Svet
58 ogledov

Opustila vegetarijanstvo in rodila trojčke

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JackD 15:06 05.september 2013.

    Je zravo tole vegeterjanstvo in veganstvo, ha?

  • Tom 16:03 05.september 2013.

    http://metro.co.uk/2013/09/02/vegetarian-unable-to-get-pregnant-naturally-conceives-after-daily-breakfast-of-mcmuffins-3947405/Ja ma Luna kar prav, kakorkoli, to je reklama za Mcdonalds, no sej vsakmu svoje ženska v vsakem primeru ni jedla dovolj beljakovin pa naj bodo to živalske ali pa rastlinske.Takih člankov je polno, ker ljudje ...prikaži več mislijo da rastline nimajo beljakovin.

  • Luna1337 15:45 05.september 2013.

    To je pa višek neodgovornega novinarstva. Če že jemljete zgodbe s tujih portalov, vsaj prevedite vsa dejstva. Ženska je bila trikrat na IVF postopku in je začela jesti meso šele po tem, ko je zanosila. Res žalostno, da se dejstva ...prikaži več spreminjajo tako, kot se novinarju zdi prav.

  • Tom 15:49 05.september 2013.

    Mislm res žalostno da pišete tako novico, Sploh pa če so ženski priporočil več beljakovin in B12,... To samo pomeni da se je kot vegeterjanka prehranjevala popolnoma napačno. Vegetarjanstva brez beljakovin ni!Če je ženska jedla samo solate brez ...prikaži več kakšnih avokadov, fižola... pač ni zaužila zadostne količine beljakovin čeprav je zadost že skodelica na dan. Drugače imajo pa rastline veliko večjo vsebnost železa kot meso, tako da je tukaj bilo še kaj v ozadju...Strokovno in drugače popolnoma zanič članek, samo medete ljudi.@JackD osebno mislim da so vegeterjanci veliko bolj zdravi, kot nevegeterjanci, ni nujno da jejo samo vegeterjansko, samo... Spet ena na pamet.Drugače pa vsaka prehrana, ki ni premišljeno raznolika in usklajena s potrebami je alhko slaba. Za vegeterjastvo to velja še posebej, vegeterjanec ne postaneš s tem ko vsak dan solato ješ, čeprav je mnenje množice prav to. Nažalost napačno in nezdravo.Drugače vse kar je nap

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.