Slovenija /slovenija/crna-kronika
83 ogledov

Petnajstletna Maša noče domov

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Erika Brecelj 17:02 03.oktober 2012.

    Znano je, da se iz romskega nobena ne vrne. Poznam primer kjer je oče večkrat šel zaman reševati hčer in vedno je bil pretepen. Policisti pa nimajo pravne podlage, pretepačem pa samo napišejo plačilni nalog, katerega itak nikoli ne plačajo, ...prikaži več ker jim od socialne pomoči država ne sme jemati denarja za plačilo kazni. Zaščiteni pač.

  • jaki 19:31 03.oktober 2012.

    ti pa vsekakor jajca imaš - namesto možgan...

  • barakuda 05:18 04.oktober 2012.

    Kaj vam ni jasno saj je Romka.

  • Gigii 15:25 03.oktober 2012.

    naj gre s cigani. naj gre in si uniči življenje !

  • Lavdan 14:57 03.oktober 2012.

    S kakšnim namenom jo sploh iščejo, če jim potem pobegne.

  • 1111 18:53 03.oktober 2012.

    policisti nimajo pravne podlage???? ...minister in premier, imata tle komando...oba sta brez jajc!!! ...

  • Stolp 19:11 03.oktober 2012.

    Pustijo naj jo, dosti je stara. Naj ji samo rečejo: mi ali cigani! In če se odloči za slednje naj ne jokca več domov.

  • sprehajalec 22:03 04.oktober 2012.

    Hvala ti, moj post spodaj je brez veze, res je Ciganka tudi ona. Ker sem videl postavnega fotra od nje, domnevam da je Sint in zdelano mamo od njega, domnevam, da so kočevski Cigani. Boljši standard da lepši izgled.ssDrugače pa ...prikaži več Ciganska Romeo in Julija, samo kako bo fotr to prenesel. V nedeljo ji ne bo fino, ker očitno imajo ženinovi razen debele verižice okoli vratu bolj malo. Bo premalo za poroko, domnevam.

  • vikiuroš 15:50 07.oktober 2012.

    ee

  • vikiuroš 15:53 07.oktober 2012.

    italija verjetno ja... tak delajo s puncami ...da se zaljubijo pol pa ti dajo vodo za pit oziroma tako drogo ko zaspiš in ima okus in izgled po vodi in ko zaspiš te peljejo v italijo ali drugam te tam ...prikaži večm pustijo in se vrnejo v slovenijo puni dnara punca pa pogrešana za vedno nikoli se ne poročijo z drugo kot z romko in to je res oni oblublajo in lažejo puncam samo da jih prodajo--ja in tud jaz poznam eno blondo je živela z njimi pol pa so prebutali in hteli odpelat je pa nekdo prišo in so odšli-spizdli po domače upam da bo mašin oče tolk pametn da to pokaže hčeri kaj sem napisal

  • allstarr111 22:42 03.oktober 2012.

    Ni problem a je šla prostovoljno ipd. Problem je ker je romi ne bodo obravnavali enako svojim, ko se bo lovestory končala zna bit problem, ker lahko hitro konča prodana kam v Italijo za prisilno prostitucijo ipd. you named, ker ...prikaži več še če bi bila njihovega rodu se kaj takega lahko zgodi, tako pa jim ni nič, je pač ena zatrapana punca in ko se je bo fant naveličal bi znal bit problem ker oni so tako zelo preračunljivi da je groza, storijo vse samo da imajo korist, sploh so znani po človekoljubnosti in čutu do drugega, te zadeve imajo ti ljudje po defaultu izključeno, še sploh če so v igri civili, sej že po tem vidiš, da cigan neciganu reče civil, se pravi vse kar ni cigansko je dovoljeno delat z njim kar ti paše.

  • mirko 11:26 04.oktober 2012.

    Kako lahko nek otrok, ki ni polnoleten, kar tako zapusti center za prevzgojo. V tej naši državi zgleda, da je pa res čisto vse narobe, vsaj kar se zakonodaje tiče. Če bi bila punca polnoletna, potem je to druga stvar, ...prikaži več, sedaj ko je še pa mladoletna, pa ne more imet življenjsko pomembne odločitve v svojih rokah. Ali imajo odločitve v rokah starši, ali kak drug zavod.

  • Pikapoka86 18:11 04.oktober 2012.

    Prostovoljno je zapustila krizni center za mlade, ne 'centra za prevzgojo', kar sta dve popolnoma različni instituciji. S tem ni nič narobe, saj mladi lahko v in iz kriznega centra prostovoljno izstopijo. Center za max 21 dni (možno sicer podaljšanje) ...prikaži več nudi zatočišče, prvo socialno pomoč, osebno pomoč, delo z družino.. v tem času lahko stečejo drugi postopki. Zapusti pa ga lahko samovoljno. Po mojih izkušnjah za pobegi mladih od doma vedno obstaja globoka stiska. Pomembno je, da strokovni delavci vsak tak izraz stiske vzamejo resno in popolnoma neprofesionalno bi bilo vnaprej neko takšno situacijo presoditi kot kaprico razvajenega mulca, kar bi bil pogost odziv javnost v komentarjih na take teme oziroma dogodke... Mlad človek je sigurno prej kot pred svojo formalno polnoletnostjo lahko dovolj zrel in sposoben sprejemati življenjsko pomembne odločitve o samem sebi, konec koncev je postati polnoleten, torej star 18. let, zgolj samo formalna sprememba, ki s seboj ne prinese v

  • sprehajalec 20:41 03.oktober 2012.

    Je star pregovor, te bodo Cigani vzeli. Tukaj so samo dve možnosti; 1. Pri 20 tih se bo vrnila z malim Cigančkom, tako kot se vračajo iz Afrike z malimi mulatki. Tu je konec romantične zgodbe. <br ...prikaži več />2. Ali pa bo ostala tam. Sem nekoč videl neko mlado bjondo, ki je živela z njimi. Je pa ruto za starše.

  • Marjan Valič 00:14 04.oktober 2012.

    to.je.use.krivo.kako.so.starši.uzgajali.ščirko.verjetno.so.ji.use.dovolili.sedaj.jim.vrača

  • Pikapoka86 18:13 04.oktober 2012.

    *... s seboj ne prinese v paketu tudi odgovornosti in zrelosti iz enega dneva do drugega.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.