Slovenija
853 ogledov

Novinarji RTV Slovenija zahtevajo višje plače

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • MihaPu 00:16 18.marec 2017.

    Zakaj mi sploh to plačujemo? Nekoč sem pomisli, da so novice malo manj "fejk" na rtv slo, potem pa ko sem videl da so tudi oni proti Trumpu in Putinu in da tudi oni podpirajo neoliberalizem in globalizem multi-kulti izpirjencev, ...prikaži več mi je vse padlo dol. Sedaj ne da bi jih prekinil, ampak bi jih tudi brcnil v njihovo propagandno fejk rit. Da pa posran pop tv/kanal a sploh ne omenjam, največji neo-liberalni kurbeži lgbtjevski soroševi kar jih je svet kdaj videl, no celo oni bi rekel da so slabši kot pa rtv-slo, vsaj tukaj so novice na rtv-slo včasih boljše. Če bi imeli lepe in realne objektivne novice bi mogoče pojedel ta posran knedl položnice, tako pa upam da propadejo skupaj s poptvjem.

  • jankop 09:14 18.marec 2017.

    Povišico za kaj?????????Povišico treba zaslužit.Vi bi nam morali plačati da vas sploh hočemo gledat.golazen parazitska.

  • mrki 18:06 17.marec 2017.

    Novinarski poklic se je v zadnjem desetletju izjemno spremenil, saj novinarji razkrivajo najzahtevnejše probleme družbe,-----------------iz katere smešnice ste pa tole prepisali !! ko pa iz Murgel dobivate že vse napisano.

  • mrki 18:04 17.marec 2017.

    ma kaj povečat plače - UKINT RTV , pa vse na cesto.

  • izRODEk 00:41 18.marec 2017.

    Naj jim Cerar izplača povišico. Itak pišejo po njegovem nareku. Ves čas sem podpiral javni zavod in verjel, da mora biti. A so šli predaleč s to očitno podporo vladni politiki.Hlapci kot sta Bobovnik ali Bergant ali pa ...prikaži več prodane duše kot so Vlasta Jeseničnik, Matjaž Trošt, Karmen Švegel ali Edvard Žitnik si ne zaslužijo javnega denarja. Naj jih plača tisti, za katere lažejo!

  • BojanBojan 17:34 17.marec 2017.

    Ni problema!Pod pogojem, da nikoli več ne uporabljate službene opreme (kamere, lučke,...) v privatne namene, in da ne morete skleniti dodatnih pogodb, ki jih imate za posamezne oddaje ala Mario&Co;.

  • Ferluci 21:10 18.marec 2017.

    Novinarjev, kakršni so, ne rabimo. Torej si plače SPLOH ne zaslužijo!

    • samo57 12:31 17.januar 2020.

      na žalost drugačni niti ne morejo biti tudi če bi hoteli. če hočejo preživeti v tem krutem svetu novic, komentarjev, kolumen...če si pošten neodvisen objektiven novinar te takoj odstranijo s plačilne liste.

  • kapibara 12:01 17.marec 2017.

    Zakaj pa ??Nič bolje NE delajo, samo ponavljajo oddaje !!Tam znajo samo dodatni DDV dražit !

  • zipo 21:57 17.marec 2017.

    za tisto svoje delo, k ga delajo enkrat na teden, al na dva tedna? za ne ko javljanje 10 sekund? Za oddajo, k se pogovarja z kao z znanimi ljudmi? In še bi lahko našteval, ja pa ne smem pozabit ...prikaži več šprtne novinarje, predvsem pa Urbančiča ( ne znate najt za njega kakšno delo v skladišču)? 2000 vas je zaposlenih tam, plačujemo zelooooo negledljive programe, pa še tolk reklam imaste, k jih še komercialne tv nimajo tolko!!! Ukinite se, oz, bodte plačljivi tako, kot ostale Slo tv, brez obveznega plačila vseh državljanov! In za vas je še preveč minimalna plača, banda!

  • valerijakregar 15:39 18.marec 2017.

    Koliko zaposlenih imajo na javni televiziji drugod po Evropi?Po večini držav po Evropi in svetu je na javni televiziji zaposlenih nekaj sto ljudi na večmilijonsko populacijo. Denimo, Slovaška s 5,5 milijona prebivalcev ima na svoji javni televiziji zaposlenih nekaj ...prikaži več čez 300 ljudi, Grčija s skoraj 11 milijoni prebivalcev ima na svoji javni televiziji zaposlenih nekaj več kot 600 ljudi, medtem ko imamo v Sloveniji z 2 milijona prebivalcev na javni televiziji zaposlenih več kot 2000 ljudi.---------------------moj komentar je nepotreben.LEGLO FILO PARAZITOV !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • RM 20:51 18.marec 2017.

    Dragi moji na RTV ,mal preveč se cenite. Nekateri niste vredni niti piškavega oreha.Mislim ,da še minimalna plača bi bila preveč..

  • zipo 21:44 17.marec 2017.

    bedak, janševa ovčka! za take bi rabli............itz

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.