj bi še rada? Resno sprašujem, ker vedno navajate nekakšne mučke da ta davek je v tujini ustaljena praksa itd.....samo nekaj pa vedno pozabite navest, da v tujini če se do določenega roka vseliš v hišo dobiš povrnjeno kupnino zemljišča, davki so tam manjši, določene zadeve se sploh ne zaračunavajo....tako da lahko samo napišem prosim dobro premislite če resnično želite uvesti davek na nepremičnine, ker potem svetujem da se najamejo strokovnjaki in se ponovno izvede popis nepremičnin. Ne pa da je po oceni študenta moja 30 let stara hiša vredna 90.000e, a hiša mojih starih staršev, ki je stara 100 let pa kar 150.000 e in smo samo 3 km

  • Andrej Kovačič 13:52 29.julij 2014.

    strinjam se z vsako črko zapisanega, al kaj je tu narobe..... - Vzpostavitev politike medgeneracijske solidarnosti med različnimi skupinami državljanov (mladi – zaposleni – brezposelni – upokojenci in starostniki).- Projektno financiranja države (z izjemo socialne politike).<br ...prikaži več />- Nadzorovano privatizacija državnih monopolov (razen infrastrukturnih).- Zdravstveno reformo, ki je usmerjena v ukinjanje dodatnega zavarovanja in razbitje klientelističnih povezav v sektorju.- Učinkovito črpanje EU sredstev za razvojni potencial države in državljanov.- Optimizacijo dela javnega sektorja in posebej javne uprave preko vzpostavitve čezsektorsko delujočih ukrepov na strokovnih kriterijih podprtega kariernega napredovanja zaposlenih ter procesnega ukrepa VEM – vse na enem mestu.- Dvig učinkovitosti države pri pobiranju davkov in plačevanju socialnih obveznosti preko davčnih blagajn, davčne izterjave in plačevanja prispevkov.<

  • Leon Plemeniti 13:16 29.julij 2014.

    Pizda Cerarjeva - vsi državni uslužbenci so isti na začetku se delajo fine in so na strani ljudstva - pol nas pa zajebejo z novimi davki !!!

  • abcdefgh 17:35 29.julij 2014.

    Cerarjeva politika bo spet najbolj prizadela povprečnega človeka - upam, da čimprej spregledamo in se ga odstavi! Nima pojma o pojmu, samo nekaj naklada...človek se mu lahko samo smeje!!! Dokler ne izstopimo iz EU nebo nič drugače...on bi črpal EU ...prikaži več sredstva, a koliko mi plačujemo EU se naj rajši vpraša - smešen je - lahko bi bil stand up komik s svojimi izjavami... Samo to komedijo zelo drago plačujemo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.