Slovenija
31 ogledov

Plače dol, kje pa so aneksi?

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • schevchenko 21:34 05.julij 2012.

    Nekaterim se je "samo" 8% znižala plača... V Sportini pa za celih 18%???

  • schevchenko 21:35 05.julij 2012.

    Banana republic... žal...

  • mb 07:01 06.julij 2012.

    me zanima, če so tudi v vladi in dz dobili manjše plače in če so ukinili razne dodatke na članstva v komisijah ipd jajcah.pri plačah bodo nekaj prihranili, a vfganistan pa bodo pošiljali denar

  • karel 07:13 06.julij 2012.

    meni osebno se je plača znižala za 165 EUR, in novinarji, če že kaj objavljate potem bodite iskreni, tile varčevalni ukrepi so na vsakega posameznika vplivali drugače in ni možno takole posploševati in govoriti o nekih povprečjih. Ne razumem pa ...prikaži več kako so se lahko poslancem plače znižale samo za 100 EUr glede na njihove visoke plačne razrede, torej je spet nekdo zakon prikrojil po svoje. Sicer pa malo denarja malo mizike a ne? P zakaj si povseh ministrtvih razen MF še vedno delijo visoke zneske za povečan obseg dela, kakšno varčevanje pa potem to je?

  • zic 21:34 05.julij 2012.

    če se ti plača 850 bruto (na računu 600 eurov neto) zniža za 150 eurov se pa meni zdi zelo veliko, torej bodo zdaj prejemali 450...polovico so jih pahnil pod rob, torej so od danes naprej postali socialni primer...kako lahko ...prikaži več ena samohranilka preživi z šoloobveznim otrokom pri plači 450 eurov??? to naj kdo pojasni....torej niste naredili nič....na eni strani vzeli, ko pa bodo odšli ta isti v isto proračunsko vrečo po socialno pomoč....in kaj je to koristnega oz. balinanje iz enega jajca v drugo...ne vidim da je tu kaka rešitev...pa še to, kdo bo pa zdaj polnil pokojninsko blagajno, ker javni uslužbenci so jo, med tem ko razni s.p. veselo še naprej kradejo državo.....prosim za pojasnilo, da delavec z visoko izobrazbo se komaj preživlja medtem ko se razne frizerke z III ali IV stopnjo izobrazbe vozijo z cabrio vozili?? torej se državo veselo krade...jemlje se pa ljudem, ki so pošteno odvajali davke in polnili pokojninsko blagajno.

  • bobr 00:35 06.julij 2012.

    Masa, masa!Masa plač se res ni znižala za mnogo,torej segedina ni dosti manj.Če se je v povprečju znižala masa za 3%,pomeni, da se je nekomu za 6%, nekomu pa nič!Meso in zelje = ...prikaži več segedinTistim, ki so do sedaj jedli samo meso, ni mesa nič manj,tistim, ki jedo zelje (teh je veliko več) pa se je porcija zelja precej zmanjšala.kapiš?

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.