Avto /avto/avto-nasveti
50928 ogledov

Po rabljeno vozilo v Nemčijo, kje so pasti?

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • sasquatch 11:14 14.avgust 2017.

    pasti so pri naših trgovcih. v tujini, sploh pa v nemčiji, ne zbijajo prevoženih kilometrov, ker so tam kazni za to malo drugačne kot pri nas. to počnejo naši nateguni oz. avtohiše, ki rabljena vozila uvažajo iz tujine. sicer pa ...prikaži več je ta čreva od članka mogoče strniti v en stavek: "ne kupujte vozil v tujini, ker to počnemo mi, sunce vam... k nam pridite, da vas ociganimo!"

    • vzev 16:20 14.avgust 2017.

      Brez skrbi, da tudi v tujini (tudi v Nemčiji) zbijajo kilometre.

  • veron 07:55 14.avgust 2017.

    Neverjetno, še ena "skrita" (beri očitna) reklama za ena nateguna dilerja. Kaj vse delajo veze... Žurnal zgublja (že zgubil?) na kredibilnosti.

  • vzev 16:21 14.avgust 2017.

    Rabljen avto se vsekakor kupuje iz Nemčije. Toda ne od Slovenskih preprodajalcev, temveč, da si to organiziraš sam. Nemci precej bolj skrbijo za avte kot Slovenci. Tam se servisi delajo redno in na pooblaščenih servisih. Ne pa pri slovencih, ki ...prikaži več to počnejo pod kozolci.

  • nkidess86 09:56 16.avgust 2017.

    potem z papirjem da sem plačal davek šel po homologacijski papir (seveda najprej sem dobil iz tehnična služba papit z izpušnih plinov (po podatki vozila) da so mi izračunali DMV - to seveda sem že vedel pred nakupom iz tehničnih ...prikaži več podatkov vozila). in to je to! avto sem dobil za vsaj 5000€ ceneje kakor v SLO, realnih kilometrov, polno oprema (ki bi samo sanjal da bi najdel pri nas) ... če bi sam šel po avto bi prišlo dražje seveda in še dva voznika (cestnina, nafta, registracija, zavarovanje ...)

  • pegasus1 17:00 14.avgust 2017.

    pa mi na kraj pameti ne pade dab kupo avto od njih.70% teh avtov je steranih do amena brez servisov pa z zbitimi kilometri za več ko pov.V Nemčiji ma avto 370 000km v Salzburgu še 230 000 k pride ...prikaži več pa k nam pa famoznih 170 000 al pa še manj.

    • vzev 18:13 14.avgust 2017.

      Jaz pa nisem tako neumen, da bi kupoval nove avte in potem po enem letu izgubim ogromno na njemu. Prav tako ne mislim dati več denarja za avto, ki je slovenskega porekla, ki ima po večini precej manj opreme, cena ...prikaži več je pa večja. Še nikoli se nisem opekel z avtom iz Nemčije.

  • nkidess86 09:52 16.avgust 2017.

    Jaz sem pred 4 leti pripeljal avto iz Nemčija. sam sem najdel avto na mobile.de, kontaktiral prodajalca (avtohiša), pridobil podatke o avtomobilu, preveril zgodovino (tudi na uradnem servisu) tako da vse vredo, zahteval dodatne slike (ker nisem šel avto gledati ...prikaži več v živo) tako da sem videl kar bi videl če bi bil tam. dogovoril za ceno in dogovoril z osebo v SLO za uvoz avto (avto na šleper). ko je avto prišel v Sloveniji, uredil papirje in homologacijo, plačal davek - DMV (6% glede na izpuh)

  • pegasus1 16:57 14.avgust 2017.

    Če maste preveč keša pol kr rablenga iz UVOZA nabavt ja .Nben pa ne ve kako poteka ta uvoz,polovica teh skatl je kupljena na licitaciji avtov kamor pošiljajo svoje sterane avte razni taksisti in trgovski potniki,ko pa nekdo kot vzev ...prikaži več misli da so nemci angelčki mi pa gre samo na smeh ko se tiče servisiranja.bom dau samo primer zasebnika iz Dobrne ki servisira pouno avtov k mu jh švabe furajo dol k ma uro 30 ojro švabe pa 130.še v familiji mam uvoznike teh rablenih z Nemčije in Belgije pa

    • vzev 18:10 14.avgust 2017.

      pegasus1, seveda niso vsi avti tako servisirani. Jih je pa precej več kot v Sloveniji. Pa kot sem že v enem komentarju napisal, se seveda zavedam, da se vrtijo kilometri tudi v Nemčiji. Sam vedno grem po avto v Nemčijo, ...prikaži več pa še do sedaj nisem nikoli imel z nobenim probleme. Seveda pa ne kupim prvega, ki ga vidim. Vedno preverim ali so delani vsi servisi, premerim lak...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.