Šport
52 ogledov

Peter Prevc in Big Brother

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JT_Thomas 05:48 22.marec 2016.

    tiče v svetovnem merilu. Kljub vsemu... Na Petra smo pa ŠE KAKO LAHKO PONOSNI. Z močnimi razlogi!

  • JT_Thomas 05:48 22.marec 2016.

    Moram priznati, da me je ta komentar prijetno presenetil. Sam dokaj delim to mnenje. Na Petra Prevca smo upravičeno ponosni, fant je resnično iz testa za šampiona, vzgojen je lepo, obnašati se zna, kljub neverjetnim zmagam je skromen (to je ...prikaži več za moje pojme ena najbolj pomembnih lastnosti šampionov - da ne dobijo višinske bolezni). Take rekorde in mejnike, ki jih je postavil, se mu lahko samo klanjamo... Po drugi strani pa, kot rečeno - smučarski skoki (ne slepimo se) niso po svetu popularen šport. Kot na primer, smo Mariborčani imeli svetovnega prvaka, pa ne vem, kakšnega šampiona Tomaža Barado, ki je - da spet ne bo pomote - bil vrhunski športnik, The Matchine, popularen pač v Mariboru in poznali so ga pač v tistih državah, kjer Taekwondo nekaj pomeni (Koreji recimo). Nikoli pa njegova popularnost ni dosegala na primer Zlatka Zahovića. Slovenci smo pač majhni, glede na ime države nas ne more tudi ne čuditi, da nas zamenjujejo s Slovaki. Smo fenomen, kar se športa

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:24 22.marec 2016.

    Sam nisem navijač al pa navdušenec pri smučarskih skokih ..pa tud drugih športih ne. Samo moram pa rečt da sem pa zelo vesel da je končno množica Slovencev bila ponosna da so Slovenci. Ne v smislu superiornosti ampak enakovrednosti v ...prikaži več unikatnosti v primerjavi z drugimi državami. Upam da bo to tud druge navdahnilo da bodo želeli čim več dobrega za Slovence, ne samo zase ampak predvsem za vse nas. Jz tud delam na tem da sem solidaren z drugimi, in si želim države kjer smo si med seboj prijatelji ne pa konkurenti ki hočejo za vsako malenkost nekoga dat v nič. Treba si je pomagat, samo tako bo Slovenija spet velika po srcu.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.