Avto
144 ogledov

Petnajst odstotkov vozil ni v brezhibnem stanju

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Skippy 08:55 17.november 2016.

    Glede na to, da vozila, ki niso v brezhibnem stanju, vozijo večinoma najbolj revni prebivalci, to pomeni, da bodo s to preizkusno tablico samo plačali veliko več in bodo še bolj revni. Kaj točno je narobe z zdajšnjo ureditvijo, ko ...prikaži več si v 3 dneh pač vozilo peljal nazaj na tehničnega?

  • kontrahan 11:05 17.november 2016.

    nkidess86 piše:zakon o prižganimi kratkimi lučmi pa treba jasno napisati, žal novih avt imajo dnevnih luči spredaj prižgani, pozicije pa ne! tako da zadnje luči sploh ne delajo tako da avto NI VIDEN! čudi me da nobeden ne komentira ...prikaži več to ali kaznuje.Lej se popolnoma strinjam. Glede kaznovanja je pa tako. Avto ima homologacijo. in kako je dobil nov avto homologacijo tudi meni ni jasno. prižgem avto pozicijske lući delajo zadnje ne. ne vem kdo je bil tolk pameten, da je to dovolil.

  • nkidess86 12:50 17.november 2016.

    začetka leta sem vozil iz ljubečne proti arclina zvečer, in na enkrat se mi nekaj čudno zdelo, nekaj sveti naprej a ni rdeči luč zadaj, tako da ko sem vklopil dolge luči (in še moj avto opozoril na oviro spredaj) ...prikaži več sem opazil pickup ki imel vse zadnje luči v okvari spredaj pa samo ena žarnica dela!!! če bi zaletel vanj bi bil takoj kriv (on pa vozi brez lučmi). ko enkrat to doživiš, boš dvakrat premislil o pomembnosti zadnjih lučmi

  • nkidess86 08:02 17.november 2016.

    takšnih avt ne bi smeli sploh dovoliti na cesti. vsak dan srečam avt ki zavorne lučke ne delajo, niti pozicija. ali recimoma ko vozi ima celi čas zavorne lučke prižgane in ko zavira ugasnejo, eni ko zavirajo začnejo smernike utripati ...prikaži več ... eni vozijo z meglenkami namesto kratkimi lučmi in to ponoči ker je FENSI! eni prižigajo meglenke ker kakšno kratko ne dela potem pa vidiš levo kratko dela in desna meglenka dela, ostalo pa pokvarjeno :) in to sem res veliko krat srečal.žal veliko takšnih voznikov ki ne poznajo razliko med žarnice ki so namenjene zavore in pozicije in navadne.zakon o prižganimi kratkimi lučmi pa treba jasno napisati, žal novih avt imajo dnevnih luči spredaj prižgani, pozicije pa ne! tako da zadnje luči sploh ne delajo tako da avto NI VIDEN! čudi me da nobeden ne komentira to ali kaznuje.

  • Ferluci 08:29 17.november 2016.

    Mogoče res 15 % vozil ni v brezhibnem stanju, pa vendar: veliko stvari v prometu ni v brezhibnem stanju, zlasti voznikov. Red s predpisi in zakoni je treba narediti na vseh področjih, ne samo z neko preizkusno tablico vozila.

  • Papaja Popi 08:41 17.november 2016.

    nkidess86Še preveč je res, kar si napisal.

  • Skippy 08:54 17.november 2016.

    In kako točno te ogroža vozili, ki jim določene lučke ne delajo? A ne moreš več voziti? A jih več ne vidiš? V večini EU namreč podnevi nimajo prižganih luči, pa promet normalno poteka.

  • jakec1575 09:55 17.november 2016.

    tole z ledicami je dizaster. eni si jih dajo vgraditi za dnevne. pol pa ponoci pozabijo preklopiti in so zadaj povsem nevidni. jim blendas, kazes in oni zatopljeni, nesramni ali furijasti. skratka. vgradnjo samo sprednjih ledic bi morali zaradi varnosti prepovedati.

  • Žurnalček 22:59 17.november 2016.

    Lastništvo avtomobila ni USTAVNA KATEGORIJA . Ustavna kategorije je pravica na vodo , na zrak in svobodo ! Če revež nima za vzdrževanje avtomobila , pač ne more imeti avta . Pika !

  • Avatar cvichekbrother
    cvichekbrother 10:45 18.november 2016.

    Zakon je glede tega jasen http://predlagam.vladi.si/webroot/files/6405_PVS%206405%20MzI,pdf.pdf

  • Avatar cvichekbrother
    cvichekbrother 10:49 18.november 2016.

    http://predlagam.vladi.si/webroot/files/6405_PVS%206405%20MzI,pdf.pdf

  • Ferluci 15:45 18.november 2016.

    Večina avtomobilov ima opozorilo, da je žarnica crnikala in zato ni potrebno opozarjati voznikov. So pač malomarni.

  • Žurnalček 22:55 17.november 2016.

    Takim , ki se jim luči na avtu zafrtajčkajo , lučka na komandni plošči to signalizira ali pa to naredi trobentica žmigavca , ki začne nepravilno delovati . Me pa živo zanima , da npr Menengalija ljudstvu pove , ...prikaži več kolko kazni so napisali za NEPRAVILNO prižgane luči . Samo pedri vozijo s samo prvimi lučmi ali pa z ledicami , policija pa nič !

  • Žurnalček 22:50 17.november 2016.

    Če se le da zajebete stvar v štartu . Jaz razumem pod kritično napako, napako , ki se ji reče drugače tudi strojelom , se pravi , nenadni zlom dela , ki služi za direkto upravljanje ali stabilnost avta. Vi ...prikaži veči ga pa pihnete , z nedelujočimi štop žarnicami! Na nedelujoće lući te opozori voznik , ki vozi za teboj . Vsaj jaz vsakega opozorim ! Samo to je nebriga voznika , ne pa napaka na avtu.

  • antares 09:10 17.november 2016.

    Tudi jaz ne razumem, zakaj pri dnevnih lučeh svetijo samo sprednje, nekaterim celo v popolni temi. Je pa res moteče in lahko nevarno, ko imaš pred seboj takega v megli, dežju...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.