Slovenija
485 ogledov

NUSZ: Občinam navodilo, kako pobrati več ... Kaj so storile?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ojla 21:40 21.februar 2017.

    Že takrat ko so delali ta popis nepremičnin je bilo to totalno nepravično in nestrokovno popisano a sedaj toliko let kasneje bo pa vredu.Med tem časom so se hiše obnavljale, dozidavale. Marsi kateri je zamolčal celo nadstropje ni bilo dokončano, ...prikaži več, sedaj je zasedeno.Nove hiše so imele isto vrednost kod stare, v katere bi bilo potrebno dosti vložiti.Še stavbenega zemljišča niso znali od vseh pobrati ,delajo eno sranje na drugo.

  • brencl47 08:12 21.februar 2017.

    Vse lepo in prav. Le kdo in kako pa bo ugotavljal resničnost navedb. Osnovna napaka je bila storjena že s tem, da se je zadevo prepustilo na nivo študentskih servisov in samopopisa. Edino pravilno bi bilo, če bi za popis ...prikaži večs bili v večstanovanjskih stavbah pooblaščeni upravniki, v individualnih pa GURS-ovi ali pa občinski uradniki. S tem bi popis bil kvaliteten in celovit, znana bi bila tudi odgovornost popisovalcev.

  • jakec1575 08:29 21.februar 2017.

    Slovenski nepremicninski davek je samo še eno cuzanje denarja iz ljudstva. Ker če bi mislili resno, potem ne bi imeli taksnih korekcijskih faktorjev za razlicne objekte. sicer pa imajo tvojo izmero izracunano ze od prej tloris x število etaž. letalska ...prikaži več tehnologija snemanja + google dela čudeže. Šlo je za potrditveni in korekcijski podatek pri popisu. Verjetno ista stanovanja v enakih blokih ne morejo imeti razlicnih kvadratur. Sploh pa 6 mio nepremicnin je. kako mislis, da bi to popisali? v 30 letih?

  • Nogo Bozo 09:18 21.februar 2017.

    Nekatere občine (Ajdovščina, Naklo, Litija,...) so si izmislile prav zanimiv način guljenja občanov...Lastnikom zasebnih hiš nadomestilo odmerijo tudi od kleti, stopnišč, neizdelanih podstrešij, kurilnic ipd. Po zakonu iz l. 1984, ki se še vedno uporablja, pa se nadomestilo lahko odmeri ...prikaži veči le od stanovanjskih prostorov, ki so taksativno našteti in garaž....Pritožbe in tožbe že dežujejo....

  • Božidar Dinič 18:34 21.februar 2017.

    joj upravniki ste rekel prosm dajte malo prečitat o teh vaših upravnikov pobalini na kubik

  • h3o 20:23 21.februar 2017.

    VSAK DRŽAVLJAN SLOVENIJE BI MORAL IMETI PRAVICO DO NEODTUJLJIVEGA STANOVANJA!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.