Slovenija
22 ogledov

Osvobojenega protestnika odpeljali nazaj v pripor

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • brezdom 09:53 09.december 2012.

    prvo se vam bo pobralo vse ,vključno z hišami in avtomobili.potem boste morali zase in za svojo širšo družino dokazat za vsak cent kje ste ga zaslužili.toliko boste dobili nazaj.po vaših zakonih ste nas kradli dosedaj,sedaj je čas za nas.in ...prikaži več za pravo pravico.vsakomur svoje...

  • MONARH 10:17 09.december 2012.

    Brez mene, slovenskega Kralja ni rešitve. To poiskušate že 30 let in niste prišli niti za en centimeter naprej - brez mene. Kar lažite si še nadalje in se sprenevedajte, pa bomo videli kaj bo, že sedaj je vse jasno. ...prikaži več (provokatorji še kar otresajo)Berite tudi – MONARH.si – FIND.si – LKSLO.si -in spoznali boste pravično ter pravilno pot za izhod iz krize.Boris Valenčič, 1. slovenski KraljLKSLO.si – Ljudska Kraljevska stranka

  • Alpin 12:20 09.december 2012.

    In zakaj ti trije ne bi smeli iti skupaj na zelje in žgance? Zmoti me edino, da se gredo neke skrivalnice. Če bi bil jaz na njihovem mestu bi rekel, da smo se dobili na malici, pa kaj? Poznajo se ...prikaži več vsaj 25 let, skupaj so že marsikaj preživeli in kaj je tu spornega, če se srečajo? Delate zdraho tam kjer je ni..

  • mirko 13:24 09.december 2012.

    Saj nihče ne pravi da se bo jemalo kar tako počez. Če si si pošteno pridobil premoženje ni problema, jasno ti pa mora bit, da si pa z svojim delom v 20 letih posameznik iz nule ne more na pošten ...prikaži večen način pridobit lastnino v vrednosti nad deset miljonov in več. Dejstvo je, da za eno kupljeno jahto mora za to na drugi strani stradat tisoč ljudi. Kapital se v neki državi lahko brez problema koncentrira vse do meje, ta meja je pa med dostojnim življenjem slehrnega posameznika in med revščino.

  • mirko 13:32 09.december 2012.

    Pa še to se moraš zavedat, ko si omenil, da boste varovali svoje premoženje z vsemi sredstvi, tudi tisti ki bodo zahtevali pravičnejšo delitev ustvarjenega jih je 99% in bodo za to pravico tudi pripravljeni varovat z vsemi sredstvi. Tako ...prikaži večo imajo slednji dve veliki prednosti, prva je v njihovem številu, druga pa je za razliko od vas, da se ne bojijo toliko za svoje življenje.

  • Žurnalček 16:52 09.december 2012.

    Ime priimek , naslov , zaposlitev ! Če tega ni , se ne matrite z svojim ugajanjem javnosti !

  • brezdom 09:29 09.december 2012.

    vam,skorumpiranim sodnikom in tožilcem bo tako sodilo ljudstvo prej ko bo leto naokrog.vsi poznajo vse,za vsakega se bo izvedelo na kakšen način je kradel ljudstvu.vaše tatinsko obdobje se izteka,prihaja čas plačila...za vas tatove slovenije

  • matajur 09:31 09.december 2012.

    pošteno.

  • privat 09:42 09.december 2012.

    ne dvomim ,da so sodišča skorupirana in da nimajo časti ali posluha za človekove osnovne pravice...pravice dosvobode!! In kaj ni lepo da bo človek skušal se ponovno udeležiti protestov??

  • depresija 10:51 09.december 2012.

    Dej, prosim te, povej mi, kako, za vraga, si TI 1. slov. kralj, če sem pa JAZ?! a sva 2 al kaj?

  • brezdom 11:07 09.december 2012.

    ne boste nam več kradli klika slovenska vladajoča in se pri tem še norčevali iz nas.dovol nam je,prihaja naš čas.vsem bo ljudstvo sodilo,ne pa skorumpirani leni sodniki oz.državni aparat ki dela zakone zase,.

  • feferon 11:46 09.december 2012.

    O janši.krkoviču in bavčarju in njihovem tajnem sestanku pa nič.kaj. Ne smete ali si ne upate. To je zdaj vprašanje. To ni demokracija ampak avtokracija...

  • feferon 13:17 09.december 2012.

    Pri janezu je vse čisto nedolžno, kajne.Potem me pa čudi, da ga zmeraj najdejo, ko gre za patrie,trgovino z orožjem ipd. Če bi kdo od opozicije takole večerjal s tajkunom, bi pa celo štalo naredu ane? Samo svetniški sij mu še manjka!

  • Milan Samide 22:59 09.december 2012.

    balkanske bojevnike na svobodo, ker ni nevarnosti ponovitve nečednih poslov, mladeniča pa preventivno v čuzo, tako kot v "( dobrih starih časih). Naj lopovi kradejo milijarde,

  • privat 09:59 09.december 2012.

    svoje premoženje sem državi preplačal..nisem kriv za previsoke stroške življenja v Sloveniji...bomo pa svoje premoženje varoval tudi z vsemi razpoložljivimi sredstvi...

  • Žurnalček 17:00 09.december 2012.

    Pri SDS obstaja že cel čas paravojaška organizacija -idioti pač ne morejo iz svoje kože- ki mislijo , da so oni iber menči , ki so garant za obstoj SLO. Ker veteranska organizacija ni vsa Janšina, so jo razdelili in ...prikaži več odstranili tiste , ki so SLO branili s srcem in ne po strankarski organizaciji. To v gostilni je bil ta del -idiotov- , ki planira delovanje , ko bodo protesti prerasli v nekontroliran -z njihovo pomočjo- izbruh in bo potrebno izredno stanje. Ni ti treba razumeti, sam ko se bo to zgodil, da boš vedela , da so v SLO tudi moralni in demokratični ljudje , ki se pa morajo zaradi ekonomskega razloga , udejanjati pri zarotnikih !

  • privat 18:09 09.december 2012.

    mirko ... nisi me razumel?? Parvim da smo že tisočkrat preobremenjeni z nekimi davki,ki jih izmišljajo rešitelji iz gospodarske krize....kot so davek na nepremičnine,davek na zazidljive parcele,davek na parking,davek na število sekret školk,davek na št.sobnnih vrat v bajti,davek na zunanja ...prikaži več okna in podebne izkoriščevalske ideje ,kako malemu človeku vzeti to kar je prigaral in že plačal državi....vem pa da miljarderje in druge barabe ne bojo dotikali...Tukej se negre za davek,kdo ima miljon ali pol miljona denarja na banki ali v nogavici...Nekje morajo dobiti kapital in namen jim je vzeti vse malim ljudem in jih tako zasužnjiti..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.