Slovenija
176 ogledov

Od jutri možen izbris

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • lujzek 11:00 30.september 2011.

    a od policajev je keri v tem postopku!

  • gggg 09:18 30.september 2011.

    Če se je mučil potem je očitno bil res čas, da malo osveži svoje znanje. Vseeno bolje delat napake pod vodstvom instruktorja (ki te na napake opozori), kakor sam v avtu, kjer napako opaziš šele po nesreči ali prekršku!

  • maneken 09:50 30.september 2011.

    Pozabil si, da je vožnja nasploh "delanje napak". Vsi delamo "napake." Znake ti postavijo tako, da moraš delati napake, če hočeš normalno in nemoteče voziti kot npr. omejitev 40km/h skozi cestninske postaje, ki je preklicana šele po nekaj sto metrih, ...prikaži več ko imava ti in jaz že zdavnaj hitrost min. 80-100 km/h. Lahko te slika multanova in ti mastno zaračunajo in zraven nabijejo še 50% takso, da boš naslednjič tiho. To je naša prometna zakonodaja (in sodstvo) v praksi. Pa nepravilno postavljena signalizacija, ki jo potem policaji izkoriščajo in čakajo z radarji skriti po grmovjih....itd. Povsem brezpravni smo in razni Žlendri in zajci si izmišljujejo svoje norosti in dobro živijo na ta račun....Katastrofa, a se zavedaš, da so naše kazni mnogo višje kot v Nemčiji? Lahko kar nehaš s tako logiko kot si jo predstavil, ker si na napačni poti...

  • Stolp 08:56 30.september 2011.

    Res gre samo za to, da bodo avtošole in drugi privatniki služili s tem izbrisom. Usposabljanje, rehabilitacija, pregledi...to je vse LARIFARI. Kdor pijan vozi, drvi,... skratka je nevaren za druge - nima kaj izkati na naših cestah. Takega ...prikaži veča budalizma nimajo nikjer v Evropi. Če v nemčiji zbereš 10 točk - adijo izpit!

  • privat 20:54 30.september 2011.

    ah kako so človeški naši palicaji...koliko družin so z to človečnostjo uničili??

  • LOL-ka 11:11 30.september 2011.

    Čim ti ponudiš možnost izbrisa točk, si bo nekdo, ki ima denar, zbrisal točke, brez da se udeleži kakršnihkoli usposabljanj in rehabilitacij... iz kavča doma bodo to rešili! Vse se da kupit, še sploh pa če ponudiš "cenik" ... BRUHANJE!!!!

  • maneken 08:50 30.september 2011.

    od teh domislic naših prometnih "strokovnjakov" me kar glava boli...ena hujša neumnost od druge...gre samo za inkasantstvo in to je glavni namen te nove zakonodaje... kolegu so vzeli izpit povsem neupravičeno in brez trdne pravne podlage in pol leta sem ...prikaži več gledal tega starega bika, kako se je trudil in mučil s svoim inštruktorjem, da je opravil nekaj kar so mu "vzeli", čeprav do tega niso imeli nobene pravice...Kršilci ustave press

  • TadeUs 15:32 30.september 2011.

    Osebno sem mnenja, da se te neumne, vzvišene policaje odstrani, kajti slovenija jih ne potrebuje. Ko pride do nasilja ali do ropa in podobnega, se tako napravljajo, da je vsega že mimo - to je dokaz, kakšne pussy so naša ...prikaži več policija. Na cesti pa tako ne naredijo nič koristnega za varnost državljanov, le polnijo že tako polne blagajne davkoplačevalskega denarja, kateri se bohoti že v tako prenapolnjene žepe, marsikateri državljan pa nima niti za drobtinico od kruha!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.