Slovenija /slovenija/jaz-porocam
26 ogledov

"Očitno ljudje niso pismeni"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • feferon 11:23 05.marec 2013.

    Na kole kot so delali Turki! Kreteni ločevalni! Se mi zdi, da nekateri ne vedo, da v tej posrani državi bolj kdo študira na preživetje, kot pa da bo Snagi ali Simbiu profit delal.Tisti, ki radi razkopavate po tujem dreku, ...prikaži več, pejte zastonj delat na smetišče.

  • feferon 13:54 07.marec 2013.

    Nikakor nisem sebičen, ampak sovražim, da mi kdo premetava po kanti. Pa ločujem, da ne bo kdo od vas čistunov začel jajca metat...

  • Sandi Miladić 10:27 12.marec 2013.

    :D gospod blaž "novinar" se mi zdi da je avdicija za slovenija ima talent že mimo kot prvo!!! kot drugo pa, probleme z tvojimi sosedi rešuj sam ne morit nas tlele kdo in kaj powni tvoj JE... smetnjak!!! Maš pa ...prikaži več čas da si naredu 7 fotk enega in istega smetnjaka. MISLIM!!! sploh pa tako ti bom zdej povedu realno sliko tega SRANJA!!! usi dobro poznamo tisti dan "očistimo slovenijo v enem dnevu" super ideja in vse, AMPAK!!! ko smo se cel dan je..li z smetmi in ločevali ko živina plastika sm azbestne plošče tja železo spet na drug kamijon, je bilo use lepo in prav in počutil sm se kot vesten državljan ki prav tako želi živeti v čistem mestu. in ko smo zvozili vse te smeti na deponijo kaj se je zgodilo???????? use je...e smeti so skipali čez isto rampo (železo azbest, beton, plastiko, papir) tudi vejevje in še vse ostale smeti!!!!!

  • BorutK 18:36 04.marec 2013.

    To Blaž, organiziraj ljudsko vstajo za recikliranje!

  • mph 19:13 04.marec 2013.

    Obstaja samo ena šola za take: redno kaznovanje in izterjava kazni.

  • Sebastjan Kroflič 23:43 04.marec 2013.

    Absolutno se strinjam, da je ločevanje odpadkov pomembno, vendar komunalna podjetja z neprestanim dviganjem cen nič kaj ne stimulirajo ločevanja.... na žalost si veliko ljudi še vedno misli, da za tako drago storitev si naj pa kar sami ločujejo... napačno, ...prikaži več vendar deloma razumljivo mišljenje...

  • feferon 13:56 07.marec 2013.

    Glede situiranosti te pa vprašam, če sploh veš kaj pomeni tvoje prijavljeno ime? Najbrž ne...

  • Sandi Miladić 10:34 12.marec 2013.

    ...IN KAKO SEM SE TAKRAT POČUTIL??? KOT DA ME JE CEL KOMUNALNI ZBOR PREGONU U RIT NA SUHO!!!!! tko da G. Blaž tvoja objava me je tako zmrazila da ti morem predlagat da se zapelji na eno od večjih deponij ...prikaži večj in opazuj kaj se zgodi z tvojim bedastim ločevanjem odpadkov in slikanje smetnjakov. potem pa mislim da boš dobil idejo za objavit nov članek in poslikej še kej lepih in dejansko zanimivih fotgrafij. aja pa še to sem opazil, "SLUČAJNO", tisti usran monitor si ti vrgel noter da si si ga želel tikat in lomit podstavek za sliko? dobr si ni kej!

  • JaneDoe 13:57 05.marec 2013.

    Razmišljanje o preživetju nima nobene veze s tem, kam boš odložil odpadke. Nič manj ali nič več časa ali denarja te ne stane, če jih odložiš pravilno. Zdaj pa nehaj biti sebičen in stresati svojo jezo zaradi lastne ...prikaži več slabe situiranosti na nekoga, ki se trudi osvestiti tebi podobne bumbarje.

  • kovinar 10:24 09.marec 2013.

    Ločevanje odpadkov pri nas, zaradi ekologije?Lepo vas prosim, razložite mi tole. Vsak dan vsaj en kamion s tremi delavci pride po svoj del odpadkov. vstavljanje in speljevanje, ali je to ekologija. Da ne govorim o izgledu naših krajev ...prikaži večv in kako na to gledajo tujci. Praktično povsod cele vrste kontejnerjev, rumeni, modri, zeleni, črni, rujavi.... le kaj smo postali. Na vseh koncih in krajih sami kontejnerji.Mnogo bolj ekološko in ceneje bi bilo, da bi odpadke ločevala komunalna podjetja na svoji lokaciji z ljudmi, ki sedaj veselo vsakodnevno odvažajo te odpadke. Okolje bi bilo zaradi odvažanja odpadkov enkrat tedensko mnogo manj onesnaženo in prepričan sem tudi cenejše, sploh pri današnji ceni goriva.Prav zanima me, kako ekologi v resnici gledajo na to problematiko s tega gledišča.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.