Magazin /magazin/film-glasba-tv
1308 ogledov

Policija: "Nastop policistke nam ni v ponos"

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • kristy 21:10 28.oktober 2011.

    je pa močna

  • rogg 10:27 25.oktober 2011.

    Zares si sramota za vse, ki te poznajo in imajo opravka s teboj. Naduta in s prazno glavo ne boš daleč prišla. Inteligenca je zate tuja. Žal, narava te ni najbolj obdarila.

  • Tomaž Habe 13:34 25.oktober 2011.

    pička pandurska ne znaš se obnašat ,mrššššššš !ssA.C.A.B

  • Method 10:16 26.oktober 2011.

    Spet ste se spravili na policiste po mojem mnenju samo taksni , ki ste fasali kaksno kazen a kriv je biv policist ane ne ti nedovzna ovcka potem pa tukaj najdete tarco mimogrede, ki je slucajno policistka in gremo z ...prikaži več zalitvami na plano.Dvomim da bi sploh, bilo kiremu mar, kar je govorila med oddajo ce nebi bila policistka ampak pac drzavljan z nederzavno sluzbo tko da ohladte se Kmetija je oddaja, ki ponuja šov taksne oddaje pa napihujejo nepomembne stvari samo da se kaj dogaja ter da imajo gledanost.

  • Maty 13:57 26.oktober 2011.

    Moral sem se oglasiti, ko sem prebral te poneumljene komentarje, za katere, vsaj ene, bi bilo bolje, da jih ljudje ne bi kar v en dan stresali po internetu in s tem kazali svojo neinteligenco. Ne vem , kaj ima ...prikaži več profesija nekega človeka zveze z njegovim mnenjem in pogledom. Je pač slučajno policistka. Ji pa dam prav. Meni ne bi bilo ravno v ponos, da bi na veliko razglašal in se predtsvljal s tem, da kot mlad nisem vedel kako in kaj s seboj in da je to razlog, da sem se podal v droge. Mislim, da to ni nič kaj čedna lastnost človeka. Kaj zdaj človek, ki ne da tega skoz ni nihče ali kaj? Vsaj tako je rzabrati iz različnih komentarjev. Koga pa briga njena zavožena mladost. Raje, bi povedala kaj bolj koristnega in ne to, da je v življenju naredila nekaj dobrega. ja kaj ji je pa preostalo, če je pa bila na tleh?! To se potem smatra kot dobro delo? Narobe svet. Že v oddaji so jo vsi poveličevali, še posebno tisti dve šoji med komentatirji, kako je Tina vredu punca in oh in sploh. Na bruhanje m

  • Prometnik 16:49 25.oktober 2011.

    Tina ti si zakon ne skrbi zaradi dvoboja.Ti si boljša v vsem kot ta glupača policajska naduta z državno uniformo !Vidiš kako je brezobrazna pa cela nkam gnila !Tina ti si zmagovalka verjemi !

  • d 09:10 25.oktober 2011.

    Marjana Van, ti si sramota za sebe, za svojo družino, si šibka in nestabilna oseba, ki se skriva pod uniformo. Svojo pest sprehodu po tvoji grdi faci.

  • bina1 14:33 26.oktober 2011.

    eh..ma dajte no...policista ali ne take izjave so glupe in nevmesne saj če bi imela otroke bi bila tiho ker neveš kaj te čaka ko še otroci rastejo!mislim da je tina dober vzgled mladim ker to neuspe vsem in da ...prikaži več je tudi pogumna da je to povedala pred celo slovenijo!droga je tudi bolezen kot vse drugo in nekateri se tega ne zavedajo!!!marjana debelost je tudi pri nekaterih bolezen če si že omenila da si ti to premagala oz. ni pa primerjava z drogami!!LP

  • Stane Sumrak 18:04 28.oktober 2011.

    Videna nadutost in aroganca res ni v ponos"uniformi"čeprav je "nastopala"privat,vendar poudarjeno,da je policist.Brez tega predznaka bi dvoboj potekal v drugačni luči vendar ji NADUTOSTI nebi odvzel!Ni "onesnažila samo uniforme tudi"ženskosti"je dala nepotrebno packo.Uoam samo, da se na dolžnosti obnaša drugače!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.