Svet
3721 ogledov

Pfizer s tožbo nad državo, zahtevajo več deset milijonov evrov

Komentarjev 30
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 09:53 06.december 2023.

    Državni tožilec zvezne države Teksas je že vložil tožbo proti fizerju zaradi prikrivanja podatkov o kovid 'cepivu', gre za eno od 'začimb' v tem zvarku, za pospeševalca rasti tumorjev, SV40. In menda ne bo edini. Tudi Caponeja niso zašili zaradi ...prikaži večdi umorov.. Naj torej tudi Madžari storijo enako. Tožijo. Zaradi vseh smrti in poškodb, ki so jih utrpeli Madžari zaradi tega 'cepiva' - in jih še bodo. Ali pa je Orban ravnal enako kot Janša in hlapčevsko podpisal prav vse, kar so mu pomolili pod nos?

    • Avatar MS
      MS 13:22 06.december 2023.

      bobubob, bi nam laikom razkril vir kjer so ugotovili to "začimbo"?

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 17:49 06.december 2023.

      Zadeva še ni dokazana..Ravno temu so tožbe namenjene, da se takšne stvari raziščejo. Kjer je dim, pa je običajno tudi ogenj... https://apnews.com/article/fact-check-covid-vaccine-pfizer-sv40-dna-853343189368

    • Avatar MS
      MS 09:57 07.december 2023.

      Lukić, naj ti nekdo prevede dejstva iz tega portala ki ga navajaš, in preberi ta prevod 1x. 2x. 3x. ........mogoče ti kapne kak aberveznik si!

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 10:17 07.december 2023.

      Česa v stavku "Še ni dokazana" ne razumeš ?! Spodaj imaš še nekaj branja za lahko noč :D ... https://michelchossudovsky.substack.com/p/never-new-virus-never-pandemic?utm_source=substack&utm_medium=email

    • Avatar MS
      MS 10:26 07.december 2023.

      "Še ni dokazana" je tvoj "dokaz" ma daj ne smeši se! "Kjer je dim, pa je običajno tudi ogenj" je tvoj "dokaz" številka 2. Navaden prepotenten nakladač si ki se ne zaveda kakšne salve smeha povzroča normalnim komentatorjem s svojimi nebulozami!

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 10:39 07.december 2023.

      Ti si res bolj zarukan kot sem mislil.. Ne navajam dokaza in celo pravim, da zadeva še ni dokazana...Prav zato se preko tožb poskuša zadeve dokazati....Torej tablete vzem, pa spat, opoldne te bo med. sestra zbudila za injekcijo, da čez ...prikaži več dan ne boš tako siten...:)) Vsekakor pa še napiši kakšen umotvor in slavospev cepivu, da se tu malo nasmejimo...

    • Avatar MS
      MS 11:18 07.december 2023.

      Center za raziskave globalizacije je kanadska spletna stran zarote, ki jo od leta 2001 vodi Michel Chossudovsky. Leta 2006 ga je revija Western Standard uvrstila med »najbolj nore profesorje« v Kanadi. Leto pred tem je B'nai Brith Canada vložil tožbo ...prikaži več zoper Chossudovskega na Univerzi v Ottawi zaradi antisemitizma in nekaterih lažnih spletnih vsebin. ==> to so tvoji "znanstveni" viri!

    • Avatar MS
      MS 11:20 07.december 2023.

      Na prvi pogled je spletno mesto videti kot spletno mesto z novicami in se predstavlja kot »neodvisna raziskovalna in medijska organizacija s sedežem v Montrealu«, ki prikazuje aktualne dogodke, Toda za razliko od nekaterih drugih spletišč z zarotami in lažnimi ...prikaži veči novicami ki so izbrisani je platforma Chossudovskyja in njenih deset tisoč lažnih novic še vedno na spletu! ==> to so tvoji "znanstveni" viri!

    • Avatar MS
      MS 11:22 07.december 2023.

      Na prvi pogled je spletno mesto videti kot spletno mesto z novicami in se predstavlja kot »neodvisna raziskovalna in medijska organizacija s sedežem v Montrealu«, ki prikazuje aktualne dogodke, Toda za razliko od nekaterih drugih spletišč z zarotami in lažnimi ...prikaži veči novicami ki so izbrisani je platforma Chossudovskyja in njenih deset tisoč lažnih novic še vedno na spletu!

    • Avatar MS
      MS 11:26 07.december 2023.

      2x zato da dejstva prebijejo beton v tvoji zabetonirani kongitivni celici in mogoče ti le kapne!

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 11:41 07.december 2023.

      Kaj jamraš, če sem ti dal na vpogled drugo stran plošče, ki jo vsak dan vrtijo MSM... Tista resnica, ki je vmes, je dovolj strašna, da se normalen človek zamisli..Seveda ne mislim nate in podobne, govorim o normalnih ljudeh, ki ...prikaži več še lahko razmišljajo, ker imajo za to kapacitete in pogoje..Ovce ste pač ovce, jaz vam ne morem pomagati...Zavihajte rokave, pripognite se in hlače dol..Prihaja cepilni čas za cepce...

    • Avatar MS
      MS 11:55 07.december 2023.

      Ne obstajajo dve resnici! Je ena sama! In ta ni tista ki jo navajajo razni portali in kreteni ki ustvarjajo abotne teorije zarote in plasirajo smešne lažne novice! Tragedija takih kot si ti je da slepo verjamete takim abotnim novicam ...prikaži več ko se jim ves normalni svet smeje!

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 12:06 07.december 2023.

      Ti ne vidiš gozda .čeprav se vsakih par metrov zaletiš v bukev... Če upoštevaš le tiste zadeve, ki sta jih PFIZER in "stoka" PRIZNALA, se od daleč vidi, da je šlo za načrtovan nateg...Torej celo po uradni verziji je to ...prikaži več razvidno...Sedaj pa se javi stroki, da se ukvarja s teboj, za danes sem ti namenil dovolj terapije...

    • Avatar MS
      MS 12:23 07.december 2023.

      Kaj sta to PFIZER in "stoka" PRIZNALA? Boš spet navedel kake traparije ki jih objavljajo tvoji "verododstojni" portali ala platforma Chossudovskyja?

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 14:44 07.december 2023.

      https://multimedia.europarl.europa.eu/en/webstreaming/special-committee-on-covid-19-pandemic_20221010-1430-COMMITTEE-COVI

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 14:51 07.december 2023.

      Pfizer nikoli ni delal testov o zaščiti cepiva pred prenosom virusa, kljub temu nas je stroka prepričevala v stilu, cepi se, da ne boš okužil drugih...Torej so lagali...In v dobri veri in zaupanju v stroko so ljudje zato opustili preventivo ...prikaži več ter okužili ogrožene in jih tako nekatere ubili zaradi pohlepa zdravnikov in farmacije...To je to..imaš PTC, ki ti je dal po bondovsko licenco za ubijanje...Kaj bi rad še več, kreten zarukani, ti še stotič razložim kako so šteli umrle "od Covida"?!

    • Avatar MS
      MS 15:37 07.december 2023.

      V eni od najbolj temeljitih znanstvenih analiz, ki je pod drobnogled vzela ljudi, ki verjamejo v teorije zarot, ( na tem forumu so to Pantani, luckyss in ender) je raziskovalna ekipa iz Atlante uspela izrisati dva izrazitejša osebnostna profila: Prvi ...prikaži večvi je precej tipičen: t.j. zagrenjenec s pomanjkljivo izobrazbo, ki skrbno beleži vse krivice, ki so se mu zgodile, je impulziven in pretirano samozavesten. Nadvse si želi razkriti naivnost vseh okoli sebe, kar seveda ne velja tudi zanj .

    • Avatar MS
      MS 15:37 07.december 2023.

      Drugi je manj pogost, a še vedno vsem dobro poznan: je bolj samotarski tip, nekoliko nervozen, muhast in mentalno odsoten. V te skupini je več starejših, ki živijo sami. Analiza je še pokazala, da je pri najbolj ekstremnih prisoten tudi ...prikaži veči element patologije - ene od vrst osebnostnih motenj!

    • Avatar Iuckyss
      Iuckyss 16:17 07.december 2023.

      He, he, kreten in kam spadaš ti ?! Med mentalno podhranjene osebke brez osebnosti in pameti ?!..Zarukanci označite vse česar ne razumete za teorijo zarot, ker tako prikrivate svojo neizobraženost in nerazgledanost..In kolikor vidim je zadnje čase med teorijo zarote ...prikaži večote in resnico le kakšno leto ali par mesecev razlike..;)) Vidim, da si pod težo dokazov zamenjal Covidovanje za Freudovanje..Žal v obeh primerih izpadeš idiot...

    • Avatar MS
      MS 17:55 07.december 2023.

      Kdo je tu idiot! Ti ki ti je vir Center za raziskave globalizacije ki je kanadska spletna stran zarote, ki jo od leta 2001 vodi Michel Chossudovsky. Leta 2006 ga je revija Western Standard uvrstila med »najbolj nore profesorje« v ...prikaži več Kanadi. Leto pred tem je B'nai Brith Canada vložil tožbo zoper Chossudovskega na Univerzi v Ottawi zaradi antisemitizma in nekaterih lažnih spletnih vsebin. Ali jaz ki koristim izključno uradne znanstvene vire!

  • Avatar Syn
    Syn 09:56 06.december 2023.

    Pfizer se lahko samo lepo gor vsede in se lepo suče.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 11:12 06.december 2023.

    Sedaj bosta spet pametovala dva največja kretena komentiranja: MS in Jernej65!!!

    • Avatar NickMason
      NickMason 13:34 06.december 2023.

      Ja dohtarji nimajo pojma o pojmu,kot imata ta dva ja😂😂😂

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 11:42 06.december 2023.

    Tisti osebno, ki je to naročil, naj plača mislim da je za vse kriva Ursola in podrepniki, ki so enormno obogateli na račun državljanov EU , jim lagali, jih strašili, zavajali in pobijali. Upam da jih bodo tožili in zaprli do smrti...

    • leonardo 13:05 06.december 2023.

      Seveda je Urška vse podpisala tudi v imenu podpredsednika Fajzerja, ki je mimogrede njen mož. Itak pa vse podpisuje sama v evropski skupnosti. Kdo bo spraševal kljukce v parlamentu. Sicer pa se že nekaj časa sprašujemo kdo jo je sploh ...prikaži več volil? Ne samo mi v Sloveniji??????

  • Avatar MS
    MS 11:32 06.december 2023.

    Pfizerjeva tožba proti Madžarski je sicer na las podobna tožbi, ki jo je farmacevtsko podjetje sprožilo proti Poljski. V obeh primerih sta državi toženi, ker nista prevzeli niti plačali injekcij cepiva proti Covidu-19 ki sta jih predhodno naročili! Pfizer je ...prikaži veče naročene količine proizvedel! Pravna stroka bo imela zadnjo besedo!

    • leonardo 13:49 06.december 2023.

      MS, daj no, pravna stroka na svetu nima več zadnje besede. Kdaj boš spoznal, da je denar sveta vladar. Kdor več plača tisti zmaga.

    • Avatar MS
      MS 14:02 06.december 2023.

      leonardo, Torej je po tebi pravno dopustno naročiti proizvodnjo nekega izdelka, s tem proizvajalcu naložiti stroške proizvodnje in potem se umakniti in reči "saj smo se samo hecali" V kapitalizmu je res denar sveta vladar a tu si se ti ...prikaži več ujel v logično zamko! Kapitalistična zakonodaja predvse ščiti svoje interese in ne dovoljuje takih igric kot se grejo Mađari! Sodba bo zagotovo v prid Pfizerju, res pa je da bo izvršba sodbe težka!

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 17:57 06.december 2023.

    Tudi tožbe proti Pfizerju bodo vse pogostejše..Teksas jih toži zaradi laganja glede učinkovitosti Covid cepiv....... https://thehill.com/policy/healthcare/4336013-texas-ken-paxton-pfizer-lawsuit-covid-19-vaccine/

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.