Slovenija
7731 ogledov

Odjava RTV prispevka: globa zaradi laganja v treh letih ni doletela nikogar

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ščuka Zdravko 12:16 05.februar 2016.

    NI POTREBNO REFERENDUMA ,NAJ ZAKODIRAJO SVOJE PROGRAME ,PA BOMO VIDELI KAKŠEN BO NJIHOV USPEH. LEPO JE S TUJIM KURCEM PO KOPRIVAH ŠLATAT

  • janban 08:18 21.avgust 2015.

    Imam Tv, vendar hanzi tv ne gledam nikoli, zakaj moram plačevati naročnino mi ni jasno, dajmo sprivatizirat JAVNO HIŠO RTV, pa naj se samostojno na trgu bori za zaslužek!

  • Ferluci 12:46 21.avgust 2015.

    Pa kar naprej nekakšne primerjave s Hrvati in to na vseh področjih - kaj res ni boljše reference?Sicer je pa to pobiranje za takšno programsko shemo in amatersko vsebino res nesmiselno. Bolje bi bilo, da se en delček vsote ...prikaži več nameni iz proračuna, še so že 'nacionalka'

  • Janez_53 12:51 21.avgust 2015.

    Nadzorniki nacionalne televizije so uspeli v letu dni napraviti celih 30 nadzorov??? Dobro, kaj se vi hecate z nami??? In nikogar niso oglobili??? Zakaj hudiča pa sploh imajo nadzornike, ki jim dajejo lepe plače??? UKINITI VSE IN PUSTITI LE EN ...prikaži več NACIONALNI PROGRAM, saj sedanja ponudba razen redkih oddaj ni vredna počenega groša, reklame pa gledamo ravno tako kot pri komercialnih programih!

  • valerijakregar 14:50 21.avgust 2015.

    seveda se plaćuje mišo !vsa njena plastika je rezultat naših položnic !

  • valerijakregar 14:51 21.avgust 2015.

    no, če ni nadzora in glob, kaj še čakamo !odjaviti nesnago !

  • westal 06:55 22.avgust 2015.

    Seveda tudi ko umreš moraš plačevati prispevek za rtv. Saj dobiš tudi vabilo na volitve samo tam ni kazni za neudeležbo. Politika nam je obljubila, da bo ukinila prispevek za rtv pa ni bilo nič iz tega.

  • YaKo 11:32 21.avgust 2015.

    Glede na "neodvisnost" novinarjev in posledično objektivnosti novic lahko rtv kar ukinemo.

  • Avatar praufo
    praufo 13:11 21.avgust 2015.

    Zakaj ne bi pogledali odgovorni mojstri na koledar. Najbrž vedo, da smomeseca tega in tega ampak letnice pa najbrž ne pogledajo. Oprostite tovariši kolegi, ki vas kličejo za gospode, smo slučajno že leta 2015.Kakšna tehnologija je na ...prikaži več razpolago in kaj vse omogoča, lahko vsak sampreizkusi. Vem da je potrebno vzdrževati nacionalni omrežni sistem,se pa pravi oddajnike z vso opremo in infrastrukturo. Glede na to, da smo,kot sem že napisal leta gospodovega tega in tega, je treba tudi tukaj nekaj spremeniti. Lahko je prispevek za infrastrukturo, nikakor in v nobenem primeruse pa ne mora financirat RTV kot televizija. HALO !!! Niti centa ne sme itiza program, kjer mrgoli reklamnega sporočila in kjer niti pod razno ne držijočasovnega sporeda. To je kriminal. Država mora posaviti cilje, kaj je strateško,se pravi obveščanej o pomebnih zadevah, vse ostalo je pa komerciala. In karje komerciala, se ne plačuje. Ne plačuje se Miše

  • valerijakregar 14:48 21.avgust 2015.

    tale naša nora javna hiša me s svojim haračem spominja na SAZAS @co

  • 4krogci 20:26 21.avgust 2015.

    ok zastopm da je treba ksn prispevek za tv in radio plačat (to imajo tudi v tujini), ma vseeno bi lahko blo to zajeto v kablsko,internetno,.. televizijo tisti ki jo imajo!Pa ok sej teh slabih 13e še ni problem ...prikaži več plačat ampak problem je, da kljub naročnini (katera naj bi bila zato, da ni komercialnih oglasov) gledaš med oddajami kakšen topshop al podobno sranje!! Da ne govorimo ko to traja po eno uro ali več!!!

  • kranjskias 07:16 23.avgust 2015.

    se strinjam Bojan, pa še nekej je, en kup ponavljanja in ne kup reklam, programa pa nič, zadnjih deset let nisem gledov filma od začetka do konca, da nebi bilo reklam, a jest plačujem reklame a program, ki ga praktično ni...........

  • izRODEk 09:13 03.april 2016.

    Desnosučni pač z vašim prenizkim IQ-jem ne dojamete (možgani preveč pečejo? :D) pomena izraza "javni zavod". Pomen javnega zavoda RTV je v tem, da VSEM državljanom zagotavlja osnovne pravice do informiranosti. Televizijski in radijski na programih RTV je javno dobro. ...prikaži več Zaradi tega ga plačujemo vsi. Podobno kot javne ceste.

  • Smesko 11:07 21.avgust 2015.

    Res žalostno, da ljudje to še podpirajo... Da je obvezno plačevanje za to ******, kjer vsaj 90% zaposlenih ne dela kot bi morali ampak le zabušavajo, ker se jim ni treba truditi saj denar redno prihaja neodvisno od tega ali ...prikaži več je program dober ali ne... Naj se živijo le od oglasov, tako kot ostale televizijske hiše pri nas, ki imajo neprimerljivo boljši program - to pa le zato, ker so prisiljeni delati dober program, če ga ne bi, ne bi bilo prihodkov... Na RTVSLO pa pač kot je že rekel Hribar, zakaj bi delali dobro oziroma se trudili, če so pa plačani tudi če delajo zanič oziroma sploh ne delajo...

  • principiumnovum 17:11 21.avgust 2015.

    Naša nacionalka je živo sranje. Sploh se ne spomnim, kdaj sem nazadnje gledala njihov dnevnik. Raje si pogledam kakšna nemška poročila, ali pa ruski RT v angleškem jeziku.

  • vzev 10:23 21.avgust 2015.

    Dober način za pobiranje denarja državljanov. Na RTV SLO prav gledajo, da dajo na TV čim bolj dolgočasne filme, najbolj dolgočasne oddaje... Za to, da imajo potem denar, da gredo na dopust, kot npr. pri Evrosong. Poglejte si malo HRT ...prikaži več televizijo. Imajo prenose Lige prvakov, Evropske lige, kar nekaj pametnih oddaj. In na njihovi televiziji se velikokrat najdejo dobri filmi.

  • zefacveta 21:33 21.avgust 2015.

    Kaj pa, ko umreš še kar plačuješ naročnino.

  • dimnikar 07:52 21.avgust 2015.

    Jaz imam štiri TVje, pa nobenega priključenega na signal (imam jih za igre, predvajanje filmov iz Blu-rayev, itd). Zakonodaja je tako glupo napisana, da tudi če imaš odklopljen CRT TV nekje v garaži, moraš plačevati RTV naročnino. Popravite vendar te ...prikaži več glupe zakone, v dobi internetnega streamanja vsebin ala Netflix ste kot v kameni dobi s trenutnim stanjem!

  • Avatar praufo
    praufo 13:25 21.avgust 2015.

    Odrezal so ... torej ne plačuje se raznih miše molk, pa mance košir, pa zvezdane mlakar, pa mario galunič in še bi se našlo. Nič osebnega, ampak zakaj ne bi bili na trgu, kot vsi ostali. Tako pač je.

  • Bojan Dimc 11:33 22.avgust 2015.

    Zakaj plačevati 2 operaterjem?Brez vsake osnove!Če sem naročnik recimo T2 zakaj plačati še RTV.Naj T2 zablokira RTV ali pa plača razliko!!!" 2 operaterjem plačevati je KRAJA!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.