Magazin /magazin/vip
235 ogledov

Pahor gej ikona leta?

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Closer 18:21 16.marec 2013.

    To ne vem, vem pa, da je med nagradami zlatih tifanij tudi nominacija za naj heteroseksualca leta (torej točno to kar ti sprašuješ) in nominiranci so: Vinko Gorenak, Jaka Neon, Nenad, Marino in Zois. Sam navijam za Jako Neona, je ...prikaži več fant od fare.Predlagam, da v prihodnje podrobneje prebereš članek, preden začneš pisati neumnosti. Kaj praviš?

  • mirko 09:44 16.marec 2013.

    Ljubljanski (da ne bom žaljiv) HOMOSEKSUALCI imajo zelo velik vpliv v slovenski politiki predvsem na levici. Zakaj ? Ker je v levici veliko politikov prikritih biseksualcev. S tem ni v bistvu nič narobe, dejstvo pa je, da je tak politik ...prikaži več lahek plen izsiljevalcev. In to se pri nas tudi dogaja preko lobistov.

  • becar 20:29 16.marec 2013.

    Aha, se pravi po tvojem gejevska scena ve za vsakogar ali je gej, ali je strejt, ali je bi ali kaj drugega. Po eni strani težijo k enakopravnosti, spoštovanju, po drugi pa kar sami delajo delitve pri teh trapastih izborih. ...prikaži več Malo manj se ven metat???

  • becar 11:36 16.marec 2013.

    ... ki je nominiran tudi za pedra leta ... :)Če bi vprašal, kdo je nominiran za heteroseksualca leta, bi bil verjetno homofoben?

  • Closer 18:36 16.marec 2013.

    In tvoj zaključek je? Da so homoseksualci izsiljevalci? Kar vsi? Da bi družba morala biti bolj sprejemljiva do biseksualcev, da ti ne bi potrebovali biti prikriti in tako v nevarnosti za izsiljevanje? Da homoseksualci gledajo samo na svoj interes (karkoli ...prikaži več to naj bi bilo) in z lobiranjem in izsiljevanjem za ta svoj interes spravljajo državo v nevarnost, tako politično kot gospodarsko? Da so ljubljanski homoseksulaci bolj nevarni od tistih iz obale ali iz Maribora?

  • becar 10:11 17.marec 2013.

    Kdo to pravi, da mora posameznik deklarirat svojo spolno usmerjenost? Ti? Gejevska scena? Ali je to v ustavi? Ti bom jaz povedal. K temu teži gejevska scena, ker se želi prekomerno izpostavljat, imet čimveč deklariranih gejevskih članov itd. Ker ji ...prikaži večji pozornost ugaja, vendar s tem hote ali nehote povzroča zgražanje. Kar poglej parade ponosa recimo. Ali se je res treba na takšnih paradah lizarit po ulicah in se dobesedno ven metat? Zakaj se lahko heteroseksualni vzdržimo takšnih ˝parad˝?In še za konec, dvomim da g. Gorenjak zahaja v gejevske lokale in da si je s tem prislužil nominacijo v kakršnikoli kategoriji že. Spet izzivanje.

  • Closer 20:45 16.marec 2013.

    V heteronormativni družbi (v kakršni živimo), se predpostavlja, da je vsak, ki se ne deklarira (in to javno, če je javna oseba) heteroseksualec. Tako ne razumem kako bi naj ta 'gejevska scena' diskriminirala, ko pa za 'naj pedre' leta nominira ...prikaži več ljudi, ki so deklarirali kot geji, in za 'naj strejte' tiste, ki se niso deklarirali kot geji. Hkrati pa je dobro vedeti, da so vsi nominiranci (tisti homoseksualni, kot tisti heteroseksualni) pogosti obiskovalci ambienta v katerem se te nagrade podeljujejo in se vsi dobro zavedajo, da gre pri vsem skupaj predvsem za nekoliko heca in dobre volje. Tako ne razumem tvojega problema s tem izborom, ki v nobenem pogledu ni diskriminatoren, kvečjemu stremi točno k tisti enakopravnosti, o kateri pišeš ti.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.