Slovenija
74 ogledov

Obsojeni policist dobil službo kot višji kriminalist

Komentarjev 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žurnalček 15:52 07.avgust 2014.

    Še nekaj izhaja iz denarne kazni , ki so mu jo prisodili proti vsem predpisomn in zakonom. Ko delavec plača materialno škodo , se mu ne more izreči noben disciplinski ukrep po osnovi samega delovnega razmerja . Niti opomina ne ...prikaži več , kaj šele zadnji opomin pred odpovedjo ali pa samo odpoved. In tale kljukec je ostal na položaju , kot da je naredil materialno kršitev ne pa družbeno nseprejemljivo od državnega uslužbenca , za kar je kazen lahko samo lahko opomim, zadnji in odpoved del. razmerja!

  • Žurnalček 15:41 07.avgust 2014.

    Kako ga je lahko notranja komisija kaznovala z denarno kaznijo , ko pa ni povzročil z svojim neodgovornim ravnanje kakršno koli škodo. Zakon TOČNO predpisuje , daj je lahko delavec denarno kaznovan!!!!!!! Ko naredi zavestno ali se ne drži predpisov ...prikaži več MATERIALNO škodo! Tole je zrelo še za eno notranjo preiskavao . Delavec je moral biti zaradi blabla odstranjen z delovnega mesta in Policije , ali pa premeščen za določeno dono za 2, 3 plačilna razdreda nazaj. Potem fga ne bi mogli prestaviti nikamor , kajti ne bi bil premeščen na ISTO del. mesto ampak za 2 3 razrede višjega. TOLE JE NADALJEVANJE ČISTE KORUPCIJE NA MNZ !

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.