Slovenija
22 ogledov

Pogajanja: padajo grožnje z referendumom

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Klemen Zec 10:04 04.maj 2012.

    Ivanova vlada si sama koplje jamo, tri leta prejšnje vlade je rušila vse reforme po vrsti, zdaj bi pa rada uničila še vse kar je ostalo dobrega, to je pravi zločin !to kar počnejo sindikati je edina pot, da ...prikaži več preživimo !Janševa vlada bo pa tako ali tako padla do konca leta in to zaradi nespametnega rušenja vsega kar ni po njeni volji. a je dobro !

  • Alena 10:35 04.maj 2012.

    štrukeljčku so se že zdavnaj zluknali možgančki, ko je še travco pohal...

  • Alena 10:56 04.maj 2012.

    se podpišem pod tole...

  • vladek 12:10 04.maj 2012.

    Kaj mislite v čigavem imenu počne tole Štruklj...ić.Pa zna se,Kučanovom in Jankovićvoj PS.Pa boji se za svojih 6.500 plače.

  • KLOBO 10:44 04.maj 2012.

    Štrukelj je največja hiena in gnila podgana, kar jih premorejo totalitarni ostanki, stacionirani v Murglah, ki skrbi samo za svojo smrdlivo rit!!! Ni njemu za javne uslužbence, ki niso tako neumni, da bi sami sebi kopali jamo, kajti z nesprejetjem ...prikaži večem nujnih reform, se bo plačilni promet v septembru zrušil in večina javnih uslužnencev bo ostala brez plače! On skrbi za sebe, za svoje ritoliznike in priviligirance z velikimi plačami in bajnimi penzijami ala Brkati stvor Stanovnik. Štruklova plača presega 6.500 eur iza to se ta čudak bori ne pa za učitelje in profesorje!!!

  • maliking 10:45 04.maj 2012.

    vidralas kaj klatiš neumnosti o postkomunističnih?Mat si nor, kaj res ne moreš da ne bi omenil komunistov.Kaj za vraga pa imajo oni s Štrukljem?Sem zagrizen komunist, a Štruklju vseeno ne dam prav in kaj porečeš na to? V ukrepih podpiramJanševo ...prikaži več vlado, saj mam pun kufer filozofiranja o tem kako "moramo to in ono...",ko pa malce udari po žepu pa je ogenj v hiši.Vsi ti prfoksi dejansko o ničemer drugem ne vedo razpravljat kot o plačah, zato pa je šolstvo tu kjer je.In še nekaj.Nisem Slovenec, pa mi je Slovenija draga država in jo imam rad tako kot ti,ki se šteješ med Slovence. Nehaj očitno bit...,ma saj veš kaj, saj nima smisla s tabo razpravljat,očitno si obremenjen z nekaterimi zadevami.Tudi mi neslovenci smo tu v Sloveniji in jo imamo tako radi kot jo imaš ti.

  • vidralas 08:16 04.maj 2012.

    Štrukelj,če že hočeš zrušiti Janševo vlado s temi tvojimi postkomunističnimi barabini,daj počni to transparentno in odkrito,ne pa kot pokvarjen,intrigantski,zahrbtni izrodek.Da ti ni vredna Slovenija in Slovenci nič,mi je jasno.Toda ne igraj se zaradi svojih pritlehnih političnih ambicij z usodo poštenih ...prikaži več in klenih Slovencev.

  • Avatar atojeto
    atojeto 11:50 04.maj 2012.

    Prosim, če bi lahko dobil primerjavo premoženjskega stanja Kučana in Janše, no lahko tudi ostalih starih komunistov in tako imenovanih osamosvojiteljev.

  • Avatar atojeto
    atojeto 11:56 04.maj 2012.

    Misli si! 130.000 javnih uslužbencev, ki bodo šli na referendum, plus njihovi partnerji, otroci ali starši. Kaj dosti pa udeležba bo večja.

  • Avatar atojeto
    atojeto 11:47 04.maj 2012.

    Vedno me je motil izraz vlada. Nekdo nam vlada, namesto, da bi v našem imenu in z našim pooblastilom izvrševal želje in potrebe ljudstva. Sedaj pa bi radi omejili še pravico do referenduma - edinega načina da "vladi" povemo kaj ...prikaži več hočemo. Vendar vlada bo že vedela, kaj je dobro za neznalo rajo, ki je za oblastnike bila pametna edino takrat, ko jih je izvolila. Vsi, ki smo jim zaupali, da v našem imenu upravljajo z državo, bi morali slediti volji ljudstva, tudi če gremo v prepad. Edino moralno bi bilo, da v takem primeru dotični povedo, da tega ne bodo naredili in se poslovili.In še o praznikih in prazniku dela:http://www.7dni.com/v1/default.asp?kaj=2&id;=5776592

  • vidralas 13:35 04.maj 2012.

    Maliking,razlika med komunisti in postkomunisti je ogromna.Postkomunisti so zmiksali od socializma,kapitalizma,komunizma,liberalizma v neko neprepoznavno zmes,iz katere črpajo kar jlm pač ugaja.Lep primer je Forum 21,ki na srečo vseh razpada.Pa še nekaj o nacionalnosti.Ne samo,da se štejem med Slovence,ampak sem Slovenec.Edina ...prikaži več domovina,ki jo imam,je Slovenija, in ne more mi nihče prepovedati,da se izjasnim za Slovenca.

  • Kevin Kiret 13:27 05.maj 2012.

    SMRT JANŠIZMU SVOBODA NARODU!

  • Kevin Kiret 13:28 05.maj 2012.

    Janša ma dosti več ker je nakradel!

  • Kevin Kiret 13:30 05.maj 2012.

    Btw, na kateri drogi si ti bi še jst malo...Jankovic bi vsaj nekaj naredil... Janša je pa zajebal stvari x let nazaj... in ti ga še hvališ.. pameten dečko ni kaj :-)

  • babi 10:59 04.maj 2012.

    Vladi priporočam, da ne popušča, ker je popustila že preveč. Če hočejo referendum, naj ga imajo, toda sedaj bo padel. Nikakor pa ne dvig DDV, saj bi ta prizadel najbolj socialno šibke!!!!!!Sedaj je čas, da se naredi red v JS, ...prikaži več kajti njihove plače (z izjemo policistov in gasilcev) so previsoke, uredi regres, standardi in zmanjša število ljudi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.