Slovenija
124 ogledov

Obsojena zaradi prerezane žice

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 13:36 13.september 2016.

    Za take barabije, kot jih počne policija proti malemu človeku, me prav nič ne gane, če kakšnega policaja pohladijo, tako kot v Izoli! Vse se vrača, vse se plača!

  • dd 11:50 12.september 2016.

    Dva Slovenca, ki sta strogo kaznovana. Kaj pa tisoče tujcev, ki niso in ne spoštujejo naših meja? Na tem svetu res ni pravice enake za vse.

  • izRODEk 11:53 12.september 2016.

    In še to: zavedajte se, da v Sloveniji dobivamo nove, partijske sodnike in sodnice. Nastavljeni po režimu SMC in SD, Brglez jih v parlamentu imenuje, popijejo šampanjec, potem gredo v bližnjo gostilno žret, v zameno partiji in sistemu pa potem ...prikaži več sodijo v korist teh, ki so jih nastavili.Bolano.

  • Mahi 12:09 12.september 2016.

    Zakaj Cerar ni kaznovan, ko je na tisoče migrantov spravil ilegalno čez Schengensko mejo?

  • stanekos 12:44 12.september 2016.

    Policija ni želela odstopiti od pregona? Da jih ni sram. Milijarde so poniknile, tudi s pomočjo slabih preiskav, potem se pa še konspirativno spravljajo z alkoholnimi zasedami na ministra in se s tem hvalijo na FB. Zanje res velja slovenski ...prikaži več prevod za facebook-fejsbutl. Za 44 evrov?

  • MK 13:58 12.september 2016.

    super ja. Ko bodo pa ta črni prišli boš pa klical policijo. Ko ti bodo sral po vrtu, kradel po bajtah in posiljeval babo (če jo sploh imaš), boš pa vrtel 113. Bedhak

  • kranjskias 15:05 12.september 2016.

    pa dejte bit še pr tajkunh tko dosledn, če damo vso slovenijo v žico in ni možnosti prehoda izven nje in nas napade neki kvazi napadalci, kdo bo tapru rezuv žico, oblastniki, a jim boste tud računal.............

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:25 12.september 2016.

    Banda policajska, nič čudnega, da jih vsa Slovenija sovraži! Še imajo prevelike plače, za lumparije, ki jih počnejo! To je bil čisto politično montiran proces!

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:29 12.september 2016.

    A.C.A.B. All cops are bastard! Vsi policaji so svinje!

  • Avatar AtaAufbiks
    AtaAufbiks 19:29 12.september 2016.

    A.C.A.B. All cops are bastard! Vsi policaji so svinje!

  • zdrej 22:28 12.september 2016.

    Predlagam tistim, ki nimajo denarja za kurjavo in hrano, da gredo prerezat žico na parih mestih, pač kjer je potrebno za prehode domačinov ali turistov. Se poslikajo in pošljejo policiji, ta ko da bo potem postopek do decembra stekel in ...prikaži več bodo zimo preživeli na toplem in s hrano. Davčni upravi pa predlagam, da ta oseba na policiji, ki je podpisala oz. zahtevala to zaporno kazen, plača stroške le te!!

  • zdrej 22:32 12.september 2016.

    "V nadgradnjo, na katero se namešča concertina. "Kaj pa to je je? A harmonike namehščajo na ograjo? Tako vsaj google pokaže :-)

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:25 13.september 2016.

    V Sloveniji je največji greh je aktivizem; najmanjši pa korupcija. Zato se bojte ko vam v imenu boja proti pedofilom (za cca 10% večjo učinkovitost) ponujajo policijsko državo; katerih glavna tarča bo aktivizem. Sej ne morš takim policistom zaupat za ...prikaži več katere je glavna grožnja aktivizem; če pa kdo krade jih pa boli k... razn če mediji zravn pridejo; pol mal mešajo meglo da zgleda da niso čist neuporabni.

  • izRODEk 11:50 12.september 2016.

    Ja nič. Zmenimo se za organizirani prevoz do žice, pa par sto naj nas bo in si vsak odreže svoj kos žice. Pa kar sami pokličimo policijo, da bo prej fertik.Potem pa vsi pred sodnika a prekrške, vsi ...prikaži več pogojno kazen meseca zapora in takoj še enkrat na Kolpo po še en kos žice. Pa da jih vidimo junake, ki bi zaprli par sto protestnikov.Pa pustite migrante pri vsej tej zgodbi ob strani: gre za protest zoper državo, za mirovništvo - diskutirati o beguncih vsi vemo, ni črno-bela zgodba. Represija države pač je.UPOR fantje, Upora nam manjka! OF se ni rodila na fejsbuku! Rodila se je na ulici!

  • Johan Spohan 12:17 12.september 2016.

    Daj nehaj že srat s partijo. Ta drugi, ki se prav tako naslavljajo z demokrati so le prefarbani partijci, ki farbajo vas naivneže. Enkrat partijec, zmerom partijec!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:21 13.september 2016.

    "a je policija zahtevala obsodbo"Pustmo zdej to če si za al pa proti ograji. Tle se lepo kaže kako policisti najbolj sovražijo aktiviste in jih hočejo še dodatno kaznovat; še več kot je smiselno/potrebno. To pa zato ker policistom ...prikaži več med šolanjem dan za dnem vbijajo v glavo kako je treba sistem spoštovat ne glede na vse situacije. In če se nekdo želi upreti kar vladavina s svojimi službami želi ...se enostavno ne morejo upret temu da bi s kar največjo silo/kaznijo ki je mogoča kaznovali aktivista ki se bori proti sistemu. Mali človek more biti zatret. Bog ne dej da bi se kdo kot aktivist boril za spremembe države. To je v Sloveniji greh.

  • MK 13:56 12.september 2016.

    Tale kanustek bo pa lahko kmalu kanu vozil med množicami migrantov, če bo še dolgo Cerar na vladi.Ne razumem folka v pokolpju. Če bo vse črno od migrantov ne bo še tistih 3 turistov, ki vas zdaj obiščejo, ...prikaži več žica/ograja gor ali dol. Preberite si malo kaj se dogaja v turističnem Kolnu pa potem še enkrat povejte, če ste za ograjo ali ne.Bi radi da bi bilo vse posrano, zasmeteno, uničeno izropano okoli vaših turističnih namestitev?! Ne. Se mi je zdelo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.