Slovenija
110 ogledov

"Paciente obveščamo samo, da njihov poseg odpade"

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Leon
    Leon 15:31 12.november 2016.

    "Paciente obveščamo samo, da njihov poseg odpade"................glede na "doslednost" naših "varuhov" prosim odgovor .Kdo v Slovenija ima seznam oseb ,ki so umrle zaradi čakalnih dob ? Kakšna je odgovrnost zdravniškega osebja in ministrstva ? Kaj meni o tem varuh pacientovih ...prikaži več pravic ? Zakaj se o tem ne govori javno,tako kot o zdravniških plačah ? Kja meni o tem predsednik Pahor ,če je predsednik vseh Slovencev ? Pravice pacientov v Sloveniji so na ravni tistih v Pakistanu in Moldaviji ! Ali se motim ?

  • Boris Odreitz 15:53 13.november 2016.

    ni tako težko priti do orožja, še najmanj pa izdelati improvizirano orožje. To pa tudi ni vse, še kaj druga se tudi da narediti. Naj se le igrajo Taka država kot je naša je potrebno ves vrh pospraviti pa bo ...prikaži večo mir. Če bi delali zdravniki tile med begunci oziroma begunci saj jih j3e zelo zelo veliko in to velikih strokovnjakov, se to ne bi dogajalo .Ko sem bil na bližnjem vbzhodu , šel k zdravniku, nisem niti malo čakal, nisem imel zavarovanja, so me sprejeli pa tudi plačati mi ni bilo potrebno popolnoma nič . Potem pa naj še kdo kaj reče na to. med vsemi temi pacijenti čaka cel kup prijateljic in prijateljev na operacije in preiskave. Pa če pride do smrti ne bo nihče kriv in nihče odgovarjal Še več takih Izolskih dogodkov je potrebno. ;ožakar kateri je doktorja počil je pa heroj !!!!!

  • Brigita Lenci 10:26 13.november 2016.

    kmalu, prav kmalu bo nekdo nekoga spet počil.Se nebom biti malo čudila...in ja....zasluženo naj poči, da jih ni sram. Navaden delavec dobi knjigo, če samo grdo koga pogleda, tile zmazki pa nimajo več podna!!!!Sram bi me bilo biti zdravnik!

  • Zmago 21:05 12.november 2016.

    Hipokrata so zamenjali s hipokritom :-\

  • leonardo 16:08 12.november 2016.

    Hipokrat se obrača v grobu! Komu v beli halji je mar za bolnika? Prosim, da ne nakladate, ker ste krivi za vse tiste bolnike, ki vas nujno potrebujejo. Fuj!

  • alfagirl 16:22 12.november 2016.

    Zdravniške plače v Sloveniji so primerljive s plačami ostalih poklicev. Zdravnik v Sloveniji ne more imeti plače kot zdravnik v Nemčji dokler tudi delavec ne bo imel plače delavca v Nemčiji.

  • Avatar Leon
    Leon 16:35 12.november 2016.

    Ker se naši polbogovi v belem radi izgovarjajo na delo v tujini .........preberite zapis !V Avstriji zdravniki ne stavkajo ...................................http://www.vecer.com/v-avstriji-zdravniki-ne-stavkajo-6274750

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 16:35 12.november 2016.

    Dohtarji imate srečo,da je v Sloveniji težko priti do orožja,če ne bi vas več glumilo avtomehanike!Norca se delate iz pacientov,kljub temu,da skoz lažete,da vam je prva skrb pacient.Qurac pacient,prva skrb vam je kako nagrabit še več ojrotov na kakršnkoli način, ...prikaži več banda skorumpirana,kradljiva.

  • Papaja Popi 16:58 12.november 2016.

    Ko hočejo štrajkati doktorji , učitelji in ostali veliki, vedno navajajo osnovno plačo, ki naj bi bila majhna.Ko pa bi hoteli štrajkati delavci v tovarnah pa vedno navajajo celo plačo z dodatki, kar je ogromna razlika.Štrajkajo tisti, ki ...prikaži več imajo polno rit in bi radi še več, oziroma imali še bolj polno rit.Tisti, ki pa imajo premalo, si štrajkati ne upajo, ker se bojijo, da bi še tisto malo izgubili. Več imajo, več hočejo. Grabežljivci.

  • stanko75 19:23 12.november 2016.

    Pišejo kot da nihče več ne dela, še vedno imajo vsak dan 8 urni delavnik. Kajpa delajo v tistem času, pijejo kavice in nadlegujejo medicinske sestre. Ko se bo spet Izola ponovila bodo pa spet najbolj ubogi na svetu, nič krivi itd...

  • Denis Žižek 18:54 12.november 2016.

    naj si čimprej najdejo prekleto dobre varnostnike -mislim na kuštrine in podobne

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.