Svet
19 ogledov

Papež sprte strani pozval k pogajanju za mir

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • URIAH HEEP 13:29 20.april 2014.

    Sveto sranje!Vatikan poziva k miru? Hinavščina, da ni večje.Koliko vojn je vatikan sprožil in v imenu vere poklal in zažgal... ljudi?Mislim, da ima rekord postavljen. Aja, da ne govorimo o pedofilstvu v cerkvi, da sta sedanji in ...prikaži več prejšni papež preprodajala otroke in sodelovala v satanističnih obredih umorov otrok. Ma dai.

  • URIAH HEEP 13:31 20.april 2014.

    Da vatikan upravljajo iluminati oz so oni kar šefi teh združenj in zato tudi šef zahodnim državam(USA, UK,Slovenija...), ki prikrito v njihovem imenu vodijo vojne in nemire po državah sveta!

  • Jahred 15:30 20.april 2014.

    INTERNATIONAL COMMON LAW COURT OF JUSTICE!!!!!!!!!!!!!!! Ljudje, dejte si prosim sam vzet 15 min in si preberite proces, ki je v teku proti dobremu Frančišku, njegovem predhodniku Ratzingerju (za katerega je dejstvo, da je sodeloval pri Hitlerjevi SS) in angleški ...prikaži več kraljevi družini. Verjetno večina od vas še ni nikoli slišala za INTERNATIONAL COMMON LAW COURT OF JUSTICE V BRUSLJU, ki deluje od leta 2012. Prosim preberite si kaj se v resnici dogaja v ozadju, nam pa prodajajo dobrega papeža, ki ceni skromnost, dobroto in enakost vseh ljudi....V resnici gre za kulte, ki izvajajo žrtvovanje otrok v okultnih obredih- samo tokrat jih z neposrednimi dokazi držijo za jajca - tožilstvo ima vse dokaze - fornezične, najdena množična grobišča v Kanadi na ozemlju katoliških šol, veliko neposrednih prič tudi iz Vatikana, ter vojaške Hunte, ki dokazujejo da je naš dobri Frančišek vodil trgovino z otroki v Argentini, že v 70ih, ko je Hunta vodila državo, ter sodeloval v bolanih okultnih ritualih. KER SE

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.