Avto
7180 ogledov

Po letu 2026 Volkswagen napoveduje slovo

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Snežinko 09:41 06.december 2018.

    Japajade. Sanja svinja kukuruz, a jede travu. Niti teoretično ni možno to, kar sanjajo. Ni variante da do 2026 cel svet posodobi svoje električno omrežje tako, da bo zadovoljevalo potrebe po polnjenju vseh električnih konjičkov. Pri nas se do takrat ...prikaži več niti dogovoriti niso zmožni, kaj šele kaj narediti. Kot drugo bodo svoje naredili naftni lobiji. Nenazadnje se bo pojavila težava pri izdelavi baterij, ker ne bo dovolj surovin, posledično bodo cene zrasle v nebo. Nič ne bo iz te moke, brez skrbi.

    • Jana Bejba 21:21 08.december 2018.

      Možno, snežinko. A od podatka Surs-a za leto 2017 je v Sloveniji konec leta baje okoli 1.118.000 registriranih avtev. Koliko bi bilo zbranih baterij in še cel kup elektronskih naprav gre pod zbirno mesto komunale, kjer se ne da vse ...prikaži več reciklirati?! Nekateri nimajo avta, že to je napredek in prihranitev cel kup nakopičenja dodatnih težav. Muahaha.. Tam, kjer bo veliko ljudi, tam bo zanalašč dražje, kot je elektrika, samo, da na veliko služijo. Ker ponavadi je tako. Čeprav se ne moreš preživeti.

    • Jana Bejba 21:27 08.december 2018.

      Če že za zmanjševanje na zrak, je dosti boljš, da nimaš avta.. Ker ti z veseljem ti nabijejo denarne kazni s strani policajev, prometne nesreče s strani divjakov na cesti, 1000 in 1000 € si več daš na nujnejše dokupiš ...prikaži večš pri avtu, kot je registracija 500 €,če se ne motm, prva pomoč na 5 let, menjave gum.. Zakaj ne gredo na plin, kot je metan iz kmetijskega gnoja, ki to že v trolah uporabljajo, ki se je en Slonevec izumil s tem.. Vodik sem slišala, da zna biti eksplozivna stvar, to je že kemija!

    • Jana Bejba 21:31 08.december 2018.

      Od menjave gum gre posebej, kakor so večji ti odpadki od gospodinjskega zabojnika gre direkt v komunalo. Me zanima, koliko v povprečju plačajo slovenski vozniki na te gume na leto? Tudi škodljivi bencin od mrtvih fosilov stane 50 do 100 ...prikaži več €/mesec, ki je odvisno, kolikokrat vozijo. Vir o bencinu: https://sl.wikipedia.org/wiki/Teko%C4%8Da_goriva

  • milan63 10:10 06.december 2018.

    snežinko stabo se ne strinjam

  • Albatroz 13:09 06.december 2018.

    he he vic leta a se bodo vsi vozili naokrog z golf avtki ali pa viličarji na elektriko. ko bodo spoznali kako je še škodljivo za naravo razkrajanje baterije in koliko več emisij gre v zrak z proizvodnjo baterij in ...prikaži več bencina. res da je dizel v uporabi večji onesnaževalec, ampak če se pogleda od črpanja do uporabe pa najmanj onesnaži.

  • optimist11 20:32 06.december 2018.

    Še ena napaka VW več. Električna vozila še dolgo ne bodo prevladovala, prej vodik . No lahko pa nas prisilijo z visokimi cenami goriv da preidemo na elektriko, takrat pa se bodo pojavile nove težave....

  • rosalina 11:59 06.december 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite++++++++======>>>>>> www.WebJob33.Com

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.