Slovenija
10108 ogledov

Nove cene bencina in dizla, neverjetno, koliko boste prihranili

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 14:37 15.januar 2024.

    halo novinarji z žurnala, jutr grem tankat, upam da bo tank zdržal do jutr, drgač bo treba porivat. torej ker bom neverjetno prihranil vas vabim na kosilo k Reševi. s prihrankom plačam račun, kar bo pa zmanjkal od prihranka pa ...prikaži več dodate vi. a smo zmenjen ? aja pa še ena malenkost. če bo zmanjkal goriva, me pridete porint do pumpe da bom lahk neverjetno prišparal.

  • puys 11:09 15.januar 2024.

    Lahko menjaš ponudnika plina komot... edino. če je pri vas samo en ponudnik.

  • rd2dmk2 10:22 15.januar 2024.

    plin za ogrevanje se je pa pocenu iz 1,5€ na 1,5€ a veste je čist vseen če ga nehajo ponujat in prodajat. glede na to da ni mogoče zamenjat ponudnika plina in plinohrama lahko uporabnike odirajo no polno. in še ...prikaži veče vezave ti vsilijo . tud to je ena od grdih variant naših energetskih podjetij, ki tiho usmerjajo svoje potrošnike v enovaletni sistem energentov, da bodo potem lažje manipulirali z cenami in pogoji.

    • Avatar Kimberley-Echo
      Kimberley-Echo 11:28 15.januar 2024.

      Sem malo pogledal kako je s plinom v Sloveniji. Če se napr. odločiš, da boš prešel na drug energent glede ogrevanja, stane odklop plina 67 eur plus potni stroški, ki jih ima serviser, ki ti pride izklopit plin. To se ...prikaži več mi zdi kar drago, a ne!? Potem sem eno od podjetij vprašal, če to drži in so potrdili. Skratka, zato da ti zapre ventil in da gor plombo, te lahko stane 100 in več eurov. Če napr. samo kuhaš z njim, se ta izklop ne splača naredit.

    • rd2dmk2 14:19 15.januar 2024.

      malo ste pozabili. pri nas na periferiji ni omrežja imamo plinohrame. torej vsake par let moramo podpisat pogodbo za minimalno 3 leta in takrat nam tudi določijo minimalno porabo plina. torej, če se jest dons odločim da zaključim s plinsko ...prikaži več štorijo, moram odpovedat najemnino plinohrama in če želim it k drugemu plinskemu ponudniku naročit dostavo njihovega plinohrama. če pa grem dons na TČ,pa si raje ne upam prašat kolk me košta, če ne bom porabu tistih 500 l zakupljenega plina- drugo leto namreč.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 15:41 15.januar 2024.

    Naslov, da dobiš drisko spodaj in zgoraj, ko prebereš članek!!! Nekateri pisunčki imate res bujno domišljijo, da o sposobnostih ocenjevanja količin/velikosti *prihrankov* ne govorimo!!!! Bumbarji na KUB!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.