Slovenija
37 ogledov

Obeta se najboljša jesen v zadnjih šestih letih

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 23:25 19.september 2016.

    Sem generacija tistih, ki sedaj spoznavamo modrost staršev, ko so nas ob takih trenutkih spomnili na dejstvo, da življenje ni fer."Cmerarji" in drugi podobni si bodo lepo postlali in zagotovili udobno prihodnost, sedaj bodo pa še malo poskrbeli za ...prikaži več druge? Po navadi v takih trenutkih poskrbijo za to, da nekdo za njih prične opravljati umazano delo, ker jih je zmanjkalo. To je ta prihodnost zaposlovanja. Umazano delo za malo denarja. Pesimizem izvira iz izkušenj preteklosti in dejstva, s kakšnimi imamo opravka (SMC, SD, polni povzpetnikov, ki hodijo preko trupel).Še vedno trdim, da je edina prava pot družbena vztaja - prevrat. Delavski razred mora vstati - elite morajo pasti!

  • izRODEk 21:25 19.september 2016.

    Zapuščina krize je pustila svoj pečat. Nekateri si ne bodo nikoli več opomogli. Dobesedno bodo umrli revni ali kako drugače hendikepirani zaradi blodenj neoliberalne politike najprej janše, potem pahorja, pa bratuškove, spet janše in predvsem sedaj SD-ja in cerarja (slednji ...prikaži več so najhujši doslej).Zaposlovanje se dogaja. A pod mizrernimi pogoji, na minimalcih, s pogodbami za določen čas, z veliko mobinga, delavci delajo za dva, tri ljudi, nimajo ustreznih pogojev, opreme oblačil, celo malice se jim odrekajo, delajo v večih izmenah v istem dnevu in se vračajo nazaj na delo - delavske pravice so potolčene.

  • jakec1575 22:38 19.september 2016.

    Porazi bolijo, ampak je treba vstat. Ko se nehas premikati, si izgubljen. porazenec. Lahko reci, tezje storiti. Za vse, ki so jih nategnili v zadnjih 5 letih so prihodnji meseci priloznost. ne bo pa lahko. ne izgubi vere v lasten uspeh.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.