Svet
27 ogledov

Poklical na 911 in prisegel zvestobo IS

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ojla 08:52 13.junij 2016.

    Ljubi bog, kaj se je tem ljudem že čisto sfuzlalo,saj mečejo slabo luč na vse prišleke iz teh vzhodnih držav,še tisti, ki so že rojeni v drugačnem svetu so postali tempirana bombo.Toliko o uspešni integraciji.Dobrodošli kljub temu,da nas sovražite....

  • sprehajalec 09:14 13.junij 2016.

    Navado naluftati svojo doma, ima v genih. Tega se ni naučil v Ameriki. Torej vse skupaj prinesejo s seboj v semenih.

  • Five 13:38 13.junij 2016.

    Točno tako!

  • allstarr111 11:59 13.junij 2016.

    Vprašanje kaj bi bilo če nebi videl kako se dva fanta poljubljata ? Bi šel mirno mimo al bi blo enako, mislm da ne bi blo nič, to je tko k nam določen folk na silo hoče vcepit idejo da ...prikaži veča je tak pojav normalen, ampak ajde majo srečo, da smo normalni mi, če ne bi bili bi tole bila stalnica. Sicer mu ne dam za prav kar je naredil, ampak da smo si na jasnem, v to ga je pahnila vera in nesprejemanje okolice, sploh pa nesprejemanje istospolnih zvez. Tudi va afganistanu ipd. imajo gay sceno,ampak je to tako nevarno in skrito da jim na pamet ne pade, da bi se samo spogledali na cesti, v LJ pa bi narajš flodrali sred belega dneva na klopci v parku, avtobusni postaji in podobno, ma jih vidm kako se obnašajo, in najbolj me žalosti, čezdalje več jih je, sploh ne veš več kdo je večja afna punca al smarkavc.

  • sprehajalec 12:16 13.junij 2016.

    Problem je globji in Europa (ne vsa, Vzhodna to ve), tišči glavo v pesek. Takšnih tipov je ogromno. Neopazni so, živijo normalno življenje. Ko jim klikne sprožilec v glavi oziroma zaslišijo klic Alaha, ali dobijo nalog od svoje povezave, ...prikaži več potem ukrepajo in zgodi se tole. lahko tudi kakšnega drugega boga, vendar za sedaj se to dogaja le ob Alahovem pozivu. Skratka gre za tempirane bombe. Europa ima dilemo sedaj (ne vsa). Ali bo sledila svojim načelom, ter pač pustila, da bodo takšni tipi pobili veliko Europejcev ali pa jih osamila in spravila pod nadzor. V takšnih primerih je treba klin zbiti s klinom, tako kot v Avstrijskem primeru kenijca in železne štange. Tožiti državo, ker ni zagotovila varnega življenja in privlekla te ljudi iz Vzhoda in Juga,. Ko bo množica teh tožb, bo vladajoča nomenklatura prisiljena v ukrepanje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.