Slovenija
92 ogledov

"Obupujeta. Pravita, da se zanju življenje zaključuje."

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 09:19 27.januar 2017.

    Upam,da na Zvezi prijateljev resnično preverjajo posamezne primere ,da ne prihaja do zlorab kot je zadnji primer iz MB . Predlagam poslancem ,da mesečno podarijo 5 € v namen Botrstvo na naslov Zveze prijateljev LJ .

  • MihaPu 18:05 27.januar 2017.

    Res je. Poleg tega po možnosti stroške oskrbe bolane mame in pa zdravil ter za šolo/vrtec itd. (poleg kreditov), položnice za net/elektriko/tv (saj smo ljudje)/plin/vodo/rezervni sklad/gretje/dodatni nepričakovani izdatki...Ko delajo matematiko takšni na oblasti, ki imajo vse in jih nič ...prikaži več ne skrbi, potem se jim vse izide tako kot bi moralo .. po njihovo namreč smo vsi bogati v Sloveniji in ni nobenega, ki brska po smeteh (debilni Bajuk izjava).

  • Avatar Leon
    Leon 19:29 27.januar 2017.

    Pepe,Pepe .........zakaj zavajaš ? Preberi kakšno knjigo,da si ne boš delal sramote na spletu ! Po vojni so bile ukinjene viničarije in s tem tudi viničarji . Zemljišča velikih kmetov in RKC so po zakonu o denacionalizaciji postala( javno dobro) ...prikaži večo) zadružna ,nekdanji viničarji pa so jih dobili v najem do smrti ,pravzaprav do osamosvojitve 1991,takrat so ponovno postali viničarji ali pa klateži.Amen.

  • svašta 11:43 27.januar 2017.

    se popolnoma strinjam, da takšnih zgodb ne bi smelo biti!!! vendar poznam preveč primerov, ki imajo večje plače od mene, pa ne pridejo čez mesec in hodijo od RKC do karitasa, zastonj kosilo v vrtcu medtem, ko jaz vse plačujem... ...prikaži več imajo pa npr. novi iphone 7... težko je danes ločiti ljudi, ki se zares trudijo in potrebujejo pomoč od tistih, ki izigravajo sistem, živijo pa boljše kot ti

  • mph 09:35 27.januar 2017.

    Tudi to nam je prinesla osamosvojitev. Kaj takega se v Yu ne bi nikoli zgodilo, nihče ne bi šel v park, za vse se je poskrbelo. Grozno.

  • Johny 11:31 27.januar 2017.

    Lep izračun, vendar si pozabil, da poleg vsega plačujeta še potrošniški kredit banki, ki staga vzela, ko sta bila še oba zdrava!Nisi baš neki cvet matematike ...

  • ode 07:06 28.januar 2017.

    "Oba sta delala", torej sta bila zaposlena. In če sta oba naenkrat (?) zbolela kot zaposlena, sta v bolniški ali invalidski penziji. Najverjetneje sta bila odpuščena in šele nato zaradi tega "nenadoma zbolela"

  • Pepe007 11:51 27.januar 2017.

    Urbane legende. Pred časom sem opazil, da je bil na enem od kanalov srbski film, ki je govoril o ljudski kuhinji za brezdomce na obrobju Beograda okrog leta 1970. Le kako, če jih ni bilo. Naš bližnji sosed je ...prikaži več v času SFRJ živel v viničarski koči, umrl pa je tako, da je zmrznil. Čudno, da mu država ni priskrbela socialističnega stanovanja in je bil najemnik pri kmetu.V članku je dovolj podatkov za ukrepanje. Kdor želi, lahko da. Jaz sem. Ne vem, če banka ni še vsega sprocesirala, ali pa zaradi nakazila v humanitarni namen res ne bo odtegnila stroška nakazila. Če bi bilo to, bi bilo pohvalno. Do sedaj se mi zdi, da so si zmeraj vzeli svoj del.

  • svašta 10:47 27.januar 2017.

    Ne obsojam nič in nikogar, vendar:- dobita malo manj kot 900 eur (pa recimo 850) x 2 = 1700 eur- sedaj dobita 450 eur manj =1.700-450 =1250 eur- najemnina za stanovanje znaša 325 =1250 - 325 =925 ...prikaži več EUR ostane...Če ti na mesec ostane 925 EUR, od tega seveda gredo še stroški stran, prejme pa mamica sigurno otroški dodatek, res ne vem, kako razpolagate čez mesec z denarjem, če vam grozi deložacija...Potrebno je dobiti enega finančnega svetovalca oz. postaviti prioritete. Mi je pa žal za bolezni :(

  • entity_ 10:56 27.januar 2017.

    Zgodbe so žalostne...ampak kako lahko pričakujete, da bomo ob vseh davkih (in novih dajatvah), ki jih veselo pobira država, da se gre (kot kaže neučinkovito) socialno državo, še zmogli iz svojega žepa primakniti € ? Denarja za zvišanje plač dohtarjev ...prikaži več in ostalih proračunskih priveskov je kot kaže dovolj...za nekoga, ki zboli, ima otroka in je dejansko v stiski, pa ni sredstev....pomoč pa odvisna od ljudi, ki že sedaj vse skupaj financiramo. Tudi to je davek na davek.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.