Slovenija
20 ogledov

Pahor bo sklical predsednike strank

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Stolp 14:48 25.januar 2013.

    Psihijater: "A cto s tim?"Sestra: "Taj tvrdi đe je kralj rikše poatki a žada se na audijenciji kod glave tog stata."Kralj:"No tak ja sam kralj Hijacint II a prišel sem zahranit svoju princeznu arabelu pred zlim čarodejem Rumburakom ...prikaži več a..."Psihijater(ga položi nazaj v posteljo): "To stači, to stači!"Psihijater(sestri): "Tak tabletke ne dvakrat nego čtirikrat dnevne!"Arabela press

  • gec 08:47 25.januar 2013.

    dragec,pod 1.je v redu,pod 2.pa ne ker jj še nikoli ni nič dobrega naredil za slo,za svoj žep pa ohoho veliko, veliko..

  • franke 08:51 25.januar 2013.

    MEVŽA ŠT 1 SE BO DANES OGLASILA. KJE SE JE SKRIVALA DO SEDAJ. ZGLEDA MU JE ZMANJKALO SOLATE IN NE GRE NA TRŽNICO . STOPIL BO PRED KAMERE DA POTOLAŽI JANŠO.

  • dragec 09:11 25.januar 2013.

    Boris, ne zameri, ali si poslušal moj prejšnji nasvet?. Vidi, da še nisi obiskal psihijatra!!!

  • francek 09:14 25.januar 2013.

    Vsaka vlada bo propadla, če bo zraven prevarant.

  • Pepi 10:15 25.januar 2013.

    Mislim,koliko enga govorjenja brez veze,Ok.Janez,pozabil si prijavit,vmes so se spremenili zakoni in kaj vem kaj še,vse te zakone si podpisal ali sodeloval pri sprejemu le teh in zdaj ,ko veš,da so spremenjeni pa nam povej od kje je ta denar,preprosto ...prikaži več ne???Povej,da ti ga je dala stara mama ,mi bomo vprašali staro mamo in če bo rekla ,da ja,,bomo še preverili od kje stari mami tolko denarja in stvar je urejena,se ti ne zdiiiiiiiiiiiiiiiiii

  • franke 14:25 25.januar 2013.

    IN KAJ SE BO ZGODILO PAHORČEK BOŠ REŠEVAL RIT JANŠI. POKVARJEN SI DO OBISTI.

  • ttrubadur 14:28 25.januar 2013.

    Aja, če bi bil on tisti, kateri bi sestavljal kakeršno koli koalicijo, bi se znala situacija v Slo. spremeniti.

  • deželan 20:46 28.januar 2013.

    Protesti 8 februarja ali kako posiliti Prešerna, umetnika ki je ljubil domovino , dvigoval samozavest svojih rojakov.ssNa voljo imajo 365 dni a ne ravno ta jim je najljubši, iz dneva ki nas združuje bi radi naredili dan ko bomo razklani ...prikaži več ...kaj vse so ljudje pripravljeni narediti da bi bili na oblasti in to brez sramu.Če ima Pahor kaj moči, naj prepreči te proteste.

  • dragec 09:10 25.januar 2013.

    gec, malo za hec, spomniš se kako je dunil, ko je izjavil da z 3000 EUR ne more preživeti, ali še ono "politika je moja največja ljubezen". ma to meji na sadomazohizem, a ne?

  • dragec 08:42 25.januar 2013.

    pahorček ima dve možnosti:1. da je tiho, ne daje komentarje in pametno molka,2. da podpre JJ v duhu refor- dobrega za evropo - dobrega za SLO - da je spravljiv, tako kako on zna in je sposoben retorično ...prikaži več balansirati na razburkanem morju.

  • graff 08:47 25.januar 2013.

    KDO JE TU NOR???Dimitrij Rupel leta 1995:"Janša je demagog. V politiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike. Janšev načrt je spraviti ...prikaži več slovenske oblasti v težave, pa naj stane, kar hoče. Njegov bistveni cilj je v Sloveniji povzročiti čim več zmešnjav in sporov."Dimitrij Rupel januar 2013:"Dragi kolegi in prijatelji v Zboru za republiko, zame je Janez Janša iz leta 2013 isti Janez Janša, ki sem ga poznal leta 1988. Za podporo sodelavcu iz časa osamosvajanja, nekdanjemu ministru, predsedniku SDS in aktualnemu predsedniku vlade imam veliko razlogov."Kdo je tukaj nor?

  • MONARH 09:01 25.januar 2013.

    CIAŠKI JANEZ JANŠA IN ZLAGANA OSAMOSVOJITEV – GANGSTERberite: monarh.si – edina pot do resniceDIKTATURA EVRO ATLANTSKE MAFIJE OSTAJA.Na naslednjih volitvah – le POMIJE – na volilnih lističih, tako kot doslej ?Dokler s ...prikaži več političnega prizorišča ne bodo izginili tako SDS kot njihovi “ljubeči” nasprotniki, torej vsi GANGSTERJI, vključno z Borutom Pahorjem – do takrat ne pričakujte nobenih pozitivnih sprememb v Sloveniji.Postanite človek, vključite se v LKS, Ljudsko Kraljevsko stranko in delujte zares svobodno, brez nasilja Evro-Atlanske mafije in komunističnih sil Milana Kučana.Boris Valenčič, 1. slovenski Kralj – monarh.si – LKSLO.si – find.si

  • ttrubadur 14:26 25.januar 2013.

    Za g. Mihaela Prevca pa lahko rečem, da je po mojem vedenju edni človek, ki je sedaj v parlamentu, ki mu priznam, moralnost, pokončno držo, korektnost,... , v bistvu latnosti, ki so bile pregnane iz hrama demokracije. Vse to na ...prikaži več podlagi osebnega znanstva še preden, je bila vpeljana demokracija. Drugače mi stranka v kateri deluje (razen določenih stališč) tudi pod razno ni blizu.

  • varan 16:08 25.januar 2013.

    kaj pa poročilo protikorupcijske komisije ne obstoja več?BP že speljuje zgodbo v drugo smer!Največje koruptivno dejanje, ki je pripeljalo do te situacije je njegova "izvolitev" in prevzem mandatarstva s tihim DZ udarom pod pokroviteljstvom italjanov, madžarov in amerikancem;<br ...prikaži večr />Naj živi Afganistan

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.