Avto
25 ogledov

Policija bi ga imela, a ni denarja

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • allstarr111 11:11 14.april 2014.

    Ejga online-geyz dejmo komentirat novico ne mojega posta :)ker do zdej sem samo jest napisal nekaj na temo novice, ostalo ste se obesli name, bolniki ste torej vi LOL jadniki

  • Swap 10:25 14.april 2014.

    Ti pa si bolan, mene pa boli k... kam se bos sel ti zdravit , sam pejt se cim hitrej

  • Swap 10:28 14.april 2014.

    Samo se to se manjka ja, da damo alkoholikom orozje v roke hahaha bolano

  • Skippy 11:53 14.april 2014.

    A naj zdaj spet preverjamo vse, ker je mogoče kdo tu pa tam med temi kriminalec? A bo moralo spet evropsko sodišče prepovedat prakso predpostavke, da so vsi kriminalci?

  • allstarr111 08:56 14.april 2014.

    Naj bo prvi korak v to smer da se POBERE in KAZNUJE VSE ki so KUPILI in SODELOVALI pri NAKUPU, VOZNIŠKIH DOVOLJENJ v zadnjih 20 letih.Potem pa se lahko začnemo malo bolj poglobljeno pogovarjat o takšnem kombiju, če ...prikaži več ga imajo Hrvati še ne pomeni da je po godu tudi nam, tudi v večini USA držav je omogočena pravica do OROŽJA pa našim nič ne diši da bi jo omogočili tudi nam, al pa recimo ko v USA poteče mandat, predsedniku, kongresniku, guvernerju ipd. ob njegovem odhodu ODIDEJO VSI ki so z njim PRIŠLI, pri nas pa OSTANEJO. Takoh zgodb je še veliko, tako da če že gledamo v TUJINO, glejmo generalno in ne samo kar bo polnilo BLAGAJNO in je slabo za narod.

  • mima-šiš 09:16 14.april 2014.

    Ti nimaš pojma stari. A ti kavbojc bi nosil pištolo naokrog rad. Zakaj pa? Sej je neznaš niti uporabljat. Se boš še kam v nogo poknil. Le zakaj pa ti rabiš pištolo no povej no? Isto kot lovci-da se pijan ...prikaži več hvališ magnumom v gpstilni. Ali pa doma pred ogledalom You talking to me? Tak sistem za prepoznavo tablic je dober ker ne odkriva samo neregistrirana vozila, temveč tudi ukradena, vozila oseb ki so na begu, tiralice, osebe ki vozijo vozilo za katero je informacijo da svercajo otroke, orozje, droge. Za mene je to prednostno, ampak dajmo raje poslušat tebe in Dajmo ljudem pištolce in puške razdelit ja.

  • allstarr111 09:38 14.april 2014.

    Kdo je reku da rabim pištolo ? Jest samo pravim da ker očitno vedno zgledi vlečejo v tujino, zakaj nebi imel pri nas ljudje pravice do orožja, kot jo imajo v večini USA držav ?Itak pa ne veš ...prikaži več zakaj bi bilo tudi pri nas dobro da jo ima vsak ? Ker policije nikoli ni kadar jo rabiš, razen ko je treba napisat kazen za nesmislene omejitve (niso vse nesmiselne) če bi še uvedli da nima noben kaj kolovratit po tvojem dvorišču brez dovoljenja in da ga lahko počiš v primeru da to krši potem bi blo dosti manj raznih kraj žlebovja ipd.

  • allstarr111 09:40 14.april 2014.

    aja pa še nekaj, mene boli K kaj si ti misliš o meni ter razlogih zakaj bi jo jaz rabil ipd. VAŽNO je ZAKAJ JAZ MISLIM DA BI JO JAZ RABIL, in če tebe kaj moti pri tem mene sladko boli K.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.